Dakle, drugovi dragi moji, iako futsal nije mali fudbal a mali fudbal nije futsal tehnicki govoreci, mi svi u nasim srcima znamo da jeste tako.
Elem, sutra krece EP 2018 u futsalu, domacin Karantanija
Srbija, dakako ucestvuje, kako i svevisnji nalaze, kao i veliki broj puta do sada, imamo i neka SP.
Nas najbolji rezultat na EP je 1/2f sa proslog EP u Beogradu 2016.
Ekipe koje ucestvuju:
Skup A: Serbstvo, Karantanija, Italija
Skup B: Braca Rusi, Poljaci i Kazaci
Skup C: Portugal , Rumunija, Ukrajina
Skup D: Spanija, Azeri, Francuska
------------------
Kao sto mozete videti nema Nemaca, Engleza i slicnih koji samo znaju da trce i bolno su nekreativni, razlog je sto veze nemaju.
Najjaca reprezentacija je Spanija onda idu Rusija, Italija i Portugal, te brazilske kolonije kod Azera i Kazaka, ima ih i kod Rusa.
Mi mozda mozemo da iznenadimo.
Inace je spanska tzv. tika-taka u velikom fudbalu dobrom delom oslonjena na mali fudbal.
U svetskim okvirima Brazil je naravno u vrhu, tu su jos Argentina, a nekada su i SAD bile solidne.
Iran je na poslednjem SP napravio veliko iznenadjenje i bio treci.
Elem, sutra krece EP 2018 u futsalu, domacin Karantanija
Srbija, dakako ucestvuje, kako i svevisnji nalaze, kao i veliki broj puta do sada, imamo i neka SP.
Nas najbolji rezultat na EP je 1/2f sa proslog EP u Beogradu 2016.
Ekipe koje ucestvuju:
Skup A: Serbstvo, Karantanija, Italija
Skup B: Braca Rusi, Poljaci i Kazaci
Skup C: Portugal , Rumunija, Ukrajina
Skup D: Spanija, Azeri, Francuska
------------------
Kao sto mozete videti nema Nemaca, Engleza i slicnih koji samo znaju da trce i bolno su nekreativni, razlog je sto veze nemaju.
Najjaca reprezentacija je Spanija onda idu Rusija, Italija i Portugal, te brazilske kolonije kod Azera i Kazaka, ima ih i kod Rusa.
Mi mozda mozemo da iznenadimo.
Inace je spanska tzv. tika-taka u velikom fudbalu dobrom delom oslonjena na mali fudbal.
U svetskim okvirima Brazil je naravno u vrhu, tu su jos Argentina, a nekada su i SAD bile solidne.
Iran je na poslednjem SP napravio veliko iznenadjenje i bio treci.