ficfiric wrote:
FK Partizan
- Guest
- Post n°327
Re: FK Partizan
Shvatio sam, tako mi došlo danas, da je ova jesen 1998. bila poslednji proplamsaj strasti prema fuzbalu. Viš nikad, ovako kako stvari stoje, neću ja živ dočekati neko normalno stanje.
Ni 2003.-ća nije bila to, sada vidim, in retrospect, jer je taj plasma pao u ralje ciganske B-92.ojke i pokondirenih postpetokotobarskih fićfirića i pičkica, to je bilo kao formula 1 u Temišvaru, ili kao pank festival u Transilvaniji. Plastično. Poslednji trzaji mrtve rage bio je taj žar pobede nad Njukaslom. Više sam mislio na Partizan nego na (prve) pretnje bombardovanjem. A zamalo da se i ne igra jer su u UEFI već znali šta se sprema.
Fuzbal više ne pratim. Naš. A i ove strance gledam onako, bez uživljavanja.
Zbogom, fudbale.
- Post n°328
eh bio sam tad na stadionu...
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°329
Bio sam i ja na prvoj, bogme je Newcastle bio znatno bolji.
- Post n°330
Naravno. Bio sam i ja na stadionu, oni su bili bolji, ali ko im jebe mater.
- Post n°331
A da li ste tad bili na stadionu
https://youtu.be/agbNfutEaaw
https://youtu.be/agbNfutEaaw
- Post n°332
bio je moj deda i secam se partizanovog vesnika koji je izasao posle utakmice
_____
- Post n°333
Uh bio je neki neverovatan ambijent, lepo vreme i uprkos 6:2 u prvoj utakmici napunio se stadion. Secam se faca Engleza kad su izlazili na zagrevanje
- Post n°334
muki brani u dugim rukavima, trener gostiju u suskavcu
_____
- Guest
- Post n°335
Leleeee, ala Tošić ima veliki nos, to je nosurda, kljuka kao u ribe sabljarke, auu, nisam ga dosad zagledao, ko će da povata te bangave čobane, onaj sadik(u) ako ima 22 godine, ja sam kapetan Mikula mali, dobro, ne bih mu dao 45, što je uobičajena starost tih afriksnakih omladinaca, ali 32 garant.
Jedva ga dadoše:
Sad ima nos kao Krstaja posle plastičnjaka.
Jedva ga dadoše:
Sad ima nos kao Krstaja posle plastičnjaka.
- Post n°336
U ovoj utakmici se vidi tragična slika Ilijevljeve pameti a i ne samo njegove. Mi trenutno imamo 3 dobra igrača osim Stojketa - ćelavog Miletića, Tošića i Sumu. Šta biva kad Tošić ne igra što se često dešava? Ovaj Sadik je stabilan i snažan kao tek rođeno ždrebe, komplikuje ka trener mu sadašnji (taj je bar ostajao na nogama i ubadao) ma katastrofa dok je Ožegović nivo JSL i ovih kelnera. Dakle napadača nemamo. Videćemo tog Japanca. Trebalo bi hitno nabaviti nekog zadnjeg veznog koji nije islužena drtina. Dakle moramo imati bar pola tima u svim linijama a da umeju s loptom. Odtatak popuniti sa ovom omladinom, pristojno igraju za ove livade. Sve ostale balvane zavaliti u Aziju. Inače crno nam se piše
- Guest
- Post n°337
Istočni Skordisci prošarani nekolikim sredovečnim Gvinejcima i Nigerijcima pobediše keltske Arbanase i Vlaje, kojima ni seksi doktorka Gema Barmford nije pomogla.
- Post n°338
Nemamo temu za vaterpolo pa cu ovde
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°339
Jebiga, retardirani hobistički hrkljuš, većina bi prosila na ulici da im ne kane iz stranke.
Kako to da ministar Franjo nije dobio ni honorary mention? Oj, kukavno prvoborstvo ugašeno...
Kako to da ministar Franjo nije dobio ni honorary mention? Oj, kukavno prvoborstvo ugašeno...
- Guest
- Post n°340
Izvukli smo nerešeno na Marakani u lepim crnim dresovima. sudija Mažić - ne znam kako su mu dozvolili, ali valjda Palmer uticao - odličan, dodvoravao se Merkelici i predsedniku Gane.
- Post n°343
Донедавно истакнути члан управе ФК Партизан се учланио у Црвену звезду!https://t.co/Ez3Y16xvsC
— RSB(@RSBForum) August 8, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°344
Nek je sa srecom. Da brzo ispravi nepravednu raspodelu državnog novca na Partizan i zvezdu, baš kao što je i kod nas.
