Da, i mene je malo iznenadilo to koliko su skk bizarnosti koje su kacili i pisali, evo link, zivi su i zdravi, sa sve promocijom tih ubica https://www.reddit.com/r/Braincels/Creepy Uncle wrote:disident wrote:Ma ukinuli su im glavni podforum, pa su se oni prebacili na neki sekundarni i tu orbitiraju. Ja sam inace krenuo da citam jos pre pola godine tonu materijala na te teme, tj po meni su inceli samo (ekstremniji, bizarniji) ogranak mra, mgtw i svih tih podgrupa, koje se opet uklapaju u altrajt. Samo im je pristup drugaciji, od pickup artista do samonametnutog celebata, mrznja je ista.
Istina, istina. Kod njih je glavna ta kognitivna disonanca, potpuno patološka - želim da me poštuju i vole žene, te kurvetine nedostojne mene. Glavna stvar kod incela je apsolutni nedostatak odmaka u odnosu na svoju neurozu, oni otvoreno diskutuju o svojim simptomima koje su uspei da pretvore u osnovu ideologije. Ja sam ružan, nemam posao, ribu, i takav ću biti do kraja života jer Chad uvek pobeđuje. I na tome grade sveobuhvatan pogled na svet. Nikad nisam čuo za tako nešto.
Ja sam idalje na onim man tribe knjigama i jutjuberima, art of manlines i slicnim stvarima, inceli su cisto onako, for lulz i da vidim koliko daleko i gde zavrsavaju ovi prvi