Srce Tame
- Post n°77
Re: Srce Tame
jna pribor za jelo, reci
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°79
pa koliko cela ta ekipa remove kebab serbsynthwave kasni
moram da citiram jedan od komentar, ovo mi se svidja vise nego sto bih zeleo
moram da citiram jedan od komentar, ovo mi se svidja vise nego sto bih zeleo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°80
BMK hipsteraj pre 25 godina, toliko je ispred razvijenoga sveta, sto bi se reklo.
- Post n°81
prvo pitanje koje mi pada napamet je koliko bora smrdi na znojčinu posle 3 dana rakijanja bez kupanja u vojničkoj košulji od sintiša
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°83
Nemoj da čitaš dok jedeš, koliko ti je puta rekla mama?
- Post n°84
od 4chana i altrajta došli ste do Čorbe i Knindže
- Post n°85
Ocevi osnivaci moraju da se znaju i stuju.
Eto pogledaj Bajin stajl koji je furao pre hipstera.
Eto pogledaj Bajin stajl koji je furao pre hipstera.
- Guest
- Post n°86
ako niste znali, simbol četiri ocila zapravo predstavlja dijagram magnetnog polja, a u njegovom srcu je - zna se šta.
Ово на слици је магнетно поље два магнета које је иначе невидљиво. У центру је извориште енергије и живота а то вам је центар крста на слици. Е у том центру магнетног поља планете Земље је и пролаз у друге димензије односно временска капија и то је тачка где све почиње и све се завршава, где је електромагнетно поље најјаче а то је наше Косово. Зато је њима важно да нам га узму и зато ми кажемо да је Косово срце Србије и зато имамо ону нашу: За крст часни мора да се гине! Ја ово онако пишем да неки који никада нису размишљали о Косову другачије него као о месту где живе Шиптари, сазнају нешто ново...као и да прогласим Вучића лудаком који хоће да подели Живог Бога на два дела?? Поделиће њега Бог на билионе делова и послати директ у подрум пакла!
- Post n°87
неки који никада нису размишљали о Косову другачије него као о месту где живе Шиптари
Ma to su neke budale. Jasno je da ga većina sve vreme vidi kao centar magnetnog polja planete.
- Post n°88
Creepy Uncle wrote:ako niste znali, simbol četiri ocila zapravo predstavlja dijagram magnetnog polja, a u njegovom srcu je - zna se šta.
Ово на слици је магнетно поље два магнета које је иначе невидљиво. У центру је извориште енергије и живота а то вам је центар крста на слици. Е у том центру магнетног поља планете Земље је и пролаз у друге димензије односно временска капија и то је тачка где све почиње и све се завршава, где је електромагнетно поље најјаче а то је наше Косово. Зато је њима важно да нам га узму и зато ми кажемо да је Косово срце Србије и зато имамо ону нашу: За крст часни мора да се гине! Ја ово онако пишем да неки који никада нису размишљали о Косову другачије него као о месту где живе Шиптари, сазнају нешто ново...као и да прогласим Вучића лудаком који хоће да подели Живог Бога на два дела?? Поделиће њега Бог на билионе делова и послати директ у подрум пакла!
Cosmic Horror
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°90
Летећи Полип wrote:Creepy Uncle wrote:ako niste znali, simbol četiri ocila zapravo predstavlja dijagram magnetnog polja, a u njegovom srcu je - zna se šta.
Cosmic Horror
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°91
Amin za to oko domacih jadnika
Msm da qanon nije aktivan vec neko vreme, mozda gresim, bar ga ja nisam video negde. Na stranu fanovi, vrv ne bi mogao da objasni altrajt zajednici kako to da se njegova baba vanga predvidjanja nisu desila.
Meni je sad najzanimljivije ovo oko pedofilije, jer postajem ubedjen da je upitanju bar delimicno organizovana kampanja, i da su altrajtovci ili centar koji ih usmerava konacno izabrali savrsenu metu i nacin kako da pridobiju veci broj (obicnih ljudi). A od pedofilije do lgbt je samo jedan korak...
Msm da qanon nije aktivan vec neko vreme, mozda gresim, bar ga ja nisam video negde. Na stranu fanovi, vrv ne bi mogao da objasni altrajt zajednici kako to da se njegova baba vanga predvidjanja nisu desila.
Meni je sad najzanimljivije ovo oko pedofilije, jer postajem ubedjen da je upitanju bar delimicno organizovana kampanja, i da su altrajtovci ili centar koji ih usmerava konacno izabrali savrsenu metu i nacin kako da pridobiju veci broj (obicnih ljudi). A od pedofilije do lgbt je samo jedan korak...