- Guest
- Post n°346
Ако неко s klupe ili iz uprave буде rekao "prerano smo dali gol" - neka jede govna.
I baš mi fali Kovinjalo, ovaj Strajnić kao da čita izveštaj o vodostanju, totalno neaudiogeničan i nefotogeničan. Kovinjalo nije morao da ide u penziju, nemoguće da je morao, on je jedina preostala karika sa starim Sportkim pregledima, kao sestrić Milke Babović i zaista je jedini još umeo da se raduje kako treba. Ovi današnji, sa sve Viškovićem i Banjcem, ne umeju da prave džumbus kao nekadašnji komentatori. Ovo je dosada. Do-sa-da. Nema opuštanja sada!
I baš mi fali Kovinjalo, ovaj Strajnić kao da čita izveštaj o vodostanju, totalno neaudiogeničan i nefotogeničan. Kovinjalo nije morao da ide u penziju, nemoguće da je morao, on je jedina preostala karika sa starim Sportkim pregledima, kao sestrić Milke Babović i zaista je jedini još umeo da se raduje kako treba. Ovi današnji, sa sve Viškovićem i Banjcem, ne umeju da prave džumbus kao nekadašnji komentatori. Ovo je dosada. Do-sa-da. Nema opuštanja sada!
Last edited by kud_genijalci on Thu Aug 08, 2019 10:19 pm; edited 1 time in total
- Post n°347
Najjace je kada Straja krene da se cudi kako ne vidi nijedan kisobran u publici. Govedo ne zna da vec godinama ne smeju da se unose kisobrani na stadion. Ali sta zna mali prljavi ciganin sa RTSa koga odmah uvode u svecanu lozu, ako treba i sa bazukom, koju bi mogao da unese kad se ne bi upiskio u gace cim vidi neko oruzje. U zivotu nije otisao na stadion, sem tokom posla.
- Post n°348
Dobri smo. Vrh mi je bio kljakavi Sadik koji je cetvoronoske trcao 15 metara. Zdjelar i Scekic u drugom poluvremenu pali i bilo bi dobro da su nabavili jednog krstenog zadnjeg veznog sa kondicijom i tehnikom.
Svejedno ove sezone dobismo tri kvalitetna igraca- prvo na pocetku preporodjeni Suma, prosli put ono dete Stevanovica i sad Japanca, bice taj ubica. Pa eto, imamo vec 4-5 dobrih+ Tosic, medjutim trebaju jace radilice ispred odbrane
Svejedno ove sezone dobismo tri kvalitetna igraca- prvo na pocetku preporodjeni Suma, prosli put ono dete Stevanovica i sad Japanca, bice taj ubica. Pa eto, imamo vec 4-5 dobrih+ Tosic, medjutim trebaju jace radilice ispred odbrane
- Post n°349
Jebo te Tosic, govno me iznerviralo kao nikada, da ima desnu nogu umesto stake dobili bismo ovo sa jos 2-3 gola vise. Idiot je propustio nekoliko sjajnih prilika ili prosto sjebao prijem jer zaboga za 30 godina nije naucio da koristi desnu nogu za bilo sta.
Milan Stankovic odlican. Trk, cug, otkriva se punim sprintom, odlican generalno za nase prilike. Cak je i jak, nabiflan. Prijatno sam iznenadjen.
Milan Stankovic odlican. Trk, cug, otkriva se punim sprintom, odlican generalno za nase prilike. Cak je i jak, nabiflan. Prijatno sam iznenadjen.
- Post n°350
Novak Nedić se učlanio pa iščlanio iz FK Crvena zvezda
Generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić učlanio se, a zatim iz iščlanio iz fudbalskog kluba Crvena zvezda
Generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić učlanio se, a zatim iz iščlanio iz fudbalskog kluba Crvena zvezda.
Zvezda je to objavila na zvaničnom sajtu.
"Povodom informacije koja se juče pojavila u nekim medijima, FK Crvena zvezda obaveštava javnost da se Novak Nedić samoinicijativno učlanio u naš klub. Iako su podaci naših članova nedostupni javnosti, zbog specifične situacije proverili smo pomenutu informaciju koja se ispostavila tačnom. Kontaktirali smo Novaka Nedića koji je odmah odlučio da se iščlani iz kluba. Ovim je stavljena tačka na sve buduće spekulacije na tu temu", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.
Novak Nedić je nekadašnji član uprave Partizana, a nedavno je bio u avionu kojim je Crvena zvezda putovala u Helsinki na utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Njegovo prisustvo je izazvalo revolt navijača Crvene zvezde.
_____
★
Uprava napolje!