FK Partizan
- Post n°677
Re: FK Partizan
Igor Duljaj stize u Partizan da se kao pocetnik obucava na tradicionalnom mestu gde pocetnici krecu - sa prvim timom Partizana.
- Post n°678
Iz rubrike Kurir Sport
KIMI, SPREMI SE, TI SI SLEDEĆI! Grupa mladića drži Radeta Petrovića KAO TAOCA i javno prete vođi Grobara! VIDEO
Nakon snimka koji se pojavio na društvenim mrežama na kojem smo videli vođu ''Partizanovaca'' Radeta Petrovića kako javno priznaje da je zajedno sa Kimijem izdao Partizan, pojavio se novi snimak kao nastavak ovog šokantnog videa.
Sada vidimo grupu navijača Partizana sa južne tribine okupljenih pod zastavom ''Principa'', za koje se pretpostavlja da su snimili i prvi i video, kako ''čuvaju'' Petrovića kao taoca i primoravaju ga da ponovi kako su on i Kimi pi*ke koje su prodale Partizan, a onda je usledila izjava jednog od mladića iz ove grupe koja je sve osatvila bez daha.
On je putem ovog videa pozdravio Miloša Radosavljevića Kimija i poručio mu kako je on sledeći i kako treba da se spremi za njihov dolazak. NIje nam jasno šta je na taj način poručio vođi ''Partizanovaca,'' ali je jasno da se Kimiju ne piše dobro.
Poslušajte sami i presudite!
Ono što se takođe može jasno videti jeste činjenica da je Petrović vidno uznemiren i uplašen i da izjavu daje u stanju potpunog stresa i izbezumljenosti. Veruje se da su mu i prilikom davanje prve izjave pretili nekim vatrenim oružjem.
Pogledajte i presudite sami.
Javnost je za Petrovića prvi put čula pre skoro mesec dana kada se emotivnim pismom oprostio od svog druga Ljubomira Markovića Kiće koji je krvnički ubijen.
Podsetmio, navijačka grupa ''Partizanovci'' na meču sa kazahstanskom Astanom napustili su svoju matičnu istočnu tribinu uz parolu kako taj stadion više nije mesto za prave navijače crno-belih. Javnost je ovaj njihov potez protumačila kao potpuno gašenje te navijačke grupe, da li je to tačno, saznaćemo uskoro.
Petrović, Kimi i još nekoliko navijača Partizana su nakon incidenta sa Splićanima isterani sa južne tribine JNA koju su nakon toga preuzeli ''Janjičari'' i ''Alkatraz'' na čijem kormilu se nalaze Veljko Belivuk poznatiji kao Velja nevolja i Aleksandar Vidojević poznatiji kao Aca Rošavi. Zajedno sa njima '' na šipci'' bio je i Ljubomir Marković Kića koji je nedavno ubijen na benzinskoj pumpi na Voždovcu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°679
jel moze dr skedelj-rencelj da nam ponudi intepretaciju dogadjaja na tribini ? ko su navijacka grupa partizanovci ? jel su to ovi sto nerviraju jug i alkatraze sa antivucicevskim skandiranjima pa im ovi svako malo prete ? jel su partizanovci ovi likovi sa klipa ?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°680
Koliko ja kuzim, to su Kimi i ovaj sto kaze da je pi*ka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°681
Pantic poceo da poliva po "Ostojinoj pudlici" Tegiju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°682
Tegi na instagramu poziva na prestanak sukoba
vladantegeltija
Hvala svima na podršci, posebno bivšim asovima FK Partizan, pojedinim članovima uprave, zaposlenima u klubu i navijačima, ali ne želimo da ova višegodišnja kampanja laži i blaćenja, koja je kulminirala poslednjih nedelja, svih u i oko KK Partizan, čak ljudi koji samo dolaze na utakmice i na kraju BCPatizanTV, preraste u bolesnu podelu navijača na fudbalske i košarkaške !
BC PartizanTV nikada nije i neće promovisati sukobe unutar JSDP, a ni predsednika KKP (koji se pojavljuje samo jednom mesečno, isključivo da odgovara na najškakljivija pitanja navijača) već će afirmisati, kao i do sada, mlade igrače, prvotimce, trenere i fanove.
BCPartizanTv nikada nije i neće vređati nikoga u JSD ili FK Partizan, posebno zaslužne asove kluba, navijače, neistomišljenike, niti zloupotrebiti kanal za lične obračune, zaradu i samopromociju pojedinaca.
