WC 2018
- Post n°227
Re: WC 2018
svvvvvvvvvrssssssss
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°228
Evropa bogata, vi govno.
- Post n°229
da citiram Konda, sport je govno.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°231
sta je tu pih ? pa prvenstvo na kome belgija moze da bude prvi je prvenstvo na kome svako moze da bude prvi. zamisli da je vels na onom drugom delu breketaWilliam Murderface wrote:Gledam ovo i sve mi vise mirise da ce Belgijanci biti sampinjoni ovog prvenstva. Pih.
nenormalno prvenstvo - svako za koga se privid favoritizma nakaci na papiru u real life-u ga izduva. totalno ludilo. najbolje svetsko prvenstvo.
_____
- Guest
- Post n°233
+1William Murderface wrote:Gledam ovo i sve mi vise mirise da ce Belgijanci biti sampinjoni ovog prvenstva.
-1Pih.
what's not to like? kvalitetna ekipa, od glave do pete, sa nekoliko vrhunskih igrača i mahom bez asimpatičnih likova (Felaini na stranu), sve pošten hard-working fudbalski svet. a lepo i igraju. večiti autsajderi, nikad ništa osvojili, šta ćeš bolje od toga da oni uzmu
- Post n°234
meni je bas 2002 i ostala 'favorit osvaja' prvenstva koja se ovde prizivaju flat beat.wrote:
francuska je neki peti favorit, belgija neki sesti. o hrvatskoj i rusiji i engleskoj da ne pricamo. vrh prvenstvo !
_____
- Post n°235
Xexoxical Endarchy wrote:meni je bas 2002 i ostala 'favorit osvaja' prvenstva koja se ovde prizivaju flat beat.
Biće da nam flat beat znači različite stvari, meni je to neka nesvakidašnja ali soothingly business-as-usual anarhičnost, isto mi je kul prvenstvo za sada.
- Post n°236
ne gledamo svi fudbal da bismo izivljavali autsajderske tripove i karnvalske fantazije. neke od nas zanima dobar fudbal i pravda na ovome svetu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°238
pa sta gledas svecko onda, gledaj ligu sampiona ako te zanima dobar fudbalzvezda je zivot wrote:ne gledamo svi fudbal da bismo izivljavali autsajderske tripove i karnvalske fantazije. neke od nas zanima dobar fudbal i pravda na ovome svetu.
ovo svecko je, sto kaze los, ko mortal kombat - jedan ima buzdovan, drugi ima toljagu, treci baca plamen i tu ne postoji jaci ili slabiji as such nego samo dobar odnosno los match-up. i onda udri - ko prvi koga rokne - to ti je
_____
- Guest
- Post n°239
da je Azar Brazilac bio bi jedno 6 puta cenjeniji kao igrač.
kako je on večeras sakrio loptu Brazilcima, majko mila. i za mene hajlajt tekme, sredinom drugog poluvremena: u duelu uzeo loptu ispred Marsela na 20 m od gola Belgije, okrenuo ga i onda, sa loptom, pobegao mu u kontri dobrih 7 metara.
btw, poseban utisak za mene večeras: sudeći po onome što je reditelj prenosa prikazao, Brazilci koji su došli u Rusiju da gledaju fudbal su cca 92% belci. baš upečatljiv kontrast sa sastavom reprezentacije.
kako je on večeras sakrio loptu Brazilcima, majko mila. i za mene hajlajt tekme, sredinom drugog poluvremena: u duelu uzeo loptu ispred Marsela na 20 m od gola Belgije, okrenuo ga i onda, sa loptom, pobegao mu u kontri dobrih 7 metara.
btw, poseban utisak za mene večeras: sudeći po onome što je reditelj prenosa prikazao, Brazilci koji su došli u Rusiju da gledaju fudbal su cca 92% belci. baš upečatljiv kontrast sa sastavom reprezentacije.
