Srce Tame
- Post n°228
Re: Srce Tame
А она игра на очигледне родбинске везе са Алијом од Ножа... оном што је распорила деда Владу Харконена.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°229
Mr. Moonlight wrote:on igra na prirodnu lepotu
- Post n°230
eto evolutivna psihologija doslq do svoje publike. pinker muda da pojede.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°231
https://telegra.ph/MILO-Lauren-S-PJW-Sargon--Co-are-fleeing-to-Telegram-And-they-arent-exactly-welcomed-by-the-community-05-11-2
- Post n°232
nece da se otvori
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°233
Utvara wrote:https://telegra.ph/MILO-Lauren-S-PJW-Sargon--Co-are-fleeing-to-Telegram-And-they-arent-exactly-welcomed-by-the-community-05-11-2
mada to nije nista neocekivano, vec godinama ih polivaju po toj liniji
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°234
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°236
i to posle posete srbiji..
slucajnost? ne bi reko
slucajnost? ne bi reko
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°238
Nevolje u raju
https://www.dangerous.com/50638/say-farewell-to-the-klepto-queens-of-the-british-far-right/
https://www.dangerous.com/50638/say-farewell-to-the-klepto-queens-of-the-british-far-right/
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°239
https://metro.co.uk/2019/07/15/killer-decapitated-instagram-star-ex-17-then-shared-photo-of-her-body-10323877/
4chan ubistvo. Manijak je pratio devojčicu od 17 godina na Instagramu i 4chanu, našao gde živi, odsekao joj glavu a kada su ga saterali presudio i sebi.
Ne mogu da nadjem ništa na incelskoj mreži. Ili ih neko cenzuriše, ili se sami cenzurišu, ili sam ja ispao iz štosa gde da tražim.
4chan ubistvo. Manijak je pratio devojčicu od 17 godina na Instagramu i 4chanu, našao gde živi, odsekao joj glavu a kada su ga saterali presudio i sebi.
Ne mogu da nadjem ništa na incelskoj mreži. Ili ih neko cenzuriše, ili se sami cenzurišu, ili sam ja ispao iz štosa gde da tražim.
- Post n°240
Izgleda da su se poznavali u RL, njena sestra kaze da je ubica bio family friend.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°241
kako je moguće da neko to toliko može da prikrije a da ne skontaju da je ludak?
- Post n°242
Samo o tome pricaju, al ne na pol nego na robot bordovima koji su u svojoj sustini incelski, i ja sam prvo poleteo i gledao na pogresnu stranuUtvara wrote:https://metro.co.uk/2019/07/15/killer-decapitated-instagram-star-ex-17-then-shared-photo-of-her-body-10323877/
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°243
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°244
crtani sa norveske nacionalne i drzavne televizije
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°245
Mr.Pink wrote:
crtani sa norveske nacionalne i drzavne televizije
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°246
Ако вам затреба нешто чиме бисте могли да клепите неког заверетичара од оне феле што тврди да Амери никад нису стигли на Месец, изволте, колега објаснио.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°247
Odličan tekst. Hvala, paće.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°248
ja ne razgovaram sa tim likovima, ako je u pitanju neko ko je relativno ok - samo kažem, ajde bre, nemoj da kenjaš
ako mi nije ok - onda kažem - e ne seri bre
ako mi nije ok - onda kažem - e ne seri bre
- Post n°249
koliki tekst umjesto "Sovjeti su tada imali teleskope kojima su mogli direktno da posmatraju šta se dešava ali eto možda su i oni dio zavjere."