Patriote srpske
- Post n°601
Re: Patriote srpske
Ok, da i Madjari. Pa to su te neke zemlje krune Svetog Stefana...
- Post n°602
KinderLad wrote:Ok, da i Madjari. Pa to su te neke zemlje krune Svetog Stefana...
То онај хотел у БоциРЖ?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°603
KinderLad wrote:
Ja iskreno da ti kažem, teško mi je da se setim u ovom trenutku (i to ne pišem zbog nekakvog četničko-ustaške veštačke uravnilovke, to mi uopšte nije stil), dakle teško mi je da se setim koja su dva naroda trenutno u Evropi gora od Srba i Hrvata. To su dva potpuno podivljala naroda.
KinderLad wrote:Ok, da i Madjari. Pa to su te neke zemlje krune Svetog Stefana...
Ne vidim šta je problem. Evo mi svi ovde živimo u bratstvu i slozi.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°604
Britanci, Poljaci, Italijani, nesto sto se zove Amerikanci...
Uzasan je ovaj svet.
Uzasan je ovaj svet.
- Post n°605
Tačno. Ti kad si u pravu, to mora biti neka grozna stvar zbog koje su svi nesretni.Zuper wrote:Britanci, Poljaci, Italijani, nesto sto se zove Amerikanci...
Uzasan je ovaj svet.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°606
Значи екипа копа по друштвеним мрежама Албанаца у Србији и тражи нешто компромитујуће, и онда организује протест.
То је баш озбиљан пројекат, пронаћи Албанце, њихове налоге итд. За насумице скоро неизводљиво.
То је баш озбиљан пројекат, пронаћи Албанце, њихове налоге итд. За насумице скоро неизводљиво.
- Post n°607
Ne polazi mi za rukom opservacija s dictance, grozim se za sve pare što se ovakve stvari dešavaju u zemlji u kojoj pripadam većinskoj populaciji, nezavisno od toga da li se radi o udbaškom projektu ili, što je manje verovatno, spontanoj akciji.
- Post n°609
Bile su bar dve slicne online poternice prosle godine po fb desnicarskim avredz grupama,isto pekare i znak rukom, ali se sve na tome zavrsilo. Ovog puta, i u borci i u dolovu su te fb poternice okinule mnogo vecu internet reakciju, a zatim i "spontano" okupljanje naroda
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°610
Vlasnik pekare se i ranije isticao u antisrpskim akcijama. Prilog iz prosle godine
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°613
ova devojka je juče bila ceo dan u pekari i uz pekare, mislim da je lepo da ostane zabeleženo.
https://twitter.com/sodzinjon
https://twitter.com/sodzinjon
- Post n°615
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija čuvala mir tokom jučerašnjih događaja u Borči, kao i da je o njima obavestila nadležno tužilaštvo, a na građane koje su protestovali je apelovao da ne zaborave da je "Beograd oduvek bio i ostao miroljubiv i domaćinski grad".
MUP je o svemu pravovremeno obavestio nadležno tužilaštvo, koje im je naložio da dostave izveštaj.
"Povodom raznoraznih manipulacija o jučerašnjim događajima u Borči i radu policijskih službenika, koje smo mogli da čujemo od pojedinih političara, kako iz Beograda, tako i iz Prištine, želim da istaknem da sam šokiran tolikom paušalnošću, kao i njihovom uigranošću u spremnosti da zarad ubiranja sitnih političkih poena dolivaju ulje na vatru", naveo je Stefanović.
On je dodao da su policijski službenici su bili prisutni sve vreme tokom okupljanja građana ispred pekare u Borči, koji su se organizovali putem društvenih mreža "kako bi izrazili negodovanje" zbog radnika koji se slikao sa simbolom dvoglavog orla i obezbeđivali da ne dođe do narušavanja javnog reda i mira.
Pomenuto okupljanje, dodao je, "proteklo je bez ijednog incidenta" i policija nije, niti će dozvoliti da dođe do narušavanja javnog reda i mira.
