Komunizam je rđa koja je korodirala zdravo tkivo srpske nacije. Ta korozija je zahvatala i druge narode, ali jedino su Srbi uspeli da zavole svoje truljenje.
— Nebojša Krstić (@Krle22) July 7, 2018
Krletina
- Post n°76
Re: Krletina
Can't make this shit up.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°77
Čak je i Titovo “istorijsko NE” izmišljotina. U realnosti,Staljin je Titu rekao NE stvaranju konfederacije s Albanijom i Bugarskom. A Tito se još par godina trudio da Staljinu dokaže da je veći staljinista od njega.
— Nebojša Krstić (@Krle22) 02. август 2018.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°78
Al sve zna, ko ovaj naš Zuper.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°79
otto katz wrote:Al sve zna, ko ovaj naš Zuper.
- Post n°80
Na naslovnoj Kurira fake news o meni je veći neko Severinine real boobs. Gde ide ova zemlja? pic.twitter.com/6tIb5MjFKD
— Nebojša Krstić (@Krle22) August 23, 2018
_____
- Post n°81
Uf, nadam se da mu niko neće reći da je on veća sisa od Severinine sise.
- Post n°82
Dobro je izrezao da se ne vide gospodicne Vuckovic nage grudi.
- Post n°83
Goldy has supported the Fourteen Words,[27][28][29] reciting the most commonly used slogan "We must secure the existence of our people and a future for white children",[30] and has stated that "I don't see that as controversial... We want to survive."[31] After being banned by Patreon for her advocacy of the slogan, Goldy defended her views. This included gathering signatures on a public petition, which replaced "white children" with "aboriginal children", to supposedly prove the slogan was not hate speech.[5]
White genocide
"I do not bathe in tears of white guilt. That does not make me a white supremacist.
I oppose state multiculturalism and affirmative action. That does not make me a racist.
I reject cultural relativism. That does not make me a fascist."
— Goldy, in defense of her coverage of the 2017 Unite the Right rally[8]
Goldy believes in the white genocide conspiracy theory.[32][33] She linked the topic with the removal of Confederate statues, claiming they were being replaced "because [white] people are being replaced".[34] It has been reported to have significantly raised her profile outlining the "terrible truths of white genocide".[35] Her belief in the subject has resulted in criticism, including a petition to rescind her Gordon Cressy Student Leadership Award.[28] GQ labelled her as "one of Canada's most prominent propagandists" of the theory.[31]
According to Winnipeg Free Press columnist Dan Lett, Goldy seemed to be working to provide mainstream respectability to far right demonstrators in the course of her reporting of the Charlottesville Unite the Right rally, arguing that they suggested a wider "rising white racial consciousness" in America. Goldy referred to a manifesto by white supremacist Richard Spencer, which Lett described as including "calls to organize states along ethnic and racial divides and celebrat[ing] the superiority of 'White America'", as "robust" and "well thought-out".[4]
_____
- Post n°84
1488
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°85
1244x2
Coincidence? I think not...
_____
- Post n°86
Ali šta je Krletu u toj ludoj glavi, pa da ovo ritvituje, živo me zanima. Vidim samo dve opcije:
1) Glup je i nema pojma šta je ritvitnuo.
2) Uzo lovu da gura njenu promociju.
Tako je onomad gurao Bernija, između postova o zlu komunizma i anitfašističkom totalitarizmu.
Tako je onomad gurao Bernija, između postova o zlu komunizma i anitfašističkom totalitarizmu.
_____
- Post n°87
William Murderface wrote:1244x2
Ali zamalo da bude svaki broj x2
onomad gurao Bernija
Pa i Bernie je white supremacist, si ti čito New York Times onomad?
- Guest
- Post n°88
William Murderface wrote:
3) She has my vote
- Post n°89
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°90
Ne vidi se
Da nije ovo?
Небојша Крстић: Сава Јањић ми делује као пристојан политикант и добар сарадник британске обавештајне службе
Da nije ovo?
Небојша Крстић: Сава Јањић ми делује као пристојан политикант и добар сарадник британске обавештајне службе
_____
- Post n°91
da, da... to je
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°92
krle uvek za nemce protiv londona. jos da mu vladika nikolaj ocita opelo i zivot mu je imao smisla.
_____
- Post n°93
Evo jedne zanimljivosti. Goran Marković je reagovao na moj jučerašnji tekst u #Blic-u. Prilažem svoju kolumnu, kao i njegovu reakciju. U iščekivanju sutrašnjeg #Blic-a sa mojim odgovorom Markoviću, ostajte mi zdravo! pic.twitter.com/axamClrOeI
— Nebojša Krstić (@Krle22) 05. септембар 2018.
_____
- Guest
- Post n°94
slažem se naravno sa ocenama o Krstiću iako ih nalazim isuviše umerenim, ali - Marković se filmom "Tito i ja" 1992. godine borio protiv Brozove strahovlade?
- Post n°95
Hahaha, to i ja htedoh da primetim.
_____
- Post n°96
A koliko je tek patio u toj strahovladi, snimio je samo sve svoje najbolje filmove uz državnu podršku.
Ma Marković i Krle su ideološki gledano ista osoba, samo što je Marković naravno beskrajno talentovaniji. Krle je prosto ništa koje tvituje.
Ma Marković i Krle su ideološki gledano ista osoba, samo što je Marković naravno beskrajno talentovaniji. Krle je prosto ništa koje tvituje.
_____
- Post n°97
Има Добрица Ћосић на једном месту нешто о јаловој паприци којој семе поотпада још док је на стабљици, а кад је осуше оно празно звекеће. То ме двоструко подсећа на Крлоа.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°98
_____
- Post n°99
"Prvo mesto na listiću svedoči o dobroj organizovanosti stranke i motivisnosti njenih aktivista".
Lebe mekani, kakav cinizam.
Lebe mekani, kakav cinizam.
_____
- Post n°100
bruno sulak wrote:krle uvek za nemce protiv londona. jos da mu vladika nikolaj ocita opelo i zivot mu je imao smisla.
Nikolaj je engleski covek bio