Летећи Полип wrote:Pa dobro, ovo je "Mile", samo sa desničarskom aromom.
Tj. meni je svaki takav elitistički othering inherentno desni. Samo ovaj je i formalno desni.
Indy wrote:Šta je NPC?
30 Year-Old Boomer is a character spread on 4chan mocking older millennials who enjoy things that are considered to be out of touch with younger millennials, particularly in regards to video games. The phrase generally appears in a greentext story based on a snowclone reading "that 30 year old boomer who X," accompanied by a specific BrainletWojak variation.
disident wrote:Veca istina nije recena memom od ove
i glasaju vučića između ostalogdisident wrote:Pa i po altrajtovcima su npcovi vazni, zupcanici koji drze ovaj svet jevreja, reptila,masona,kulturmarksista, itd
disident wrote:Cek sad si me zatekao, koji su woke stavovi? Ja sam ko ovi procelavi sa monsterom, stao na redpil pojmovima
disident wrote:Koliko me na onom glupom ,naucnom nivou nervira ovo razbacivanje terminima btw, a osecam da sve to moze tako lepo da se kategorizuje i razvrsta, sa sve preklapanjima i suprotnostima
Creepy Uncle wrote:Ima to, ima. Ali bio je i "bajat, jadan", pa je bilo ironijski "odličan, svež, otkačen", pa postironijski "zaista jadan, iako znam da će glupi gen-ikseri još mesec dana da ga koriste za odličan i svež i otkačen"....i tako dalje. to je igra bez granica. bukvalno moraš da imaš 22 godine i da visiš na netu po ceo dan da bi ostao u formi.
Летећи Полип wrote:Našao sam i sebe. Ja sam 30 year old boomer.
30 Year-Old Boomer is a character spread on 4chan mocking older millennials who enjoy things that are considered to be out of touch with younger millennials, particularly in regards to video games. The phrase generally appears in a greentext story based on a snowclone reading "that 30 year old boomer who X," accompanied by a specific BrainletWojak variation.