KinderLad wrote:Ma ne odredjuju oni...zna se ko odredjuje
Naravno bre. Oni su izvršioci, a to je nepodnošljivo - da su zagrabili toliko duboko sa dna kace i da to zapravo prolazi.
KinderLad wrote:Ma ne odredjuju oni...zna se ko odredjuje
Добро, а шта си сачувао за оне који су отишли корак даље формулацијом "кад би било нешто као Левијатан за..." (уписати по жељи где треба да се заводи ред)Creepy Uncle wrote:
E jel sam ja mnogo loš čovek što visceralno prezirem svakoga ko je ikada rekao nešto lepo o Levijatanu? Jes da su to išarani ćelavci i očigledno dileri sa maseratijima kojima je svaka druga reč skrotum a svaka prva blajvanje, ali neko mora da zavodi red kad država neće.
Ustao si zato što si mala lažna lažljiva antifa komunjara, feminizirani klovn koji je seo brže nego što je ustao. Umesto da si u zatvoru i da ti tamo rade ono što voliš, tebi i vama je dozvoljeno pravo glasa i pljuvanje po Srbiji izrodu jedan i nakazo. ZAŠTO “OVO” NIJE U ZATVORU? pic.twitter.com/ol532DIQHi
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) July 13, 2019
Za sve prijatelje iz koji žele da znaju kakav je Salvini.
— Giorgio Fruscione (@Gio_Fruscione) July 15, 2019
Evo ga #NacionalizamZaBednike
[ @alfredosasso & Marco Abram] pic.twitter.com/kdq0Pfugtk
Da li “ovo” želi da otima srpske kuće i dodeljuje ih migrantima? Da li sam ja ovo dobro razumeo, neka me neko ispravi, bio bih najsretniji da sam pogrešio u tumačenju ovog zapisa. pic.twitter.com/cuWRyaF72e
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) July 22, 2019
Nacizam u Srbiji propo!
— Ђошими Баттлес Тхе Пинк Роботц (@samo_odbrana) July 22, 2019
Mišo sine izrđi na ovoj toploti:fist: pic.twitter.com/PIkCHJfkhZ