We'll always have ganci.
FK Partizan
- Post n°651
Re: FK Partizan
Ja sam ocekivao laganih 3:0 ili 4:0 za njih, utoliko mi je zalije sto smo ovo propustili i sto je idiotskim odlukama trenera unisteno u zadnjih 5-10 minuta ono sto je gradjeno ne samo prethodnih 80, vec kroz ceo nastup u tzv. Evropi. Jebiga, to je tako.
We'll always have ganci.
We'll always have ganci.
- Post n°652
kolko je ovo jadno
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°654
odspavacu i za vas, nevini jaganjci
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°655
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°656
ah taj grobarski tres romantizam, taj pank i ta alternativa, ta poptuna drugacijost od komsijskog crvenog velikosrbijanja, ljubljenja zlocinaca i masovnih ubica
- Post n°657
AZ je potcenio na pocetku Partizan, koji je do crvenog kartona odigrao vrhunski za kvalitet koji ima. Potpuno preslikana utakmica sa Astanom, samo na visem nivou.
Utakmica je izgubljena u onim sansama za treci gol, posle bi verovatno pala i petarda, jer su oni uzasno stajali na terenu. Posle 2:1 bilo je samo pitanje kad ce da daju jos jedan. Savo je lose menjao, ali mu ne treba nista zameriti, jer radi odlican posao. Ovaj tim je prosto uzasno izbalansiran po kvalitetu i ima skracenu rotaciju za igranje u LE i nastelovanoj domacoj ligi. Kako god, ne bih ga menjao za tim i trenera drzavne mezimice, koji su za sprdnju.
Utakmica je izgubljena u onim sansama za treci gol, posle bi verovatno pala i petarda, jer su oni uzasno stajali na terenu. Posle 2:1 bilo je samo pitanje kad ce da daju jos jedan. Savo je lose menjao, ali mu ne treba nista zameriti, jer radi odlican posao. Ovaj tim je prosto uzasno izbalansiran po kvalitetu i ima skracenu rotaciju za igranje u LE i nastelovanoj domacoj ligi. Kako god, ne bih ga menjao za tim i trenera drzavne mezimice, koji su za sprdnju.
- Post n°659
u vezi tog partizanskog tres romantizma, nisam znao da je vecinu onih grafita po gradu nacrtao derox. to sam saznao pre neki dan
on mi je kul decko, mada sam apsolutno sada protiv te jevtine sns prakse "ukrasavanja" urbanog prostora
on mi je kul decko, mada sam apsolutno sada protiv te jevtine sns prakse "ukrasavanja" urbanog prostora
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°660
Mr.Pink wrote:jevtine sns prakse "ukrasavanja" urbanog prostora
brate šta si im rekao, da li si svestan?
jel ovo bata mustafa stojke rešio da se još malo obezbedi pred penziju? ova fotka gore je ozbiljan dokazni materijal za UBOPOK.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°661
kako mozes i pomisliti da bi neko iz crnog ili crvenog mafijaskog govna namestao utakmice?
- Post n°664
minus i minus daju plus, gari
_____
#FreeFacu
- Post n°666
Kondo wrote:Mr.Pink wrote:jevtine sns prakse "ukrasavanja" urbanog prostora
brate šta si im rekao, da li si svestan?
jel ovo bata mustafa stojke rešio da se još malo obezbedi pred penziju? ova fotka gore je ozbiljan dokazni materijal za UBOPOK.
Opet primio gol iz druge postanske oblasti?
_____
Belaj Boy
- Post n°667
Jbg kad natkotatko proda loptu izguta se al golman koji je vise od 50% zasluzan za dosadasnji prolaz, kad pogresi onda se razapinje. I niko na gornjoj slici ne vidi da na dva njihova ima 5 nasih i ipak ovaj da gol i pominje se Mustafa koji je evidentno pogresio ali u istoj meri kao i oni.
Mislim da su bili u paralizi tih zadnjih 10 minuta a ta boljka naseg fudbala traje koliko znam za sebe
Mislim da su bili u paralizi tih zadnjih 10 minuta a ta boljka naseg fudbala traje koliko znam za sebe
- Guest
- Post n°668
GTR
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3367385/ratko-mladic-iz-zatvora-odgovorio-grobarima-general-pomenuo-delije-ali-i-jos-jedne-navijace-iz-regiona
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3367385/ratko-mladic-iz-zatvora-odgovorio-grobarima-general-pomenuo-delije-ali-i-jos-jedne-navijace-iz-regiona
- Post n°669
jel ovo stojke usao u neku shemu sa kladionicama, iz 1 u 2 sa 5+ verovatno je lepa para bila
_____
#FreeFacu
- Post n°670
Srecno protiv Astane!
_____
#FreeFacu
- Post n°672
camo cloga crbina cpasava
edit: @kuku, evo, ispravio sam
edit: @kuku, evo, ispravio sam
Last edited by ficfiric on Wed Dec 11, 2019 4:17 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°673
napisi to kako dolikuje