The independent senator from Vermont will reprise his 2016 bid for the Democratic nomination, which channeled grassroots support
a future to believe in
- Post n°576
Re: a future to believe in
Bernie Sanders announces run for presidency in 2020
The independent senator from Vermont will reprise his 2016 bid for the Democratic nomination, which channeled grassroots support
- Post n°577
Bernie Sanders announces 2020 run: "We're gonna win"
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°579
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°580
Bernie zvanično prijavio kandidaturu!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°583
Ako bude Trump vs Bernie...what a time to be alive
- Post n°584
KinderLad wrote:Ako bude Trump vs Bernie...what a time to be alive
U tom slučaju bi baš bilo interesantno videti kako će glasati bela predgrađa.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°585
Биће јебено тешко добити номинацију Демократа. Са Трампаром ће ићи лакше.
- Post n°586
No Country wrote:Биће јебено тешко добити номинацију Демократа. Са Трампаром ће ићи лакше.
Ајде . Замишљаш лагану репризу 2016. са ситним изменама?
Јер прошли пут су морали добро да се помуче да изгурају Хиларија, и то на пенале, обележене карте и олово у коцкицама. Сад већ тешко да ће моћи да играју исту игру истим шпилом... Биће занимљиво следеће зиме .
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°587
Неће бити реприза ни у ком случају. Једино да се Хилари опет кандидује, пу-пу-пу.
И овај пут ће да се игра за праве и (надам се) свима јасне улоге.
И овај пут ће да се игра за праве и (надам се) свима јасне улоге.
- Guest
- Post n°588
ako dođe do toga, biće i treći kandidat. ako ne ova budala Šulc, onda Blumberg ili tako neki akrep. da ima za koga da glasa grown-up, never-Trump, razumni centarKinderLad wrote:Ako bude Trump vs Bernie...what a time to be alive
- Post n°589
Може да буде реприза у смислу да ће стара гарда ДеПеа да игра исту тактику као и прошли пут, само овог пута за Бајдена или већ за кога они одлуче да треба да победи на унутарстраначким. Дакле љигаво, прљаво и верно својим идеалима, тј послодавцима из Зидне улице.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°590
kad pomenuh Šulca...
Looking forward to sarcastic Bernie this campaign season:
— Jacobin (@jacobinmag) February 19, 2019
CBS: "Howard Schultz has now said he would not run if the Dems nominate a moderate"
B: “Ohhh, isn’t that nice? Why is Howard Schultz on every television station? Why are you quoting Schultz? Because he’s a billionaire.” pic.twitter.com/hOTAWpcD0o
- Guest
- Post n°592
Bernie Sanders campaign confirms they raised $1 million in the first 3.5 hours since his announcement.
— Alex Seitz-Wald (@aseitzwald) February 19, 2019
- Post n°593
Kad bi pustili da se donira iz inostranstva skupljao bi otprilike 100m dnevno
- Post n°594
https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/feb/19/bernie-sanders-2020-election-democrats
https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/feb/19/bernie-sanders-perfect-weapon-trump
Kako botuju drugovi Sunkara i Robinson
https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/feb/19/bernie-sanders-perfect-weapon-trump
Kako botuju drugovi Sunkara i Robinson
_____
- Post n°595
Opa!
Berni je sad ubedljivi favorit.
Bojim se samo da establišment ima još nekog keca u rukavu kojeg još nije obelaodanio. Ovo što u ovom trenutku imaju u ponudi je sitna boranija.
Berni je sad ubedljivi favorit.
Bojim se samo da establišment ima još nekog keca u rukavu kojeg još nije obelaodanio. Ovo što u ovom trenutku imaju u ponudi je sitna boranija.
_____
- Post n°596
Pa de nestade sad ovo za Bajdenaru?
_____
- Post n°597
Jeste, Bajdena neće biti, ali ostaju njegovi glasači. Tek u nadolazećim anketama, a bez njega, ćemo videti kako se stvari odvijaju. Vrlo lako može da se desi da opet establišment progura jednog kandidata tj Kamalu, a da se tzv progresivni glasovi rasplinu na Bernarda,Tulsi i Pokahontas.
_____
~~~~~
- Post n°598
Može da se desi, naravno. Centristički mediji već uveliko guraju tu priču kako će se levičarski glasovi podeliti, ali mislim da je to preuveličavanje. Biće tu puno odustajanja usput i posledičnog prelivanja glasova.
Kamala je mnogo bledunjava, da ne pominjem šta je sve podržavala i za šta je sve glasala. Na debatama ne vidim da ima ikoga osim Bernija i Vorenke ko može da bude ubedljiv.
A tu ima još nešto - Berni je od svih ubedljivo najveće ime, i na prošlim izborima je već pokazao da je favorit. Ništa ne uspeva kao uspeh.
Kamala je mnogo bledunjava, da ne pominjem šta je sve podržavala i za šta je sve glasala. Na debatama ne vidim da ima ikoga osim Bernija i Vorenke ko može da bude ubedljiv.
A tu ima još nešto - Berni je od svih ubedljivo najveće ime, i na prošlim izborima je već pokazao da je favorit. Ništa ne uspeva kao uspeh.
_____
- Post n°599
I superdelegati su još uvek tu.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°600
ma prevarili me mangupi, tvit iz 2015
Kamala je za sada najozbiljniji protivkandidat, rekao bih. možda onaj Beto, on ima taj vajb novog Obame, ali ima višak privilege poena u odnosu na Kamalu, to može biti presudno. ostatak su keystone cops.
O Uorenki ne znam šta da mislim. Realno, nema šta da traži kad je Berni u trci, al sa druge strane ne bi bilo uopšte loše da bude između njih dvoje...
Kamala je za sada najozbiljniji protivkandidat, rekao bih. možda onaj Beto, on ima taj vajb novog Obame, ali ima višak privilege poena u odnosu na Kamalu, to može biti presudno. ostatak su keystone cops.
O Uorenki ne znam šta da mislim. Realno, nema šta da traži kad je Berni u trci, al sa druge strane ne bi bilo uopšte loše da bude između njih dvoje...