WC 2018
- Post n°876
Re: WC 2018
hrvatska ne bi prosla belgiju. urugvaj i brazil diskutabilno. slabost zreba se ne vidi toliko po hrvatima vec po cinjenici da su englezi igrali 1/2.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°877
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°878
Da citiram velikog mislioca Filipenka: Neka se Hrvati uteše titulom na Vimbldonu.
Verovatno najgora utakmica Francuske na prvenstvu, da su imali bilo koju iole dobru ekipu naspram sebe, ne bi dobili finale. Pogba grozan, Kante očajan, bekovi danas katastrofa, Mbape se nije video, ali obaška sve to. Čestitke na tituli. Zasluženo.
P.S. drago mi je da je Hrvatima usrao utakmicu magarac koji je u tunelu nešto vikao "gazimo...gazimo ih...gazimo breeee".
Verovatno najgora utakmica Francuske na prvenstvu, da su imali bilo koju iole dobru ekipu naspram sebe, ne bi dobili finale. Pogba grozan, Kante očajan, bekovi danas katastrofa, Mbape se nije video, ali obaška sve to. Čestitke na tituli. Zasluženo.
P.S. drago mi je da je Hrvatima usrao utakmicu magarac koji je u tunelu nešto vikao "gazimo...gazimo ih...gazimo breeee".
- Post n°879
Kondo wrote:ti si budala. hrvatska je igrala sigurno jedan od dva najbolja futbala na prvenstvu.
Samo nekako se provlacila kroz produzetke gore od zabara.
Ali ne bih danas o tome.
Danas se uziva u patnji drugosrbijanaca.
- Post n°880
samo putin pod kisobran, makrona ko jebe
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°881
I nebo nad Moskvom plače....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°882
Blajhana ustašica ponovo bez stručnog nadzora puštena u javnost, brate, mogli su da joj spreme kockastu ešarpu ili tako nešto što nije socially-awkward-penguinoliko.
- Post n°883
ne stvarno, jel moguce da nisu mogli da pokriju stadion makar za dodele. jebote ovo ko neki nasi mozgovi da su organizovali.
Last edited by Xexoxical Endarchy on Sun Jul 15, 2018 7:30 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°884
Meni se dopala Hrvatska, realno. Ali obrana im je bila cudna, autogol, pa ruka pa ostalo. Al dobro je, da su prvaci Balkan bi prokljucao opet
- Post n°885
bas bi se suprotno desilo, al nema veze i ovo je odlicno u tom pogledukapetanm wrote:Meni se dopala Hrvatska, realno. Ali obrana im je bila cudna, autogol, pa ruka pa ostalo. Al dobro je, da su prvaci Balkan bi prokljucao opet
_____
- Post n°886
Xexoxical Endarchy wrote:makrona ko jebe
Mokrona
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°887
bruno sulak wrote:hrvatska ne bi prosla belgiju.
ŠBBKBB ali IMHO grešiš, belgija je bila mnoooogo bezopasnija protiv fra od hrvata, ali ima golmana i nema vidu i lovrena
_____
#FreeFacu
- Korisnik
- Post n°888
kakav 4/5 sportski vikend, jebiga ne može sve
Novak preživeo vanzemaljski tenis u petak veče i dobio juče nakon izgubljenog četvrtog, izgubila Serena, dobila Belgija, dobio Novak danas, izgubila Hrvatska
menjo bih sve to za nakantavanje Francuza i nervni slom Vučića i ovdašnje javnosti
Novak preživeo vanzemaljski tenis u petak veče i dobio juče nakon izgubljenog četvrtog, izgubila Serena, dobila Belgija, dobio Novak danas, izgubila Hrvatska
menjo bih sve to za nakantavanje Francuza i nervni slom Vučića i ovdašnje javnosti
- Post n°889
Od sad da mi šalješ tipove za kladžu.bruno sulak wrote:hrvatska ne bi prosla belgiju. urugvaj i brazil diskutabilno. slabost zreba se ne vidi toliko po hrvatima vec po cinjenici da su englezi igrali 1/2.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°890
Al Kolinda malo opipala Makrona, ne pusta ga on da pobegne al tesko da iscupa ruku
- Post n°891
sto da pobegne pa ona je njegov tip skroz
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°892
Nego sad vidjeh kako Kolinda kidiše na pokal. Pobrkala pojmove moralnog i formalnog pobjednika.
