Kada kažem novine...
- Post n°801
Re: Kada kažem novine...
Kolektivni zapad gubi na svim frontovima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°802
Menja se situacija u svetu, nikad bliži povratak KiMa.
- Post n°803
Stvarno će jednog dana biti ono - Ruske trupe se povlače u savršenom redu dok ih razulareno prate razbijene jedinice ukrajinske vojske.
- Post n°804
https://www.politika.rs/scc/clanak/551235/skola-policija-poslanici-ne-davimo-beograd
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°805
jučerašnja, ali pravo malo remek delo pa šteta da promakne
#naslovna
— Novine i dnevnici (@NovineDnevnici) May 8, 2023
politika
izdanje za 09 05 2023
objavljeno 2023-05-08 21:00:03 pic.twitter.com/HrIeCdygAh
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°806
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°808
_____
- Post n°809
_____
- Post n°810
Miša Đ. bio zanimljiv kao neka felinijevska njuška.
- Post n°811
Apsolutno, evo sad ce.jos malo vec 150 godina kako su velike sile priznale 1 Srbiju
- Post n°812
Ah, pa naravno
Prvo sam mislio da tim ruskim rovačima treba prosto zabraniti bavljenje ovakvim stvarima u Srbiji. Međutim ZSU me je u proteklih godinu dana uverilo da ima i boljih ideja u vidu nestanka samih izvora.
A Rusija, bilo carska bilo sovjetska, bilo ova nakazna je uvek imala manji ili veći problem sa Jugoslavijom i juvoslovenstvom, osim u Staljinovoj zamisli da je donekle kontroliše.
Међународне научне конференције „Проблеми конструисања идентитета на постсовјетском и постјугословенском простору” одржаном у Београду у организацији Фонда за подршку јавне дипломатије А. М. Горчакова, Института Европе Руске академије наука и Института за европске студије из Београда
Prvo sam mislio da tim ruskim rovačima treba prosto zabraniti bavljenje ovakvim stvarima u Srbiji. Međutim ZSU me je u proteklih godinu dana uverilo da ima i boljih ideja u vidu nestanka samih izvora.
A Rusija, bilo carska bilo sovjetska, bilo ova nakazna je uvek imala manji ili veći problem sa Jugoslavijom i juvoslovenstvom, osim u Staljinovoj zamisli da je donekle kontroliše.
- Post n°813
Пише се о Србима православне, мухамеданске и католичке вере. Ватикан и Аустроугарска покрећу целу машинерију пропаганде, корупције, међународног лобирања и шпијунаже како би спречили да се Срби хомогенизују, а иза тога су подршка Британије и Француске које су се бојале да би преко тако велике Србије, Русија изашла на топла мора, рекао је Ђурковић.
Da, zato je Francuska, uz Prusku i Italiju 1862 glasala da turski garnizoni napuste Srbiju.
У том контексту треба гледати одвајање Црне Горе пре 17 година.
Lol. U kontekstu necega sto je bilo (nije) pre skoro dva veka
- Post n°814
Brte, ti analiziraš tlapnje Miše Đurkovića
- Post n°816
_____
- Post n°817
Јел' то значи да су најзад смислили коју ће причу да гурају? Испрва су мењали причу десетак пута недељно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°818
_____
- Post n°820
- Post n°821
Они, пише им у опису посла, никад не мисле на политику, осим кад кажу „новине“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°822
Del Cap wrote:To kao ova "rasprava"
Fala ti za ovo, mislim da sam već ovde pisao kako smo čekajući neku utakmicu, na mitrovačkoj tv ljeta 2000. gledali ovaj prilog sa Save i da je nema dimenzija, čist bakar usvojeno kao fora u mom širem društvu. Primjenjivana je i đe treba i đe ne treba, povremeno je još uvijek čujem. Nikad mi nije palo na pamet da potražim snimak.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°823
Autor: Peca Dobrohotov, NTV Studio B, emisija U 5. brzini. (iz moždanog foldera Nepotrebno znanje)
- Post n°824
beatakeshi wrote:Autor: Peca Dobrohotov, NTV Studio B, emisija U 5. brzini. (iz moždanog foldera Nepotrebno znanje.
Ne znam izvor, znam da je u drugoj polovini '99. ovde postalo dostupno dosta televizija iz Srbije, YU info, SOS, Politika, ART, Sremska Mitrovica... blizu dvadesetak njih. Drugari i ja smo voljeli da gledamo mitrovačku televiziju jer su imali neke priloge sa Save i priče sa lljudima koji se motaju po i na Savi. Postale su nedostupne dvije tiisuće druge ili treće.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°825
_____