beatakeshi wrote:Šta Pištalo radi na naslovnoj strani?
O čemu ti razmišljaš dok hilandarci navijaju za Noleta.
Јес чито ти Црњанског? Ти Срби који баш највише хоће да буду Срби - е, то су ти истовремено они који би хтели да буду Руси. А има и упрошћена, грталица-стајл варијанта, за ове што се образују са интернета.KinderLad wrote:Mislim da je krajnje vreme da se podelimo na one Srbe koji hoće da budu Rusi (ne bi bilo zgoreg i da odu na jedno duže studijsko putovanje tamo, čisto da temeljno upoznaju lepote te zemlje) i na one Srbe koji nemaju ništa protiv da budu Srbi. Jer ovo je postala čista perverzija.
No Country wrote:Јес чито ти Црњанског? Ти Срби који баш највише хоће да буду Срби - е, то су ти истовремено они који би хтели да буду Руси. А има и упрошћена, грталица-стајл варијанта, за ове што се образују са интернета.KinderLad wrote:Mislim da je krajnje vreme da se podelimo na one Srbe koji hoće da budu Rusi (ne bi bilo zgoreg i da odu na jedno duže studijsko putovanje tamo, čisto da temeljno upoznaju lepote te zemlje) i na one Srbe koji nemaju ništa protiv da budu Srbi. Jer ovo je postala čista perverzija.
Mislis jer je genocidna tvorevina?Filipenko wrote:Licno, bombardovao bih Kanadu jer ona mora kad-tad da plati svoju iluziju da ce je Amerika stititi. Dosta su ziveli u tom svetu zabluda.
Mr. Moonlight wrote:to je možda njegova poenta, ali to nije tačno
Filipenko wrote:Sve je to lepo, ja samo ne vidim uzrocno posledicnu vezu izmedju odricanja od Rusije i ruske pomoci i situacije u kojoj mi resavamo svoje probleme. Moze biti da bi sirenje svesti o tome da od ruskih tenkova nema nista doprinelo nekom shvatanju da moramo sami, ali i dalje moramo sami. Ne vidim sta bi se resilo, osim ukoliko ne mislite da ce nas zapad bratski prigrliti.