_____
- Post n°893
bela maca wrote:sto da pobegne pa ona je njegov tip skroz
isti su tip, ako je ejdzizam okvir kroz koji posmatras svet. ona njegova dzejn fonda nema veze s pijanom boginjom kolindom.
utakmicu nisam gledao pazljivo jer sam morao da budem u nekoj socijalizaciji pa cu izacu sa strucnom analizom tek kad jos jednom odgledam utakmicu. nije mi se svidelo sto su francuzi dali prva 2 gola iz autogola i penala. i zao mi je sto nisu igrali s brazilom, ali to sam vec pisao.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°894
fudbala radi bolje je sto su igrali sa hrvatima, tek se sa brazilom ne bi nagledali nicega. hrvati su igrali onako kako je dalic rekao na KZS - izadjite i igrajte za dusu, da vas upamti svet. to je tako balkanski, da ne kazem srpski da nemam reci. naravno da se tako ne uzima WC i da su ga primali na svaki nacin koji je moguc na bazi kurca.
_____
#FreeFacu
- Post n°895
nisam mislio u finalu nego u polufinalu. to mi je zal ovog prvenstva
el tacno sto se prica po internetima da je hrvatska usrala francusku u prvom poluvremenu
el tacno sto se prica po internetima da je hrvatska usrala francusku u prvom poluvremenu
_____
ova zemlja to je to
- Post n°896
Ma svelo se na isto. Ovako je i bolje što su igrali zbilja bez imalo treme. Igrali su stvarno vrhunski. Primili nesretan gol i digli se do izjednjačenja. Onda drugi nesretan gol i jebiga, ne možeš se stalno dizati iz minusa. Srebro zlatnog sjaja.Kondo wrote:fudbala radi bolje je sto su igrali sa hrvatima, tek se sa brazilom ne bi nagledali nicega. hrvati su igrali onako kako je dalic rekao na KZS - izadjite i igrajte za dusu, da vas upamti svet. to je tako balkanski, da ne kazem srpski da nemam reci. naravno da se tako ne uzima WC i da su ga primali na svaki nacin koji je moguc na bazi kurca.
Mislim da malo potcjenjuješ Francuze.
_____
- Post n°897
Zuper wrote:Danas se uziva u patnji drugosrbijanaca.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°898
Baš dobra tekma. Hrvati na početku bolji, ali su zasrali sa autogolom i penalom. Druga dva francuska gola čisti kao suza, tako da je u konačnom ipak zaslužena pobeda.
Verovatno najzabavnije finale koje sam u životu gledao. Nikad nije bilo finala sa ovoliko golova, tu se po pravilu igra ziheraški.
Verovatno najzabavnije finale koje sam u životu gledao. Nikad nije bilo finala sa ovoliko golova, tu se po pravilu igra ziheraški.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°899
moguce da je zvezda u pravu i da je brazil trebalo da igra sa francuzima ako je bilo bitno da se oni zaustave. ima dosta ciganizma u ovome sto igraju francuzi i tu se klin klinom izbija, mada je meni mbapeov osmeh jači nego njegovo šabanisanje, koje je negde tipično klinačko - da li ste provalili da se on golovima raduje onim tupavim ronaldovim bodibilderskim naduvavanjem?
ali nisam 100% siguran, premudri oto je u pravu da su jaki a dodajem da francuzi igraju neki cudan, atipičan fudbal ali nikada ne padaju na konopce kao grogirani bokser, sto se danas desilo čak i uebermensch hrvatima izmedju 55 i 70 minuta. od ulaska nzonzija kome francuzi treba da naprave spomenik jer ih je spasio bruke pa dok nisu dali drugi go koji ih je malo digao.
od mene srbina, cigana i dubiozne osobe, hrvati imaju kosmički naklon do zemlje, oni su za mene prvaci sveta WC2018.
ali nisam 100% siguran, premudri oto je u pravu da su jaki a dodajem da francuzi igraju neki cudan, atipičan fudbal ali nikada ne padaju na konopce kao grogirani bokser, sto se danas desilo čak i uebermensch hrvatima izmedju 55 i 70 minuta. od ulaska nzonzija kome francuzi treba da naprave spomenik jer ih je spasio bruke pa dok nisu dali drugi go koji ih je malo digao.
od mene srbina, cigana i dubiozne osobe, hrvati imaju kosmički naklon do zemlje, oni su za mene prvaci sveta WC2018.
Last edited by Kondo on Sun Jul 15, 2018 10:13 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
- Post n°900
otto katz wrote:Od sad da mi šalješ tipove za kladžu.bruno sulak wrote:hrvatska ne bi prosla belgiju. urugvaj i brazil diskutabilno. slabost zreba se ne vidi toliko po hrvatima vec po cinjenici da su englezi igrali 1/2.
Jbg. lujo ipak Grci sampiona Balkana sa titlulom na EP.
Nego da se ne zalomi nesto Srbiji, znas kako to ide, Srbi nadmase Hrvate.
Doduse, titula CZ prvaka Evrope je ipak vise od ovoga.