Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..
- Guest
čuo sam da je bio baš kul lik, a onda je pojeo pretop
Ako je ovo toliko dobar forum, gde mu je onda gulag? A?
Hvala drugovi, vrlo ste fini.
Treba ceniti razlicitost a ne odmah inkvizicija.
Vi mene ionako razbijate u svakom smislu tako da nema razloga za brigu.
Potpuno ste me unisitli, ja ne znam sta da radim, na nista ste me napravili.
Treba ceniti razlicitost a ne odmah inkvizicija.
Vi mene ionako razbijate u svakom smislu tako da nema razloga za brigu.
Potpuno ste me unisitli, ja ne znam sta da radim, na nista ste me napravili.
jalovFilipenko wrote:Mr. Moonlight wrote:a jeste vrednost kada neko piše stalno isti post
Hoces reci da je neplodan?
Onaj video koji je promovisao Tramp u svojim reklamama u sklopu kampanje, a koji je par vrlih učesnika ovog foruma ovde branilo po osnovu tehnikalija ("ako stavi kaubojski šešir, ubica izgleda kao bilo koji belac") - e pa stigla je srčana pohvala za tu kampanju od strane Davida Dukea (eks-KKK vođe).
Pa vi vidite kako to može da izgleda kad tako barbarogenijski "logicirate".
Ko ga je hvalio? Reci imenom i prezimenom forumskim?
Daj da vidimo te junake i cojstvo.
Inace ja kazem-vi mene razbijate.
Evo konjoljupcenko prvi. Jedino mi nedostaje sa pisanjem u poslednje vreme
A takav komunista. Ali ima mnogo posla, krenulo ga u poslednje vreme.
Daj da vidimo te junake i cojstvo.
Inace ja kazem-vi mene razbijate.
Evo konjoljupcenko prvi. Jedino mi nedostaje sa pisanjem u poslednje vreme
A takav komunista. Ali ima mnogo posla, krenulo ga u poslednje vreme.
pa šta? ako taj Duke pohvali zaustavljanje imigracije jel to znači da treba da puste onda sve i svakog u USA samo da bi bili protiv toga što je on izjavioIndy wrote:Onaj video koji je promovisao Tramp u svojim reklamama u sklopu kampanje, a koji je par vrlih učesnika ovog foruma ovde branilo po osnovu tehnikalija ("ako stavi kaubojski šešir, ubica izgleda kao bilo koji belac") - e pa stigla je srčana pohvala za tu kampanju od strane Davida Dukea (eks-KKK vođe).
Jbt, koji su ovo morski komentari. Jel ti razumes sta drugi pisu? Kakav je ovo odgovor na ono sto je Indy napisao? Od prvog posta na temi izvrces teze i podmeces drugima nesto sto nisu rekli. Saberi se, osopo
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
i čudnije stvari su se dešavale... dobar Chaitov tekst
ne izvrćem ništa, samo ukazujem na to da je jbno nebitno da li je Duke nešto pohvalio ili nije, mislim da je primjer vrlo prikladanWilliam Murderface wrote:Jbt, koji su ovo morski komentari. Jel ti razumes sta drugi pisu? Kakav je ovo odgovor na ono sto je Indy napisao? Od prvog posta na temi izvrces teze i podmeces drugima nesto sto nisu rekli. Saberi se, osopo
Misli, care.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
Indy wrote:Onaj video koji je promovisao Tramp u svojim reklamama u sklopu kampanje, a koji je par vrlih učesnika ovog foruma ovde branilo po osnovu tehnikalija ("ako stavi kaubojski šešir, ubica izgleda kao bilo koji belac") - e pa stigla je srčana pohvala za tu kampanju od strane Davida Dukea (eks-KKK vođe).
