Pritom aerodrom nije u vlasništvu grada, koliko vidim.
— Vesna Radojević (@Vesna_Radojevic) April 19, 2018
pa haha.
to samo vi možete.
Niš kao takav
- Post n°651
Re: Niš kao takav
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°652
naravno da nije gradski kad je deo vojnog aerodroma ladjevci. kako su nepismeni i retardirani jbt.
sve je septicka jama
sve je septicka jama
- Post n°655
Pa on kaže, prvo dajte gradu, da grad napravi, uloži, zaduži se, a onda da pokloni državi. Jebeno neverovatno.
Nego jel ste videli kako izgleda lik? K'o neki striper. Samo čekaš da iz jednog poteza skine ovo odelce i zaigra u tangama.
Nego jel ste videli kako izgleda lik? K'o neki striper. Samo čekaš da iz jednog poteza skine ovo odelce i zaigra u tangama.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°656
Grad Kraljevo će dati sve što može iz budžeta i ako treba i zadužiti se, samo da aerodrom proradi. A onda ćemo sve ono što smo uložili dati državi, jer ona treba da upravlja ovim aerodromom
bogovski.
- Guest
- Post n°657
grickaci kasikica iz kladionica u fila papucama su sad na svim takvim pozicijama
- Post n°658
Jel dosta? NIJE!
I gradonačelnik Čačka traži pomoć države za upotrebu aerodroma u Lađevcima
Gradonačelnik Čačka Milun Todorović uputio je otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsednici Vlade Ani Brnabić i resornim ministrima od kojih traži da pomognu konverziju vojnog aerodroma "Morava" u Lađevcima u mešoviti aerodrom.
Todorović je u pismu naveo da bi aerodrom u Lađevcima, koji se nalazi u blizini Čačka, bio od velike koristi za građane i privrednike tog grada, da bi se povećala konkurentnost čačanskih poljoprivrednih proizvoda na zahtevnim tržištima Zapadne Evrope, Rusije i Bliskog istoka i povećao turizam.
On je dodao da bi se konverzijom vojnog aerodroma u Lađevcima u civilni značajno popravio privredni ambijent, standard Čačana, a u isto vreme bi se povećala i borbena gotovost Vojske Srbije.
"Naša potreba je da Srbija bude titular aerodroma 'Morava', jer je to jedino održivo i dugoročno rešenje. Grad Čačak nije u mogućnosti da samostalno finansira aktivnosti privođenja nameni tog aerodoroma", navodi se u pismu gradonačelnika Čačka.
Mesto Lađevci u kome je vojni aerodrom "Morava" nalazi se između Čačka i Kraljeva.
Ministarka građevine Zorana Mihajlović je prilikom posete Čačku najavila da ćе vojni aеrodrom "Morava" u Lađеvcima u narеdnih nеkoliko mеsеci postati mеšoviti, civilno-vojni, za šta postoji zaključak Vladе i za čijе sprovođеnjе su potrеbne administrativnе procеdurе sa Ministarstvom odbranе.
"Nakon toga ćеmo zajеdno sa prеdstavnicima Moravičkog okruga i lokalnih samouprava napraviti projеkcijе i za putnički i za kargo saobraćaj. Naš intеrеs jе da daljе razvijamo taj aеrodrom, na komе ćе, kad postanе mеšoviti, opеratеr biti prеduzеćе Aеrodromi Srbijе", rekla jе Zorana Mihajlović u Čačku.
Ona nije mogla da kaže kada će aerodrom u Lađevcima početi da radi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°659
dajte da i Budundi uputi neko otvoreno pismo, i mi smo za da Lađevce izgradimo od kredita koje ćemo otplatiti prodajom bubrega, a da ih zatim poklonimo državi!
ovo kao kad udruženja frizera i pekara podržavaju ustavne promene da zatrpaju primedbe sudija i pravnika... Nišlije s uma sišavši, svi drugi bi dali funkcionalan i uspešan aerodrom (kad bi ga imali)
- Post n°660
da bi se povećala konkurentnost čačanskih poljoprivrednih proizvoda na zahtevnim tržištima Zapadne Evrope, Rusije i Bliskog istoka i povećao turizam.
- Post n°661
beatakeshi wrote:da bi se povećala konkurentnost čačanskih poljoprivrednih proizvoda na zahtevnim tržištima Zapadne Evrope, Rusije i Bliskog istoka i povećao turizam.
Ер Шљива.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°662
konkurentnost su mogli povecati kvalitetnim proizvodima po povoljnim cenama, a ne klasicnim ovdasnjim pokusajima muljacine i prevare, cuvena braca rusi su npr sa svojim ozbiljnim kontrolama hrane jos davno odjebali uvoz sveze hrane iz srbije naveliko. tu blizina aerodroma voza ili broda pomaze ali malo sutra. dzibercine
- Guest
- Post n°663
a i ja serem kao da oni zapravo planiraju ozbiljnu proizvodnju i izvoz hrane pa im je vazna i infrastruktura
- Post n°664
Па планирају, није да не планирају. Већ су испланирали чиме ће да правдају што нису ништа извезли - ето нисмо имали аеродром.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°665
Dnevna doza neprejebivog niškog humora.
_____
- Post n°666
Acika se ovaj put preigrao.
http://rs.n1info.com/a381226/Vesti/Nislije-uvredjene-Vucicevom-izjavom-o-najtupavijem-protestu.html
http://rs.n1info.com/a381226/Vesti/Nislije-uvredjene-Vucicevom-izjavom-o-najtupavijem-protestu.html
_____
- Post n°667
Hrabri Kurir okreće novi list.
_____
- Post n°668
Da kažem i ja koju o aerodromu Morava. pic.twitter.com/mvH5QWQbBH
— Nikola Adžić (@adzo83) April 19, 2018
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°669
El se seća neko onog: "Žuti su makar umeli da kradu"?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°670
http://rs.n1info.com/a381387/Vesti/Vazduplohovi-aerodrUmi-i-jezicke-nedoumice-srpskih-politicara.html
nepismeni tupadžija drvi protiv "političara koji hoće da za veliku platu loše upravljaju aerodrUmom", a jasno je na šta misli
lep je diskurs preuzeo #djb #brnabić #menađment
nepismeni tupadžija drvi protiv "političara koji hoće da za veliku platu loše upravljaju aerodrUmom", a jasno je na šta misli
lep je diskurs preuzeo #djb #brnabić #menađment
- Guest
- Post n°671
taj lik je klasican danasnji prosecni srbin rukovodilac poteko iz krezubokratsko bezmogaskog birackog tela
- Post n°674
Чекам само ове овдашње... имамо некакав аеродром који чак нема ни ред вожње. Одатле полећу само ови што машу крилима.
_____
- Post n°675
Brate, ovo kô da lika šutne hot steaming riba i onda on povede neke akrepe usedelice u klub to make her look bad. Štakojikurac.