Bungee jump wrote:Zuper wrote:Jamnaco neka ti drug Filipenko objasni kako je krsio zakone i ustav u Sobranju.
Јеси ти прочитао македонски Устав...?
ma nije ni srbije. samo nomokanon sa boskicem u keliji.
Bungee jump wrote:Zuper wrote:Jamnaco neka ti drug Filipenko objasni kako je krsio zakone i ustav u Sobranju.
Zuper wrote:Sto se onda pravis pametan a ispadnes glupav po sopstvenom priznanju?!
Nije to cudno za vas drugosrbijanske grantovce, nego ti dajem dobronamernis savet.
Bungee jump wrote:Zuper wrote:Sto se onda pravis pametan a ispadnes glupav po sopstvenom priznanju?!
Nije to cudno za vas drugosrbijanske grantovce, nego ti dajem dobronamernis savet.
Ајмо још један круг - где пише у Уставу Македоније да је референдум био обавезан? Да ли су се уставни амандмани од 1992. донопсили на основу референдума? И да ли је теби уопште јасан политички разлог расписивања овог референдума?
Filipenko wrote:Nije mi baš najjasnije ovo seirenje kako je Makedonija ovo ili ono naspram Srbije. Vama kao da bi valjalo da Vučić dođe i kaže "sutra idemo u EU i Nato" i da lažira referendum o pristupanju istom, kontam da biste to podržali zdušno? Mislim, sve to će škoditi samo Makedoniji. Što i nije tako loše, u suštini, ali valjda ilustruje ka kakvom se društvu krećemo, jer nisu sami Makedonci došli na ideju da naprave takvo sranje, već stranci, Amerika, EU, Nato, ko god. Mislim, makedonski parlamentarizam, Zaevovo obavljanje posla, referendumsko izjašnjavanje, skupštinsko glasanje. Povraća mi se od svega toga. Nije mi jasno ko to normalan može da podržava, i kako je ikome u glavi da takvo postupanje može imati srećan ishod.
Druže Filipe, centrala je duboko zabrinuta tvojom izraženom brigom glede demokratije.Filipenko wrote:Nije mi baš najjasnije ovo seirenje kako je Makedonija ovo ili ono naspram Srbije. Vama kao da bi valjalo da Vučić dođe i kaže "sutra idemo u EU i Nato" i da lažira referendum o pristupanju istom, kontam da biste to podržali zdušno? Mislim, sve to će škoditi samo Makedoniji. Što i nije tako loše, u suštini, ali valjda ilustruje ka kakvom se društvu krećemo, jer nisu sami Makedonci došli na ideju da naprave takvo sranje, već stranci, Amerika, EU, Nato, ko god. Mislim, makedonski parlamentarizam, Zaevovo obavljanje posla, referendumsko izjašnjavanje, skupštinsko glasanje. Povraća mi se od svega toga. Nije mi jasno ko to normalan može da podržava, i kako je ikome u glavi da takvo postupanje može imati srećan ishod.
https://avaz.ba/globus/region/430774/raspisana-potjernica-za-bivsim-premijerom-makedonije-nikolom-gruevskimKazneni sud u Skoplju naredio je raspisivanje potjernice za bivšim makedonskim premijerom Nikolom Gruevskim jer se nije javio na odsluženje dvogodišnje zatvorske kazne, pišu makedonski mediji.