WC 2018
- Post n°526
Re: WC 2018
niko nema šanse protiv ovih francuza. velika generacija u nastajanju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°527
navijaću za bilo koga u finalu protiv ove šugave Francuske, Mbape govance dostojan kluba u kojem igra
- Post n°528
E ovo su one utakmice u kojima ti treba bolji trener od Martineza. Francuzi bolji i bukvalno mi se cini da samo neki penal ili crveni karton mogu da ucine da bilo Engleska bilo Hrvatska imaju neke sanse u finalu.
- Post n°529
jao bre huberte nemoj.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°530
Hubert de Montmirail wrote:navijaću za bilo koga u finalu protiv ove šugave Francuske, Mbape govance dostojan kluba u kojem igra
Mbape govno, ali ne projektovati njega na celu repku.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°531
francuzi rutinerski do finala. steta sto ih nismo gledali protiv brazila. realno ova belgija nije trebalo dovde da stigne, kapiram da imaju hipsterski kred kod debelih blogera ali prilicno su precenjena ekipa.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°532
ne ide se bez kurca u svatove.
koji vam je? decko je iskidao na terenu, ima 19 godina, ide u finale. ja bi se mnogo gore od njega ponasao.
koji vam je? decko je iskidao na terenu, ima 19 godina, ide u finale. ja bi se mnogo gore od njega ponasao.
_____
#FreeFacu
- Post n°533
i mene ko navijaca francuske mbape iznerviro trazio sam da mu daju crveni al mi devojka rekla da sam baba s interneta i da decko ima 19 godina i ja sam prihvatio kritiku
drago mi je sto kulturan covek ima za koga da navija u finalu, sto nije malo za ovaj turnir.
drago mi je sto kulturan covek ima za koga da navija u finalu, sto nije malo za ovaj turnir.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°534
stvarno sta vam je sa mbapeom? jel mi promakao neki nesportski potez?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°535
zašta da mu daju crveni? o čemu pričate? dobio je žuti i zdravo ćao.
sve je to ništa u senci žoge koju dečko igra, da u špicu ima pored sebe manje nekvalitetan komad čamovine po imenu žiru, tek bi bio vatromet. ekonomija igre sa kojom dečko igra napad odavno nije viđena, pokušavam da se setim. potpuno drugačija vrsta fudbala od raznih pimplera.
sve je to ništa u senci žoge koju dečko igra, da u špicu ima pored sebe manje nekvalitetan komad čamovine po imenu žiru, tek bi bio vatromet. ekonomija igre sa kojom dečko igra napad odavno nije viđena, pokušavam da se setim. potpuno drugačija vrsta fudbala od raznih pimplera.
_____
#FreeFacu
- Post n°536
iz vlogova sam pohvatao da ziru nije klasa ali igra zbog sistema i kohezije... svejedno frapiran sam kolko covek nume. moze neko strucan da mi objasni sta on otvara u igri francuske
savo kaze da je benzema najbolja devetka u od drogbinog prajma
savo kaze da je benzema najbolja devetka u od drogbinog prajma
Last edited by zvezda je zivot on Tue Jul 10, 2018 10:12 pm; edited 1 time in total
_____
ova zemlja to je to
- Post n°537
evo kaže mi žena da treba da me je sramota i da treba da navijam za zemlju koja me lebom rani
- Guest
- Post n°538
bruno sulak wrote:stvarno sta vam je sa mbapeom? jel mi promakao neki nesportski potez?
Iznudio sebi žuti karton, potpuno naivno, kao i na prošloj utakmici.
- Post n°539
imaju rupe pozadi u odbrani pa im igra centarhalfa u prekidima a i ovako, kada se parkira autobus. prosto ima najveći telesni gabarit kada treba da se blokira nečiji napad.
umtutu je problem u najavi kome neko mora da čuva leđa kad je gusto a pogba ne stiže sve. dišan mora da udvaja rizike koje ima pozadi (pavar, ernandez) kada ih pritisne ozbiljan napad kao što je belgijski.
umtutu je problem u najavi kome neko mora da čuva leđa kad je gusto a pogba ne stiže sve. dišan mora da udvaja rizike koje ima pozadi (pavar, ernandez) kada ih pritisne ozbiljan napad kao što je belgijski.
_____
#FreeFacu
- Post n°540
zvezda je zivot wrote:iz vlogova sam pohvatao da ziru nije klasa ali igra zbog sistema i kohezije... svejedno frapiran sam kolko covek nume. moze neko strucan da mi objasni sta on otvara u igri francuske
Prostor za strelca glavom iz kornera
- Post n°541
hvala. to jeste vazno, pogotvo sto se golovi na ovom svetskom daju samo glavom iz prekida
_____
ova zemlja to je to
- Post n°542
Žiru je sidraš koji dobro otvara Mbapea, Grizmana i Dembelea. Probao je Dešam i druge varijante. Lakazet je individualno bolji igrač ali Žiru bolje radi u toj taktičkoj postavci.
Inače se slažem sa Kondom, Francuska će biti dominantan tim u narednoj deceniji. I večeras su bili bolji.
Mene neopisivo izbacuje iz takta govnarisanje, odnosno ono što su večeras radili Matuidi i Mbape.
Inače se slažem sa Kondom, Francuska će biti dominantan tim u narednoj deceniji. I večeras su bili bolji.
Mene neopisivo izbacuje iz takta govnarisanje, odnosno ono što su večeras radili Matuidi i Mbape.
- Post n°543
francuzi i englezi ovakav uspeh u rusiji nisu napravili od opsade sevastopolja
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°544
Hubert de Montmirail wrote:Žiru je sidraš koji dobro otvara Mbapea, Grizmana i Dembelea. Probao je Dešam i druge varijante. Lakazet je individualno bolji igrač ali Žiru bolje radi u toj taktičkoj postavci.
bez zezanja ne razumem fuzbal: sta je bilo govnarisanje?
_____
- Post n°546
bruno sulak wrote:Hubert de Montmirail wrote:Žiru je sidraš koji dobro otvara Mbapea, Grizmana i Dembelea. Probao je Dešam i druge varijante. Lakazet je individualno bolji igrač ali Žiru bolje radi u toj taktičkoj postavci.
bez zezanja ne razumem fuzbal: sta je bilo govnarisanje?
- Post n°547
_____
- Post n°548
treba reći i to da sudija peder dva puta nije svirao čisti faul nad Azarom na ivici šesnaesterca
- Post n°549
Hubert de Montmirail wrote:treba reći i to da sudija peder dva puta nije svirao čisti faul nad Azarom na ivici šesnaesterca
Da, ono jedno što je napravio Žiru je čist čisticijat
- Post n°550
drugo nije bio faul
šta, sad je sudija kriv?
šta, sad je sudija kriv?
_____
#FreeFacu