otto katz wrote:Ti i ja za sutra da se okladimo.Filipenko wrote:Sutra bi valjalo dekroatizovati polufinale.
Ako prođe Rusija, ja napuštam forum.
Ako prođe Hrvatska, ti ideš.
Valja?
Meni nije cilj da ti odeš, nego da te ja uhvatim.
otto katz wrote:Ti i ja za sutra da se okladimo.Filipenko wrote:Sutra bi valjalo dekroatizovati polufinale.
Valja?
Tolika ti vjera u majku Rusiju, hehe.Filipenko wrote:otto katz wrote:
Ti i ja za sutra da se okladimo.
Valja?
Meni nije cilj da ti odeš, nego da te ja uhvatim.
Xexoxical Endarchy wrote:pa sta gledas svecko onda, gledaj ligu sampiona ako te zanima dobar fudbalzvezda je zivot wrote:ne gledamo svi fudbal da bismo izivljavali autsajderske tripove i karnvalske fantazije. neke od nas zanima dobar fudbal i pravda na ovome svetu.
ovo svecko je, sto kaze los, ko mortal kombat - jedan ima buzdovan, drugi ima toljagu, treci baca plamen i tu ne postoji jaci ili slabiji as such nego samo dobar odnosno los match-up. i onda udri - ko prvi koga rokne - to ti je
Filipenko wrote:Bio je penal ko kuća. Naravno, kod nas se to ne spominje jer se po zadatku piše u hvalospevima o prljavom ciganskom sudiji Namazanku. Žesus sklanja loptu, Kompani startuje đonom i to otvorenim kramponima i zabija mu se u potkolenicu sa strane.
World Cup 2018: VAR controversy as Brazil are denied clear penalty after Vincent Kompany mistimes challenge on Gabriel Jesus
nisam nista pobrkao to je los rekao par puta u vezi WC.zvezda je zivot wrote:nesto si ti pobrkao. evo i los kaze da je tuzan ovim raspletom divljacki i da je navijao za brazil jer su jednostavno igrali bolje BOLJE. joe se doduse slaze s tvoj cinicnom pozicijom. jer je ustasa.
belgija je bosna i hercegovina zapada ! tako da jugoslovenski je navijati za belgiju !Kondo wrote:jedino opravdanje da se sinoc navija za brazil je ovo filipenkovo, zbog belgijske kolonijalne proslosti i patrisa lumumbe, ali ako ne smeta lukakuu ko je kondo da se buni
Kondo wrote:izmicu mi ovi novi hipsterski trendovi
to je sve tacno, govorio sam o njihovoj igri do ove utakmice.zvezda je zivot wrote:ja ne znam sta u tvom privatnom jeziku znaci rec picka ali brazil je sinoc bio duplo bolja ekipa od belgije. ovaj Kondo sinoc rece da je brazil ispao jer nisu igrali ko picke, tj. belgija. ko je vise pokazao na ovom prvenstvu od brazila? niko.
zvezda je zivot wrote:Kondo wrote:izmicu mi ovi novi hipsterski trendovi
ne izmice ti nista, ti si jedini hipster ovde. i prilicno je otuzno u tvojim godinama.
Xexoxical Endarchy wrote:to je sve tacno, govorio sam o njihovoj igri do ove utakmice.zvezda je zivot wrote:ja ne znam sta u tvom privatnom jeziku znaci rec picka ali brazil je sinoc bio duplo bolja ekipa od belgije. ovaj Kondo sinoc rece da je brazil ispao jer nisu igrali ko picke, tj. belgija. ko je vise pokazao na ovom prvenstvu od brazila? niko.
statisticki nemacka, pa izvoli narici