APELUJEMO da uprkos punih pet godina laži i najprizemnijih provokacija i blaćenja
bivših predsednika, trenera i asova,
do svih onih koji samo dolaze da bodre KK Partizan, NE VREĐATE, posebno NE PRETITE, raspirivaču mržnje, laži i uvreda, zbog mentalnog stanja u kojem se nalazi.
Kako naše repliciranje na laži o 6 miliona evra iz budžetske rezerve i ,,otimanju'' TV Partizan ne bi raspirivalo dalje podele, a u Srbiji tri puta ponovljena laž postaje istina, preostaje samo, pošto nema razloga da bežimo od činjenica, da inicijator blaćenja dokaže na sudu izrečene laži i klevete na račun BCPartizanTV, ali i mnogih drugih, uprkos tome što su izvodima iz suda javno demantovane, pa da potom snosi konsekvence i finansijskom odštetom, i tehnički unapredi BC Partizan TV i afirmiše manje sekcije JSDP, koje je godinama ignorisao na klupskom Vesniku, za razliku od Reala i Sakramenta.
#BcPartizanTv
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°683
Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg Partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši TumbasuNeka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan pic.twitter.com/Ysv6keiBF4
— FK Partizan (@FKPartizanBG) April 4, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°684
auuuuuu
RIP
RIP
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°685
nije RIP nego
I S NEBA JEBACE VAS MISA TUMBAS!
I S NEBA JEBACE VAS MISA TUMBAS!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°687
jel se zna od čega?
RIP
RIP
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°688
Rip legendo. Mislim da sam ga skoro video na Adi
- Post n°689
Marius Lăcătuș wrote:jel se zna od čega?
RIP
srce verovatno. bio je tesko bolestan.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°690
baš sam se smorio. kuvam i naviru sećanja na sva sranja koje je pravio. dobro srce navijača.
nadam se da će JSD da mu podigne spomenik, ne neko drugi nego baš SD.
nadam se da će JSD da mu podigne spomenik, ne neko drugi nego baš SD.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°692
Nadam se i ja, na stadionu. Baš sam tužan.
- Guest
- Post n°694
La familia atlética está de luto por el fallecimiento de uno de nuestros entrenadores legendarios: Radomir Antic. Siempre estarás en nuestros corazones. Descanse en paz. https://t.co/lnE5FL0lWt pic.twitter.com/50mgGMf51p
— Atlético de Madrid (@Atleti) April 6, 2020
- Post n°695
Ne seri. U Spaniji? Shit.
Ko je to pozitivan u FKP, jurio je skrol ispod vesti danas ali nisam uhvatio.
Neka mu je slava i hvala za fudbal koji smo igrali pod njim i sto nam je vratio nadu da umemo da ga igramo.
Ko je to pozitivan u FKP, jurio je skrol ispod vesti danas ali nisam uhvatio.
Neka mu je slava i hvala za fudbal koji smo igrali pod njim i sto nam je vratio nadu da umemo da ga igramo.
_____
#FreeFacu
- Post n°696
cudo je napravio sa atletikom i panticem pored reala i barselone.
bas mi je zao
bas mi je zao
- Guest
- Post n°697
RIP.
Volio sam da gledam Antić-Pantić fazu Atletika.
Gostovanje Antića na SOS kanalu i u sred intervjua odjeknu eksplozija negdje u blizini studija, mislim da je nekom žestokom momku(TM) podmetnuta bomba raznijela auto.. Ne mogu da nađem video.
Volio sam da gledam Antić-Pantić fazu Atletika.
Gostovanje Antića na SOS kanalu i u sred intervjua odjeknu eksplozija negdje u blizini studija, mislim da je nekom žestokom momku(TM) podmetnuta bomba raznijela auto.. Ne mogu da nađem video.
- Post n°698
cudo je napravio u repki pored toleta, ovaj mu to nije oprostio
piksijev protiv spanije i ovo dva najdraza gola reprezentacije
gledao sam ovo kod rennea plakali smo na kraju
piksijev protiv spanije i ovo dva najdraza gola reprezentacije
_____
#FreeFacu
- Post n°700
Marius Lăcătuș wrote:
Ja u FR, u skoli to popodne, sazvala sve nacije da gledamo SRB - NEM. Verovatno je bila najgledanija utakmica na kampusu. Kad je bilo finale vec smo se razisli kucama.
RIP, Radomire.