- Post n°240
Šta znam meni Belgijanci večeras izgledali onako baš u lošem smislu štreberski. Malo ih poterala sreća sa Fernandinjovim autogolom, onda zabili još jedan, doduše pošteno, i ostatak utakmice u odbranu i čekaj da sudija svira kraj. Otud pih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°241
nema pih, brazil odavno ne igra kao brazil, fudbal se promenUO
inače ja uvek navijam da ispadnu enormno skupi fudbaleri
inače ja uvek navijam da ispadnu enormno skupi fudbaleri
- Guest
- Post n°242
pa dobro, ima nešto i do protivnika... ovi Brazilci su dobili 20 od poslednjih 25, u proseku davali preko 2 gola, itd.
ne može takav tim da se pobedi a da se nema malo sreće i da se ne prebrode periodi kad će Brazilci da dominiraju i prave šanse.
ne može takav tim da se pobedi a da se nema malo sreće i da se ne prebrode periodi kad će Brazilci da dominiraju i prave šanse.
- Post n°243
ovo sto igra belgija (kada su poslozeni) je upravo ono sto bi trebalo da bude trejdmark igra brazila u ovom milenijumu. da svoj kapacitet koriste igrajuci pametnu sacekusu na slabosti protivnika, bez previse rasipanja i lozenja, i da tako resavaju utakmice. dve utakmice zaredom oni igraju istu kontru koja odlucuje pobednika, u kojoj KDB, azar i lukaku skoluju. nisam vise tako ubedjen da ce francuzi da ih dobiju, za moje razumevanje fudbala ovo je bilo rutiniranje, oni ni u jednom trenutku nisi bili van kontrole i pritom su uspeli da neke nabedjene brazilce potpuno ponize, recimo azar sa loptom u kontri na 30 metara ostavi mucenog marcela 10 metara. jebeni klovn, najprecenjeniji moderni igrac.
da bi ovo prvenstvo zasluzilo ovako visoke ocene, treba jos barem 2-3 epske tekme, minimum 2, ili barem jedan mega dominantan tim u svakom pogledu kao sto su bili nemci pre 4 ili spanci pre 8. ovo pozivanje na brazil iz 2002 mi je no comment, taj turnir u japanu i koreji je bio sve samo ne WC. meni je ovo do sada odlicno jer se generalno digao standard, danas svako igra dobar fudbal ali mi se sa druge strane cini da je pao vrhunski fudbal.
da bi ovo prvenstvo zasluzilo ovako visoke ocene, treba jos barem 2-3 epske tekme, minimum 2, ili barem jedan mega dominantan tim u svakom pogledu kao sto su bili nemci pre 4 ili spanci pre 8. ovo pozivanje na brazil iz 2002 mi je no comment, taj turnir u japanu i koreji je bio sve samo ne WC. meni je ovo do sada odlicno jer se generalno digao standard, danas svako igra dobar fudbal ali mi se sa druge strane cini da je pao vrhunski fudbal.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°245
Sutra bi valjalo dekroatizovati polufinale.
- Post n°246
William Murderface wrote:Šta znam meni Belgijanci večeras izgledali onako baš u lošem smislu štreberski. Malo ih poterala sreća sa Fernandinjovim autogolom, onda zabili još jedan, doduše pošteno, i ostatak utakmice u odbranu i čekaj da sudija svira kraj. Otud pih.
+1
belgijanci bi ispali od japana da japanski golman nije primio onaj bizaran gol. zapravo da nema var-a ne bi bilo ovolikih penala i golova (uglavnom glavom) iz prekida, jedini golovi na prvenstvu bi bili bizarro golovi i golovi belgije iz kontre posto protivnicka ekipa sama sebi da bizarro gol.
hrvatska sutra ulazi u polufinale pa vi hvalite prvenstvo
_____
ova zemlja to je to
- Post n°247
Vidio prvih 30 i posljednjih 20 min. Jebeni dušmani.
Inače ovo što kažu Djembiliana Agrrrhmparov i Kondo.
Inače ovo što kažu Djembiliana Agrrrhmparov i Kondo.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°248
Ti i ja za sutra da se okladimo.Filipenko wrote:Sutra bi valjalo dekroatizovati polufinale.
Ako prođe Rusija, ja napuštam forum.
Ako prođe Hrvatska, ti ideš.
Valja?
_____
- Post n°249
nemojte molim vas
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°250
Večeras da se pokaže čija nana crnu vunu prede.
_____