Communist Party USA Endorses Obama for 2012
Crne altrajh trojke patroliraju Burundijem. Zuperišku ćemo morati trajno banovati, iako smo principijelno protiv svakog banovanja, nema druge. Dubina gluposti ovog MNE izaziva nevjericu, ne znam šta s njim, jedino ignore. Na trećeg ne vrijedi trošiti riječi.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
Nisam ja nikakav altrajt - posten republikanac, nosim Jejlov blejzer, jebem crnu poslugu, idem u crkvu.
- Guest
U svoj ozbiljnosti. Ovo sto demokrate sad toliko menjaju svoju politku da su odjednom za otvorene grancie je samo glup stant pred izbore ( senator Rid je inace bio predlozio isti zakon kao sad Tramp, dakle da se ne dobija drzavljanstvo rodjenjem na teritoriji SAD).
To sto Tramp salje 10.000 vojnika na 15.000 gladnih i premorenih ljudi je isto stant pred izbore, jer nece nista desiti. Ako dodju na legalni point of entry, dobice hranu smestaj, medicinsku negu i cekace azil.
Potpuna glupost cela tema i rasprava. ONo sto Tramp treba da govori je "postovani crnce da l primecujes da imas posao i/ili vecu platu nego pre dve godine?"
To sto Tramp salje 10.000 vojnika na 15.000 gladnih i premorenih ljudi je isto stant pred izbore, jer nece nista desiti. Ako dodju na legalni point of entry, dobice hranu smestaj, medicinsku negu i cekace azil.
Potpuna glupost cela tema i rasprava. ONo sto Tramp treba da govori je "postovani crnce da l primecujes da imas posao i/ili vecu platu nego pre dve godine?"
Pa, veću platu nema, to smo već apsolvirali. EDIT Forbes, za one koji nisu...
- Guest
dva stunta, dva ekstrema. sad što demokrate nisu za otvorene granice a Trampara stvarno šalje vojsku, pusti to, vidi crncu porasla plata.
Last edited by Djamolidine Abdoujaparov on Tue Nov 06, 2018 10:54 am; edited 1 time in total
- Guest
e pa ja sad ne znam, nisam naravno poredio u vezi sa kupovnom moci i slicno, ali znam da i progresivni mediji izvestavaju da je "bolja ekonomija"
https://www.cnbc.com/2018/01/31/pay-gains-under-trumps-best-since-the-great-recession.html
et Indy
https://www.cnbc.com/2018/01/31/pay-gains-under-trumps-best-since-the-great-recession.html
et Indy
EDIT. Janko, ako si ti Šuvar, očekivao bih da umeš da pročitaš Trampov vice-signalling. (U tome je zlost njegovih izjava, ne toliko u samim aktovima ili politikama... mada su i one tipično GOP-ovski zle.)
- Guest
Kad otvorim Forbs, skroz mi zapuca komp... do mene je, cek da restartujem.
Jesam Suvar.
Jesam Suvar.
Janko wrote:e pa ja sad ne znam, nisam naravno poredio u vezi sa kupovnom moci i slicno, ali znam da i progresivni mediji izvestavaju da je "bolja ekonomija"
et Indy
Ispraviće me neki ekonomista (ako naiđe), ali meni se čini iz ovog linka da je ukupna suma koju biznisi daju na wages otišla naviše 2%. To može da reflektuje prosto da ima više zaposlenih. Inače, kad guglam o ovome, uglavnom mi izlazi da je wage growth "flat" ili "sluggish".
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
vidi crncu porasla plata.
Malo li je...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Idu crnci, po kladrmi vuku im se plate.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
Evo Bezosov WaPo takođe ovde kaže da je porast nadnica "upijen" od strane inflacije, tj. da nema nekog rasta... To je uglavnom bio info na koji sam nailazio dosad.
wage growth wiped out
wage growth wiped out
Vidim Indy nešto piše... Hmm, ipak neću kliknuti.
Apropo plata. Jeff Bezos digao plate svim radnicima na 15 dolara na sat.
Apropo plata. Jeff Bezos digao plate svim radnicima na 15 dolara na sat.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!