btw, ima tih preurednih ljudi, zahvaljujući ženama, uglavnom seljankama, naučenih da je njihova
sramota ako im muškarac u javnosti ne izgleda top, posle pola veka zajedničkog života
prenese se i na muškarce.
Na taj primer sam i mislio ,prisutan je i danas u nekoj meri kod mladjih parovaplachkica wrote:dok je rakija zdrava, našte srce posebno
btw, ima tih preurednih ljudi, zahvaljujući ženama, uglavnom seljankama, naučenih da je njihova
sramota ako im muškarac u javnosti ne izgleda top, posle pola veka zajedničkog života
prenese se i na muškarce.
Ovo nisam imao pojma. U svakom slucaju na tom rodjaku sam video da postoje i pivski alkoholicari, sa svim simptomima i tegobama onih klasicnih, celom lepezom. Njegovih mi je roditelja npr zao, jer to ide dotle da njegov otac, zidar isto u 70 demonstrativno nece pivo u gostima(koje je pio ceo zivot) zbog sina i njegovog problemaCreepy Uncle wrote:Pivo je u jednom pogledu opasnije od žestokih pića: ono kod alkoholičara prekomerno hidrira, povećava nivo vode u organizmu, što povećava krvni pritisak i uništava bubrege.
E sad postoji tu još jedna začkoljica. Teški alkoholičari često završavaju na pivu kada izađu iz faze preterane tolerancije alkohola, tj. kada jetra počne da strada ozbiljno i kada više ne mogu da piju kao ranije, a alkohol im je preko potreban. Iz tog razloga raspadi kod pijaca mahom ispijaju piva, to im daje dovoljnu dozu alkohola da ne uđu u apstinenciju i prateće probleme, a neće se napiti tako da upadnu u delirijum.
Mr. Moonlight wrote:ne valja pivo, ne valja vino, ne valja rakija...koji ste homoseksualci, ne mogu da verujem
štrajk!
Sotir wrote:Просто речено, мора да алкохол одлежи у бурету да би личио на нешто.
Creepy Uncle wrote:Sotir wrote:Просто речено, мора да алкохол одлежи у бурету да би личио на нешто.
Nije svako vino podesno za odležavanje u drvetu, i drvo nije uslov da vino bude vrhunsko.
beatakeshi wrote:Zahtevam ujedinjenje RS i RS. To izgleda genijalno na mapi. A BSBS da napiše himnu.
beatakeshi wrote:Zahtevam ujedinjenje RS i RS. To izgleda genijalno na mapi. A BSBS da napiše himnu.