Srce Tame
- Guest
- Post n°126
Re: Srce Tame
S obzirom na deo imena linka - "abbottabad-compound", biće da su okačeni pdf-ovi knjiga iz bin Ladenove biblioteke.
- Post n°127
Hahhahahha a mislio sam da niko nece izavliti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°128
https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/index_documents.htmlNovember 2017 Release of Abbottabad Compound Material
...
DOC-018225 Springmeier.-.Bloodlines.of.the.Illuminati.R.pdf
- Post n°129
obreo sam se u centrist chad central-u i ne razumem pola meme-ova ali su mi super. deluje mi kao da ni oni sami ne mogu da se dogovore oko svoje pozicije i ta borba se vidi i malo produbljuje konfuziju. kao meme kultura u warp brzini koja se kao ouroboros jede od pozadi. evo par uradaka:
ili ovo:
ili ovo:
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°131
Pavel Durov navodno kupuje 4chan od kineskog moota, da bi "internet ostao internet, kao mesto bez cenzure".
- Post n°132
banovali redpill(ženski su ostavili) incele i još sijaset "hejterskih" subova na redditu, naravno hejtovanje u skladu sa politikom partije je sasvim u redu
- Post n°133
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°134
to je to, ovaj video nije hejterski ali da se promijene uloge automatski bi bio flagovan kao takav
- Post n°135
Muška suza nema roditelja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°136
Aj što su banovali 9-11 subreddit, nego što su banovali r/fullcommunism, memetski reddit gde se postale samo smešne slike
i još su kao ostavili link na neke "užase komunizma"
đubrad demokratska
i još su kao ostavili link na neke "užase komunizma"
đubrad demokratska
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°137
Nisu banovali. Samo ti objasne koliko je komunizam strahotan i da moraš sigurno da klikneš na link, nakon čega još jednom potvrdiš da hoćeš unutra i to je to.
Naravno, na tredovima o demokratiji ne upozoravaju na smrtonosnost iste u rukama britanskih incestnih nusproizvoda ili američkih kauboja koji veoma čudno gledaju na krave koje čuvaju...
Naravno, na tredovima o demokratiji ne upozoravaju na smrtonosnost iste u rukama britanskih incestnih nusproizvoda ili američkih kauboja koji veoma čudno gledaju na krave koje čuvaju...
- Post n°138
pa nije full ban ali ne možeš recimo slučajno da naiđeš na taj sub kao što možeš na ostale nego moraš da znaš tačan naziv odnosno da ti neko da link ili da si dolazio ranije
- Guest
- Post n°139
kongresmeni su izgleda počeli polako da shvataju da postoji nešto što se zove Reddit, što utiče na političke odluke mladih ljudi i što je u USA veće od Tvitera, a povremeno nadmaši i Fejsbuk. biće još štrojenja Reddita, pošto im u nekoj doglednoj budućnosti sledi dug i neugodan razgovor u Kongresu.
- Post n°140
samo pokusavaju da omladinu 'nacentriraju', posto ovim milenijalcima nista nije sveto i zapadaju u tu neke ekstremizme leve i desne - abitno
- Post n°141
Досадно. Треба измислити централни екстремизам, типа то исто само турбо, јако и без везе. Колико да постане занимљиво.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°142
Creepy Uncle wrote:kongresmeni su izgleda počeli polako da shvataju da postoji nešto što se zove Reddit, što utiče na političke odluke mladih ljudi i što je u USA veće od Tvitera, a povremeno nadmaši i Fejsbuk. biće još štrojenja Reddita, pošto im u nekoj doglednoj budućnosti sledi dug i neugodan razgovor u Kongresu.
Ispravka: Suosnivač Reddit-a Aaron Swartz je izvršio samoubistvo pošto mu je zaprećena kazna od
Leći će oni na rudu samo tako.
- Guest
- Post n°143
tja, moze i na temu za fake news
In Cairo, probably the most dangerous big city on earth for women, Amal Fathy has been sentenced to a year in gaol after describing on Facebook how she'd been sexually harassed in a bank; 'fake news', said the judge. She is now being tried for being a terrorist.
— John Simpson (@JohnSimpsonNews) September 29, 2018
- Post n°144
http://i.4cdn.org/pol/1538772388441.jpg
Last edited by disident on Fri Oct 05, 2018 11:50 pm; edited 1 time in total
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°145
Utvara wrote:Creepy Uncle wrote:kongresmeni su izgleda počeli polako da shvataju da postoji nešto što se zove Reddit, što utiče na političke odluke mladih ljudi i što je u USA veće od Tvitera, a povremeno nadmaši i Fejsbuk. biće još štrojenja Reddita, pošto im u nekoj doglednoj budućnosti sledi dug i neugodan razgovor u Kongresu.
Ispravka: Suosnivač Reddit-a Aaron Swartz je izvršio samoubistvo pošto mu je zaprećena kazna od2035 godina zbog neovlašćenog posedovanja i stavljanja u promet naučnih radova.
Leći će oni na rudu samo tako.
nije bas tako jednostavno to. aaron je bio i recimo labilan. ima dosta ljudi koji to rade i radice i dalje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°146
Ovaj NPC meme sa 4chan koji je sad u fazi rane mainstream ekspanzije je duboko odvratan. Nerazumevanje da drugi ljudi imaju unutrašnji život je psihopatija, a ako se poigravaš tim konceptom ti si sociopata.
- Post n°148
Pa dobro, ovo je "Mile", samo sa desničarskom aromom.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°149
Indy wrote:Šta je NPC?
Non Playable Character. Botovi u igricama.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!