Šteta što nemamo istorijski relevantno six nations finale, ovo je tako non-major-sportly da nemam reči.
WC 2018
- Post n°751
Re: WC 2018
Kad je onda deknô Kane u Subašu, pa zatim rebound u bližu stativu, to je bilo to, pukao mi film, ono je moralo da se metne.
Šteta što nemamo istorijski relevantno six nations finale, ovo je tako non-major-sportly da nemam reči.
- Post n°752
zar to nije bio ofsajd?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°753
bruno sulak wrote:SRBIN PRESUDIO USTASINAMA!
jos ima nade za vucicevica
Sudeci po prvoj, najvaznijoj, najudarnijoj... vesti na blicovom sajtu, i nema base neke nade
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°754
Modrić se uspeo na tron hrvatskog boga nogometa, ali meni je utisak večeri povrat velikog Perišićevog duga u prinosu ekipi. Otplatio ga je do posljednje pare. Malo se najavljivao i u prošloj tekmi i zapravo sam se potajno nadao da bi se mogao pojaviti sad. Hrvati su borci, to sam uvijek volio na Hajduku. To je ono kad Frane Matošić pita mulce, oćel se zalagati. Kažu, igrat ćemo, šjor Frane, najbolje šta možemo. Veli Frane, ma ne pitam te to, nego oš se borit, oš ginit.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°755
otto katz wrote:Modrić se uspeo na tron hrvatskog boga nogometa
los kaze da je modric sad najveci hrvatski sportas 'svih vremena'
_____
ova zemlja to je to
- Post n°756
bruno sulak wrote:zar to nije bio ofsajd?
sudjen je ofsajd al misim da nije bio. da je dao gol var bi ga verovatno priznao.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°757
Mislim ja sam očekivao da jednom potegne iskosa, ili da jednom probije stranu i ubaci pred gol, ali on je i gol i asistenciju postigao glavom u bespoštednoj borbi svim dopuštenim sredstvima. To je praktično bio odbijanac koji je dohvatio vrlo netradicionalnim stilom. A Mandžukić isto, budan preko mjere obične svijesti, na nogama u akutalnom iščekivanju naznake prilike. Predator. Pivarićeve minijature pred kraj. Rakitić. Ja sam impresioniran.
_____
- Post n°758
Biti onaj hrvatski fudbaler koji je na početku prvenstva poslat kući zbog neposlusnosti.
— Dragan Gulic (@DraganGulic) July 11, 2018
Biti... i ubiti se
Bila je skoro na AJB emisija o zlatnoj medalji rukometasa Hrvatske na OI u Atlanti. Neko od igraca je pricao kako je trener pred kraj priprema bio nezadovoljan sto je na pripremama bilo sve ok. Govorio je kako mu treba neka frka. Na zadnjoj pripremnoj je raspodelio ravnomerno minutazu svim igracima a jednoga je drzao na klupi ceo mec. U zadnja tri minuta je hteo da ga ubaci a ovaj ga je oterao u materinu i nije hteo da udje. Nastala je guzva, drama da li ce igrac biti izbacen ili ne, pobuna ostalih igraca, itd... Na kraju su uzeli zlato
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°759
Jeste Perišić bio ključan. Njega je izvadio protiv Rusa oko 70min i tačno sam pomislio čuva ga da neko bude top spreman ako se prođe u polufinale. Ako je to tako bilo, onda je Dalić pogodio 100 posto sa tim.
Francuzi su bolji od Engleza, ali ako nekako uspeju ovako da ginu na terenu kao danas ništa nije nemoguće.
Francuzi su bolji od Engleza, ali ako nekako uspeju ovako da ginu na terenu kao danas ništa nije nemoguće.
- Post n°760
uopste nije nemoguce.
2:0 za francuze
2:0 za francuze
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°761
otto katz wrote:Mislim ja sam očekivao da jednom potegne iskosa, ili da jednom probije stranu i ubaci pred gol, ali on je i gol i asistenciju postigao glavom u bespoštednoj borbi svim dopuštenim sredstvima. To je praktično bio odbijanac koji je dohvatio vrlo netradicionalnim stilom. A Mandžukić isto, budan preko mjere obične svijesti, na nogama u akutalnom iščekivanju naznake prilike. Predator. Pivarićeve minijature pred kraj. Rakitić. Ja sam impresioniran.
Nije postigao gol glavom vec je bila vise opasna igra koju je sudija mogao da svira. Noga mu je bila na nivou glave Valkera.
Ali me zabole za engleze da bi tu nesto pricao za njih.
- Post n°762
Francuzi ce biti odmorniji, a i ovako su fizicki jaki i spremni.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°763
Nema to veze, ima ce hrvati snage za veci deo meca.