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°92
Sta je to QANON?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°93
QAnon nije aktivan ali je oziveo na Trampovim skupovima pa su MSM poceli da ga primecuju, sa mnogo meseci zakasnjenja.
https://en.wikipedia.org/wiki/QAnon
https://en.wikipedia.org/wiki/QAnon
- Post n°94
Ajme
_____
- Post n°95
Са ФБ-а:
Душанка Трифунов
Yesterday at 9:01 AM
Да ли сте знали да на Вишњичкој коси код Београда постоји стари Манастир "Механизам" који је грађен одмах по распећу Исуса Христа?
Група Италијана је по наредби њихових свештеника из Ватикана, дошла 1867. године (када су Турци напустили Београд) да однесе ту, тобоже Римску плочу (димензија 15х30м) али нису успели у томе. Почели су да је откопавају а онда су само једног дана пронађени мртви. Послати су бродом којим су дошли Дунавом натраг у Италију у сандуцима.
Плоча је остала зарасла у коров све до 1968. године од када је чиста. Овај "механизам" је нешто помоћу чега се чува планета Земља и ближи космос. Ванземаљског је порекла и може да, ако се активира, пошаље у космос на за то тачно одређено место, сво атомско наоружање и сав хемијски и нуклеарни отпад са Земље.
Она такође прати путању космичких тела и уништава сваку претњу за нашу планету у облику метеора и сл.
Ова је плоча била у рукама Римљана али им је одузета јер су помоћу ње хтели да изазову земљотресе и катаклизме у источном Балкану како би спречили најезду Словена. Тих година (600-614) су римски Царичин Град код Лебана и Гамзиград код Зајечара, сравњени са земљом. Како, нико никада није објаснио?!
- Овај механизам може уредити да у години има само 42 неродна дана, тј. свести зиму на 60 дана.
- Може уредити да потекне вода на свим местима на планети где је нема довољно.
- Зна тајну коришћена космичке енергије којом се крећу космичка тела и која је потпуно бесплатна.
ЕТО ЗАШТО НАС МРЗЕ И НАПАДАЈУ!
Душанка Трифунов
Да ли сте знали да на Вишњичкој коси код Београда постоји стари Манастир "Механизам" који је грађен одмах по распећу Исуса Христа?
Група Италијана је по наредби њихових свештеника из Ватикана, дошла 1867. године (када су Турци напустили Београд) да однесе ту, тобоже Римску плочу (димензија 15х30м) али нису успели у томе. Почели су да је откопавају а онда су само једног дана пронађени мртви. Послати су бродом којим су дошли Дунавом натраг у Италију у сандуцима.
Плоча је остала зарасла у коров све до 1968. године од када је чиста. Овај "механизам" је нешто помоћу чега се чува планета Земља и ближи космос. Ванземаљског је порекла и може да, ако се активира, пошаље у космос на за то тачно одређено место, сво атомско наоружање и сав хемијски и нуклеарни отпад са Земље.
Она такође прати путању космичких тела и уништава сваку претњу за нашу планету у облику метеора и сл.
Ова је плоча била у рукама Римљана али им је одузета јер су помоћу ње хтели да изазову земљотресе и катаклизме у источном Балкану како би спречили најезду Словена. Тих година (600-614) су римски Царичин Град код Лебана и Гамзиград код Зајечара, сравњени са земљом. Како, нико никада није објаснио?!
- Овај механизам може уредити да у години има само 42 неродна дана, тј. свести зиму на 60 дана.
- Зна тајну коришћена космичке енергије којом се крећу космичка тела и која је потпуно бесплатна.
- Post n°96
Ванземаљског је порекла и може да, ако се активира, пошаље у космос на за то тачно одређено место, сво атомско наоружање и сав хемијски и нуклеарни отпад са Земље.
Valjda ako se NE aktivira?
- Post n°97
Sotir wrote:Са ФБ-а:
Душанка Трифунов
Procurio scenario za novi Assassin's Creed?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°98
Pre za novu sezonu Senki nad Balkanom.
_____
- Post n°99
Тих година (600-614) су римски Царичин Град код Лебана и Гамзиград код Зајечара, сравњени са земљом. Како, нико никада није објаснио?!
Nije to ništa što malo fasadnog maltera, fug mase i pvc stolarije ne mogu da poprave
- Post n°100
KinderLad wrote:Тих година (600-614) су римски Царичин Град код Лебана и Гамзиград код Зајечара, сравњени са земљом. Како, нико никада није објаснио?!
Nije to ništa što malo fasadnog maltera, fug mase i pvc stolarije ne mogu da poprave
Боља је алуминијумска певеце столарија. И старија.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...