Tupan dana
- Post n°176
Re: Tupan dana
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°181
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Molim samo ortake iz @LPokret da ako ona sisica pristane na ferku, a neće jer je ipak sisica, da me ne jure zbog maltretiranja životinja. Hvala unapred.
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) January 3, 2019
legijatan (fr. légiathan) - mitsko biće sveseptičke jame. pola kit, pola kita. u mitologiji još poznato po drugovanju sa seržom trifoom (fr. serge truffaut), doajenom sveseptičkog glumišta.Creepy Uncle wrote:Legija bi njih pomirio za tri minuta...
- Post n°182
da se vidi ko šeruje plakat
Kako je dobro videti vas opet!
— Marinika Tepić 1/5.000.000 (@MarinikaTepic) January 4, 2019
Subota 18h
Plato Filizofskog
Do pobede!#1od5miliona #počeloJe #StopKrvavimKošuljama pic.twitter.com/q3im0H5Fw5
- Post n°183
1088 wrote:Djamolidine Abdoujaparov wrote:Molim samo ortake iz @LPokret da ako ona sisica pristane na ferku, a neće jer je ipak sisica, da me ne jure zbog maltretiranja životinja. Hvala unapred.
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) January 3, 2019legijatan (fr. légiathan) - mitsko biće sveseptičke jame. pola kit, pola kita. u mitologiji još poznato po drugovanju sa seržom trifoom (fr. serge truffaut), doajenom sveseptičkog glumišta.Creepy Uncle wrote:Legija bi njih pomirio za tri minuta...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°184
Što bi se na tviteru reklo, Legija miri Serža i Vučićevića je sasvim OK motiv za ikonu.
- Guest
- Post n°185
+William Murderface wrote:1088 wrote:
legijatan (fr. légiathan) - mitsko biće sveseptičke jame. pola kit, pola kita. u mitologiji još poznato po drugovanju sa seržom trifoom (fr. serge truffaut), doajenom sveseptičkog glumišta.
- Guest
- Post n°186
plachkica wrote:da se vidi ko šeruje plakatKako je dobro videti vas opet!
— Marinika Tepić 1/5.000.000 (@MarinikaTepic) January 4, 2019
Subota 18h
Plato Filizofskog
Do pobede!#1od5miliona #počeloJe #StopKrvavimKošuljama pic.twitter.com/q3im0H5Fw5
pa normalno da ga seruje supruga stranackog druga milenka jovanova iz vremena kada ta stranka pravila jezicke patrole po vojvodini, ali ljubav sve pobedjuje
- Post n°187
1088 dođe iz potaje i u jednoj poruci objasni o kloaci sve što gari nije mogao u stotinu.
- Guest
- Post n°188
to je samo zato što je gari suštastveni deo kloake
ne može da je sagleda, nema odmak od nje
ne može da je sagleda, nema odmak od nje
- Post n°189
Ne vidi šumu od drveća, odnosno septićku jamu od govana, si hteo reći?
- Guest
- Post n°190
ja od nastanka govnijatana ukazujem ko su i sta su, legijinog frenda nikad nisam pratio pa nemogu da komentarisem, i na kraju krajeva mnogo je ovde onih koji bolje znaju da sublimiraju u kratkoj formi.
- Post n°191
dame & gospodo, drugarice & drugovi, prijatelji, rimljani... misa brkic.
https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/naprednjacka-i-revolucionarna-diktatura-sestre-bliznakinje/
https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/naprednjacka-i-revolucionarna-diktatura-sestre-bliznakinje/
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°192
Ne znam šta mi je gluplje, ovakva diskvalifikacija Francuske revolucije (građani Francuske se nisu bavili radikalnim levičarima?) ili odbrana tipa koji je bio miljenik Trećeg rajha i koji je oblačio Nedićevu vojsku. Neverovatno je koliko lako iz ovih neolib tipova izviri onaj pravi ćelavi skinhed. Početni uslov je tu - da nemaš bazično poštovanje za ljudski život.
- Post n°193
Бркић прескаче једну прилично битну ствар.
По њему је доста индустријалаца у предратном периоду, као и сад ови транзициони богаташи, до свог иметка стигло легално. По слову закона, уз одређени слалом, то можда и јесте случај, али је свакако у томе великог удела имала корупција, злоупотребе, везе итд. Систем је био корумпиран и намештен да одређена елита лако дође до великог богатства. Исто као и у феудалног Европи.
Е у тим ситуацијама долази до револуције...
По њему је доста индустријалаца у предратном периоду, као и сад ови транзициони богаташи, до свог иметка стигло легално. По слову закона, уз одређени слалом, то можда и јесте случај, али је свакако у томе великог удела имала корупција, злоупотребе, везе итд. Систем је био корумпиран и намештен да одређена елита лако дође до великог богатства. Исто као и у феудалног Европи.
- Post n°194
Poznato je da je francuska aristokratija bogatstvo stekla na tržištu. Marija Antoaneta pekla kolače pa zaradila za Versaj, a onda došle komunjare pa joj oduzele i posle cepali drva na klavičembalu.
_____
- Post n°196
_____
- Korisnik
- Post n°197
Sotir wrote:Бркић прескаче једну прилично битну ствар.
Jel se mogu naći podaci za bilo koju zemlju o tome na koji način je sloj bogatih došao do bogatstva? Nasledstvo, preduzetništvo, kriminal, korupcija, rad...
- Post n°198
Ko je ono govorio da se aristokratija vrati u franacke sume i da tamo ostvaruje svoja nasledna prava? Podsetilo me tvoje pitanje
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°199
ontheotherhand wrote:Sotir wrote:Бркић прескаче једну прилично битну ствар.
Jel se mogu naći podaci za bilo koju zemlju o tome na koji način je sloj bogatih došao do bogatstva? Nasledstvo, preduzetništvo, kriminal, korupcija, rad...
pa svugde je tako
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°200
William Murderface wrote:Poznato je da je francuska aristokratija bogatstvo stekla na tržištu. Marija Antoaneta pekla kolače pa zaradila za Versaj, a onda došle komunjare pa joj oduzele i posle cepali drva na klavičembalu.
minijatura
mada je ovo malo i grandpere zak mi je govorio
_____