Adrenalin radi.
Istina je samo da ce hrvatska prvi put imati problema na sredini.
Adrenalin radi.
Istina je samo da ce hrvatska prvi put imati problema na sredini.
- Post n°764
nije kurcenje ali moram da ponovim ono sto sam pisao za vreme tekme protiv argentine, hrvati su jaki kao crna zemlja. zajebani kao vojnicko ćebe. igraju kao matorci kada dođu na mali fudbal, nemaju ni blizu snage kao klinci ali ih oduce od zivota i pobede. vidi se da je gro tima imao teške sezone i igraju taman koliko treba da urade to što su naumili. kada im ne ide, pickaraju se medjusobno i teraju u kurac ali uvek ima neko ko ce da odigra. jeste, perišić se vratio na velika vrata ali ovu utakmicu je za hrvate izvukao brozović. i dalić, koji je u drugo poluvreme izveo sasvim drugi tim. sada sam siguran da će oni dobiti francusku u nedelju, koja je mnogo jači tim od njih, ali će se odbraniti i neko će ga već umuvati iz neke frljoke kao mandža večeras. i voleo bi da se to desi zbog vučića, ko mu jebe mater. neka crkne od muke.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°765
Kondo wrote:nije kurcenje ali moram da ponovim ono sto sam pisao za vreme tekme protiv argentine,
Lako je posle Argentine, ja sam to rekao posle Nigerije Odmah se videlo ko zna da gleda
- Post n°766
đončina na kvadrat, ono se svira i na centru a kamoli kad neko postigne gol, nego sve je to zavjera protiv SrbaZuper wrote:otto katz wrote:Mislim ja sam očekivao da jednom potegne iskosa, ili da jednom probije stranu i ubaci pred gol, ali on je i gol i asistenciju postigao glavom u bespoštednoj borbi svim dopuštenim sredstvima. To je praktično bio odbijanac koji je dohvatio vrlo netradicionalnim stilom. A Mandžukić isto, budan preko mjere obične svijesti, na nogama u akutalnom iščekivanju naznake prilike. Predator. Pivarićeve minijature pred kraj. Rakitić. Ja sam impresioniran.
Nije postigao gol glavom vec je bila vise opasna igra koju je sudija mogao da svira. Noga mu je bila na nivou glave Valkera.
Ali me zabole za engleze da bi tu nesto pricao za njih.
- Post n°767
Francuzi su toliko jaki da ni maximalna borbenost i zalaganje i sreća mogu biti nedovoljni. Ali igra se 1 tekma, lopta je okrugla.
_____
- Post n°768
Ne znam da li je zavera ali ono je moglo da se svira kao opasna igra lagano.
Ali Englezi nisu zasluzili da pobede jer su hrvati napadacki krenuli u drugo poluvreme, rekao bih na sve ili nista, i jednostavnim pritiskom na zadnju liniju pravili ogromne probleme Englezima.
Oni su mogli da rese Engleze u regularnom delu koliko je gresaka engleska odbrana napravila.
Francuzi su favoriti ali to je jedna utakmica i to finale SP, tako da je sve moguce.
Ali Englezi nisu zasluzili da pobede jer su hrvati napadacki krenuli u drugo poluvreme, rekao bih na sve ili nista, i jednostavnim pritiskom na zadnju liniju pravili ogromne probleme Englezima.
Oni su mogli da rese Engleze u regularnom delu koliko je gresaka engleska odbrana napravila.
Francuzi su favoriti ali to je jedna utakmica i to finale SP, tako da je sve moguce.
- Post n°769
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°770
Kondo, priznanje za svjedočenje istinite vjere, najveći si fudbalski kibic Burundija. Samo tako i dalje!
_____
- Post n°771
kakve veze ima to sto nije sudio djon, da je engleska povela 3:0 posle 20 minuta kao što je (lako) mogla, opet bi bilo 3:4 na kraju. ne može lejton orijent na real madrid.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°772
hvala mariju mandzukicu za sve sto je uradijo za srbski narod
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°773
Ea zamislite dokle bi stigle Francuska i Hrvatska da imaju dobre trenere.
_____
- Post n°774
_____
#FreeFacu
- Post n°775
KinderLad wrote:otto katz wrote:
Ne možeš se previše naložiti u 1/2finalu SP. Jedino ako ne misliš da potcjenjuju Hrvatsku, tu bi Hrvatskoj mogla biti i jedina šansa.
Pa igrači i struka(tm) verovatno ne, ali punditi čini mi se pomalo da.
Luka Modric has accused English journalists and pundits of showing a lack of respect to Croatia’s players and admitted his teammates had used criticism to motivate them to victory against England in their World Cup semi-final.
Imbecili