Krletina
- Guest
- Post n°101
Re: Krletina
Redosled kandidata za predsednika države se bira na kraju žrebom, Vučić je bio #6 prošle godine.
- Post n°102
Ali priznaćeš da je to što nam je u kampanji broj 6 bio utucavan u glavu sa svih nacionalnih tv kanala, uključujući i rts pokazatelj dobre organizacije stranke.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°104
Quincy Endicott wrote:bruno sulak wrote:krle uvek za nemce protiv londona. jos da mu vladika nikolaj ocita opelo i zivot mu je imao smisla.
Nikolaj je engleski covek bio
pre sam hteo reci da je krle sledbenik mite ljotica.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°105
Како оно би, с ким бисте на вечеру? Истина то је био један други Идол.
Све је то шминкерај, не треба узимати за озбиљно. Добро је да не лечи људе, значи све ово је чист ћар.
Све је то шминкерај, не треба узимати за озбиљно. Добро је да не лечи људе, значи све ово је чист ћар.
- Post n°106
Ja razumem da je Krle glup ko stup, a siguran sam i da ima racunicu zasto ovo radi, ali nisam siguran da bas razume sve posledice toga sto radi. On je napravio neprijatelje od celog drustvenog kruga u kom se kretao. To je social suicide iz zasede.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°107
Ма јок бре, у тим круговима се одувек и једино рачунало “да си фаца”. То ти је као да си рекао да се Трампара отуђио од свог круга људи. Дабоме да није. Шта, да неће можда Бобић-Мојсиловић да крене да га презире?
- Post n°108
No Country wrote:То ти је као да си рекао да се Трампара отуђио од свог круга људи.
Од вас се отуђио јер каже да сте ратни злочинци који су 1814. спалили Белу кућу.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°110
Ај донт гив а фак, духовни фашисти и листе, позната појава.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Guest
- Post n°111
William Murderface wrote:Ja razumem da je Krle glup ko stup, a siguran sam i da ima racunicu zasto ovo radi, ali nisam siguran da bas razume sve posledice toga sto radi. On je napravio neprijatelje od celog drustvenog kruga u kom se kretao. To je social suicide iz zasede.
Pa pitanje je da li će pre izumreti taj i takav njegov kružok (ako postoji kao takav iz opisa) ili socijalna i vlastodržna struktura koja omogućava postojanje AV i dubokog Krla.
- Post n°112
i da ne zuperujem ali ima jos ljudi iz tog kruzoka oko njega sada uvucenih u tu pricu u nekoj meri: boban nakarada, aja jung, mrdjan, biki...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°114
Slažem se da to jeste pitanje, pa u tom smislu i Krlova opklada, ali ne mislim da je baš toliko prosto. To je prosto njegov habitus, Vučićević i Dejan Miš Govno Stanković prosto nisu. Hoću da kažem, bio Vučić na vlasti ili ne, on svejedno spaljuje sve mostove. Neka dobija lovu i angažmane, ali prilično sam siguran da već plaća i da će tek plaćati neku društvenu cenu. Nek je hiljadu puta oportunista i budala, opet je neko društveno biće i teško da može bez ikakvih posledica da prođe kroz totalni prezir koji sad dobija od ljudi u čijem se društvu formirao kao osopa. Otišao bih i korak dalje u spekulaciji pa rekao da ovo luđenje koje sad od njega gledamo (a koje prilično prevazilazi ono od pre recimo dve-tri godine, upravo glede ličnih napada), više nije samo naručeno, nego da predstavlja i neki njegov acting out prema ljudima koji su mu bili relativno bliski, a koji su ga u međuvremenu prezreli. Sad već vodi i neki svoj rat protiv svih.
_____
- Post n°115
Почиње да личи већ и на рат против себе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°116
bruno sulak wrote:i da ne zuperujem ali ima jos ljudi iz tog kruzoka oko njega sada uvucenih u tu pricu u nekoj meri: boban nakarada, aja jung, mrdjan, biki...
Pa nije to njegova ekipa, niti njegova generacija (dobro, možda Mrđan). Njegova ekipa su (bili) upravo Olja B, Goran Marković, Srđan Dragojević. žuti Bujke, itd. A evo sad Dragojević o njemu ovako:
Reakcije na intervju Gorana Markovica od strane placenicke medijske lepre i intelektualnog hemoroida, orkestrirane su upravo sa namerom da se mislecim ljudima ogadi da uopste reaguju na svinjsku, fasisticku stvarnost Srbije. Drago mi je da Goran ima volje da odgovori tom bedniku
— Srdjan Dragojevic (@srdjandrago) 05. септембар 2018.
A Bujketa proziva da šuruje sa Stamatovićem.
Mislim da je Biki znatno manje usamljena, pošto je sa svojom LDP ekipicom. Krletu ostao (možda) samo Šaper.
_____
- Post n°118
A be, ima sve to u onom tvitu što sam okačio
_____
- Post n°119
Lepo je znati da se dosledno borio protiv Broza već neku deceniju nakon njegove smrti.
- Post n°120
_____
- Post n°121
bruno sulak wrote:i da ne zuperujem ali ima jos ljudi iz tog kruzoka oko njega sada uvucenih u tu pricu u nekoj meri: boban nakarada, aja jung, mrdjan, biki...
А што је соросевски кружок за политичку индоктринацију у уметности нешто бољи од вучићевског кружока. Сваки покровитељ, логично, жели да регрутује интелектуалце и уметнике за своје циљеве, ако је сада држава покровитељ уметности, то је знатно боље него за време досманлија када су анти-државни фондови радили то исто.
_____
- Post n°122
Samo što pod tzv 6. oktobrom niko nije podrazumevao to što on kaže da se pod tim podrazumevalo
- Post n°123
problem sa krlom je taj da mu je gotovo nemoguce idgovoriti bez bavljenja njime samim.
_____
- Post n°124
А то онда испада ад хоминем, што је нижи облик напада, уместо да се бави оним што је рекао, што је безвезно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°125
Ja sam pročitao Ti si sve reko, ovi samo ponavljaju i ništa ne čitaju. Takvo ti je danas vrijeme, takvi ljudi, moj Williame.William Murderface wrote:ČITATE LI BRE VI OVAJ TOPIK?!?!?
https://vasudeva.forumburundi.com/t1261p75-krletina#334708
Ali GM se borio protiv Broza.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.