beatakeshi wrote:Ti si zagovornik gradnje nacionalnog stadiona?
Evo ga 1 kvalitetni projekat nacionalnog stadiona.
Na izlazu iz Brčkog prema Bijeljini, danas je došlo do pucnjave u kojo je jedno lice teže ranjeno, nezvanično saznaje nula49.com.
Dio Bijeljinske ceste, na potezu Gredice-Sandići danas je bio potpuno blokiran.
Kako tvrde naši izvori, na vozilo marke Opel Zafira pucano je u pokretu, i to iz automatske puške, sudeći po čaurama pronađenim na mjestu zločina.
Nezvanično saznajemo i da je jedno lice, zbog ranjavanja, prebačeno u Tuzlu. Navodno, u vozilu na koje je izvršen napad bili su navijači Crvene Zvezde iz Prijedora, koji su pošli za Beograd na proslavu titule.
Za počiniocima se još uvijek traga, a na putu Brčko-Bijeljina primjetno je veće prisustvo Policije koja kontroliše sva vozila.
Вележ за утакмицу без публике продао више од 4.000 карата
Успеху акције највише је допринео Мостарац по имену Сенад, који тренутно живи у Холандији, а сам је купити 1.000 улазница
Фудбалски клуб Вележ из Мостара је на иницијативу навијача пустио у продају улазнице за првенствени меч против Крупе, иако присуство гледалаца није дозвољено због корона вируса.
Одзив је био више него одличан, јер је продато 4.128 улазница, а успеху акције највише је допринео Мостарац по имену Сенад, који тренутно живи у Холандији, а сам је купити 1.000 улазница, преноси портал Кликс.ба.
- Ова утакмица ће поред победе (2:0) и бодова остати у лепом сећању и због невероватне подршке наших верних навијача, који су још једном показали и доказали припадност и велику љубав према клубу. Иако се утакмица играла пред празним трибинама због свима познатог разлога (коронавирус), наши Рођени су за утакмицу купили чак 4.128 карата и на тај нацин пружили подршку и дали велики мотив играчима да пруже свој максимум, те ову победу поклоне управо њима - саопштено је из мостарског клуба.
beatakeshi wrote:BMV!!!
Ferenc Puskás wrote:Ih kad je to bilo, to niko više ni nema živ. Inače tu sam, ne znam šta je problem.
boomer crook wrote:evo ovo ovde. mozda dovabimo sumnjivo tihog otta
https://www.portalnovosti.com/angjelinovic-u-pra-hajduku?fbclid=IwAR3RTaG5ItWocyNtGYO4xwSq4utWtjeMD6DMovv1DqUMRg6nEfuqr1SF1jA