MNE wrote:pa ako je Kavka a ne Kafka onda može i Avganistanпаће wrote:
Ако ја напишем српски Авганистан, да ли ти знаш да (ли) је то иста земља као тај твој Афганистан? Не пратим та језичка рачвања баш, па боље да питам.
Kako bre može Kavka? U kom gradu može za Kafku da se kaže Kavka?
Gde si ti učio srpski, srpskohrvatski, crnogorski, хрватски, штагод? Којекуде?
@ontopic
Гледао сам онај документарац "Cartel Land", које су то приче...
Ја браним границу овде, сам као дух. Ја и мојих пар другова (два вода у нашој чети, укупно 50 људи), ко ће ако не ми? Ја сам ратни ветеран.
Ево ово је мој пријатељ:
Пријатељу, реци коју реч или две:
* Нико не може да ме убеди да више различитих раса може да живи заједно... То није природно.
Добро је друже, све у реду.... нећемо те више дирати.
-Господине, да ли је ваш пријатељ нациста?
Ма не, никако, не би он... Иначе ја сам радио на грађевини, али су ми Мексиканци узели посао. Где год да се појавиш илегална имиграција нам отима послове. Остао сам без посла, користио сам дроге, тукао жену. Развела се од мене. Онда сам решио да патролирам границом, и ту се мој живот променио, нашао сам свој позив! Ко ће ако не ја?
Опремљен као специјалац, са панциром, радио везом, оптичким нишаном на мојој АР15 пушци од 2000$ хапсим и малтретирам Мексиканце који прелазе границу.
Једном у педесет случајева нађемо и на дрогу! Страшно!
-Да није то мало... илегално?
Заборавих да поменем, прва станица полиције је на 2 сата вожње. Овде де факто нема полиције, нити реда нити закона. Могу да радим шта хоћу....