Niš kao takav
- Post n°751
Re: Niš kao takav
https://www.danas.rs/ekonomija/sala-skupstine-grada-nedostupnja-zbog-letnjeg-koriscenja/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°753
Otkazi na niškom aerodromu? 35 ljudi ostaje bez ugovora jer Vlada nije dala saglasnost? Zar nije ministarka Zorana Miihajlović prošlog meseca rekla da će povećati broj radnika? @decentralizuj @juznevesti
— Gordana Bjeletić (@GordanaBjeletic) May 3, 2018
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°754
To i dalje ne znaci da nece povecati broj radnika...
- Post n°755
Ma to je samo da zaplaše svoje ljude i da im stave do znanja šta ih čeka ako se bune.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°756
Kako lupeta smrad lažljivi. O niškom aerodromu od 43:47. Bukvalno je sve što je rekao ili laž ili bullshit.
_____
- Post n°757
Dobar je on nego mu ovi oko njega ne govore pravo stanje stvari
- Post n°758
kakav lik ovaj sarapa. ja njega nikada nisam gledao te sada vidim ovo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°759
Kako to misliš nisi gledao stari nezavisni Studio B što nam ga oteo Vuçiq...
- Post n°760
sta je bilo sa sarapom, dajte neki link, dajdzest, hint...
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°761
glede Sarape, meni je konkretno ovo bilo zanimljivo
- Post n°762
jako ™
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°763
_____
- Post n°764
Pa očekivano. Nema tu kompromisa. Danas ti se neko pobuni u Nišu, i provuče se čista obraza i sa nedirnutim jaslama, sutra ćeš ih imati pedeset po celoj Srbiji.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°765
Takođe sam vrlo uveren da je SNS poslanica taj posao dobila zbog svojih profesionalnih i ličnih kvalifikacija na poštenom konkursu. Kako došlo, tako otišlo.
- Post n°766
Naravno. Dobila je posao kad je iz Dveri presla u Jedinstvenu Srbiju (ubrzo nakon sto je usla u gradsku skupstinu).
_____
- Post n°767
http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/nis-prolece-2018.-%E2%80%93-vucica-vole-aerodrom-ne-bi-da-davaju.html
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°768
Predlog za smenu direktora niškog aerodroma
Pred gradskim većnicima Niša je predlog za smenu Vladice Đurđanovića, direktora JP “Aerodrom Niš” i niškog Aerodroma “Konstantin Veliki”, a uskoro će se znati kako će većnici glasati, kao i koji su razlozi za smenu, prenose Južne vesti.
Ukoliko većnici potvrde predloženu smenu, da bi ona bila konačna, moraju da je potvrde i odbornici niške Skupštine, ali i dalje se ne zna kada će ta sednica biti održana, jer upravo zbog situacije oko poklanjanja aerodroma Niš preživljava parlamentarnu krizu, pišu Južne vesti.
Južne vesti podsećaju da je Đurđanović postao vršilac dužnosti direktora Aerodroma 2014. godine, nakon što je ostavku podneo Dragan Bugarinović, a zvanično je postao direktor 2015. godine, nakon sprovedenog konkursa na kojem je bio jedini kandidat.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°769
Pocinje cistka neposlusnih.
_____
- Post n°770
Hoce li opet leteti automobili u vazduh?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°771
Pih automobili. Avioni.
_____
- Post n°772
Sednica Skupštine grada Niša 19. juna. Dnevni red bez odluke o Aerodromu
Autor : Svetlana Petrović -
16. 06. 2018. 00:26Odbornici Skupštine grada Niša će posle dva i po meseca ponovo u odborničke klupe.
Kako “Niške vesti” saznaju, sednica je zakazana za utorak 19. juna na, čijem dnevnom redu će se naći 14 tačaka. Nijedna od njih ne odnosi se na predlog Gradskog veća da aerodrom „Konstantin Veliki“ pređe u vlasništvo države.
Odbornici će se, kako saznajemo, izjašnjavati o imenovanju vršilaca dužnosti direktora gradskih ustanova i preduzeća.
Podsećamo, sednica Skupštine grada Niša na kojoj je trebalo da se odlučuje o prelasku aerodroma „Konstantin Veliki“ u vlasništvo države bila je zakazana za 10. april, ali je odložena na predlog većine šefova odborničkih grupa, a da novi termin njenog održavanja još nije određen.
Zakonski rok za održavanje sednice ističe u četvrtak 21. junam u suprotnom gradu sledi prinudna uprava. Još uvek nije poznato kada će se niški odbornici izjasniti o predlogu da aerodrom Konstantin Veliki pređe u vlasništvo države.
_____
- Post n°773
Sto ne znaci da pred sednicu nece biti predlozena dopuna dnevnog reda sa tom tackom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°774
Ma ne znaci da ce je biti ni sutra, a mozda ni uopste.
Ne znaci nista.
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Rajkovic-Sednica-ce-sigurno-biti-odrzana-u-zakonskom-roku.sr.html
Ne znaci nista.
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Rajkovic-Sednica-ce-sigurno-biti-odrzana-u-zakonskom-roku.sr.html
_____
- Guest
- Post n°775
nije mi baš najjasnije, pa ako može pomoć: prinudne uprave neće biti jedino ako se održi sednica o tačkama dnevnog reda koje su bile na redu 10. aprila? tj. nije dovoljno da se održi bilo kakva sednica skupštine da bi se ukinula mogućnost uvođenja prinudne uprave?