"Apelovao bih na građane koje su protestovali, da ne zaborave da je Beograd oduvek bio i ostao miroljubiv i domaćinski grad, a prištinske političare i njihove partnere u Beogradu podsetio da uprkos njihovim konstantnim širenjima huškačke propagande ne mogu sakriti istinu. Istina je da tokom protesta u Borči ni jedno staklo nije naprslo na pomenutoj pekari, dok sa druge strane ceo svet redovno svedoči desetinama lomljenja, paljenja i krađa imovine, kao i svakodnevnim napadima na Srbe na Кosovu i Metohiji", zakljuio je Stefanović.
MUP je o svemu pravovremeno obavestio nadležno tužilaštvo, koje im je naložio da dostave izveštaj.
"Povodom raznoraznih manipulacija o jučerašnjim događajima u Borči i radu policijskih službenika, koje smo mogli da čujemo od pojedinih političara, kako iz Beograda, tako i iz Prištine, želim da istaknem da sam šokiran tolikom paušalnošću, kao i njihovom uigranošću u spremnosti da zarad ubiranja sitnih političkih poena dolivaju ulje na vatru", naveo je Stefanović.
On je dodao da su policijski službenici su bili prisutni sve vreme tokom okupljanja građana ispred pekare u Borči, koji su se organizovali putem društvenih mreža "kako bi izrazili negodovanje" zbog radnika koji se slikao sa simbolom dvoglavog orla i obezbeđivali da ne dođe do narušavanja javnog reda i mira.
Pomenuto okupljanje, dodao je, "proteklo je bez ijednog incidenta" i policija nije, niti će dozvoliti da dođe do narušavanja javnog reda i mira.
"Apelovao bih na građane koje su protestovali, da ne zaborave da je Beograd oduvek bio i ostao miroljubiv i domaćinski grad, a prištinske političare i njihove partnere u Beogradu podsetio da uprkos njihovim konstantnim širenjima huškačke propagande ne mogu sakriti istinu. Istina je da tokom protesta u Borči ni jedno staklo nije naprslo na pomenutoj pekari, dok sa druge strane ceo svet redovno svedoči desetinama lomljenja, paljenja i krađa imovine, kao i svakodnevnim napadima na Srbe na Кosovu i Metohiji", zakljuio je Stefanović.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°616
I šta kaže Zu, Nogo nije pandurčina?
- Guest
- Post n°617
Šovensko hajkanje Vučićevih seiza ćemo kao društvo još platiti na ovaj ili onaj način.
- Post n°618
Naravno. Sljam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°619
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:791665-SKANDALOZNE-OBJAVE-PEKARA-IZ-NOVOG-SADA-Pola-grada-kod-njega-kupuje-hleb-a-on-velica-OVK-teroriste
SKANDALOZNE OBJAVE PEKARA IZ NOVOG SADA: Pola grada kod njega kupuje hleb, a on veliča OVK teroriste
Jučerašnji protest protiv poteza zaposlenog u pekari Roma iz Borče koji se usred Beograda fotografisao sa prstima raširenim preko grudi u znak orla, simolba tzv. Velike Albanije, otvorio je Pandorinu kutiju
Kutija je otvorena
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°620
Eto vam bjelodanog primjera uspješnog funkcioniranja stabilokratije. Raja se nahuška, tenzije se drže na potrebnoj razini, stabilokratska vlast osigura da blokada privatnog biznisa protekne bez ijednog incidenta. Bez ijednog! Čestitke pogramašima na pokazanoj svijesti, čestitke organima vlasti na osiguranju javnog mira. Sad se možete razići.
_____
- Post n°621
Zašto misliš da je Srđan Nogo "raja"?
- Post n°622
Izgleda da i u Krnjaci ima Albanaca
Ekipa iz DS-a, na putu do Borče, može da svrati u Krnjaču. I ovde ima malih privrednika koji veličaju teroriste iz UČK, okupaciju Kosova i Metohije i ideju Velike Albanije. Red je da i njih podržite, iako ih je više nego glasača DS-a. https://t.co/6piIj2B2wL
— predrag popovic (@popovic_predrag) April 28, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°623
Ne znam ko je on, ali kad to pitaš pretpostavljam da spada vjerovatno u huškače, a ne u raju.beatakeshi wrote:Zašto misliš da je Srđan Nogo "raja"?
_____
- Post n°624
Onaj iz Dveri, što je nosio vešala.
Ali čekamo Zupera da objasni.
Ali čekamo Zupera da objasni.
- Post n°625
Bivsi dveras. Pucista.
_____
★
Uprava napolje!