WC 2018
- Post n°126
Re: WC 2018
majko mila. tesko je bilo veceras navijati za engleze kindere. ja po difoltu uvek za tzv. juznoamerikance. narkotafikanti borbeni. spasili su zivote sebi po povratku u medeljin.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°127
uf ne znam. fudbal cine tradicije nepisana pravila mentaliteti i to. ovi cudni dogadjaji samo osiromasuju igru. nije dobro za fudbal.
VAR je zabavan al moze da bidne pocetak kraja
VAR je zabavan al moze da bidne pocetak kraja
_____
ova zemlja to je to
- Post n°129
wrote:Hubert de Montmirail wrote:jbg, nemaju 10-ku, fali im Wilshere
Fali im kao ekser u kolenu. Zaista im fali samo Chamberlain. Elem, fuck yeah!
Wilt Chamberlain? Lingard (i onaj drugi iz Uniteda) su tu negde, a isti profil igraca. Mada jeste da bi Ox bio bolji.
Ti mrzis Wilsherea zato sto je cockney.
- Post n°130
uzgred, Hendersonu je na celu pisalo da ce da promasi
- Guest
- Post n°131
nemojte Uilšira, ljudi, dok još mogu da poverujem da je u pitanju sarkazam.
elem, za Engleze je lako navijati dokle god ih predvodi 1 Hari Kejn.
elem, za Engleze je lako navijati dokle god ih predvodi 1 Hari Kejn.
- Guest
- Post n°133
otto katz wrote:Ama probao sam ih izbaksuzirati. Šta si mislio, da sam vidovita Džemila?fikret selimbašić wrote:
Svaka čast.
Ja ih ni u zajebanciji nisam vidio kako prolaze nakon penala. Eto, i tome sam svjedočio večeras, još da Belhija izbaci Brazil i biće najbolje prvenstvo ikad.
- Post n°134
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
elem, za Engleze je lako navijati
_____
ova zemlja to je to
- Post n°135
Hubert de Montmirail wrote:uzgred, Hendersonu je na celu pisalo da ce da promasi
naravno, kad se veceras vise odavao glumackim vestinama i sitnim jadnostima nego fudbalu.
elem jedino ce mi biti zao pikforda kada budu krenuli da ga nakantavaju crnokosuljasi. engleska posle 100 godina ima dobrog golmana i vidi se da je pristojan momak.
da li kapirate da ce hrvati opet igrati u crnim dresovima?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°136
Pickford je generalno gledano loš golman, ali svi trenutno relevantni engleski golmani su takvi, shot stopperi skloni brainfartovima koji n'umeju da se sklone s crte ni za lek.
- Post n°137
ne znam brte, nisam analan po pitanju PL ali ovo sto je radio do sada, radio je dobro. 95% njegovih kolega bi primilo onaj sut sa 35 a za go nije kriv nego ovaj tupan škembić koji ga je zatvorio da ide na loptu do kraja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°138
utakmica koja me najvise iznervirala pored srbija-svajcarska. i dalje ne mogu da dodjem sebi.
a pritom uopste nisam navijao za kolumbijce ni na prvenstvu generalno a ni na utakmici dok englezi nisu dali gol i poceli da igraju kao govna (tipovao sam 2:0 za ENG na predictor-u al tako mi zao sad sto nisam izduvao... jebo takmicenje daj da govna ispadnu). sada sam u fazonu sverje ili doden, zgadice mi se prvenstvo ako ovi prodju jos jedan korak dalje.
a pritom uopste nisam navijao za kolumbijce ni na prvenstvu generalno a ni na utakmici dok englezi nisu dali gol i poceli da igraju kao govna (tipovao sam 2:0 za ENG na predictor-u al tako mi zao sad sto nisam izduvao... jebo takmicenje daj da govna ispadnu). sada sam u fazonu sverje ili doden, zgadice mi se prvenstvo ako ovi prodju jos jedan korak dalje.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°139
Kondo wrote:ne znam brte, nisam analan po pitanju PL ali ovo sto je radio do sada, radio je dobro. 95% njegovih kolega bi primilo onaj sut sa 35 a za go nije kriv nego ovaj tupan škembić koji ga je zatvorio da ide na loptu do kraja.
vlada novakovic bas sad rece da ne zna da brani visoke lopte iz kornera.
inace za novakovica je bukvalno svaki gol na ovom prvenstvu plod neoprostive amaterske greske odbrane. ne znam da li je u pravu posto se ne razumem u fudbal. u svakom slucaju vise ga cenim nego losa i joea.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°140
@xexo
moj utisak takodje. nikakav problem nemam sa romskim narodima da igraju romski fudbal ali kada englezi krenu da se ponasaju i igraju kao najgori romodrom, onda mi je to zdravo ćao. penal je došao kao posledica fishinga sa kojim su krenuli čim je počelo drugo, ne kazem da midzet ugljesa nije napravio faul ali je prosto ispao glup. pritom ovi kolumbijci niđe veze ni sa čime, više liče na neku indijansku afričku repku sa voljnim momentom nego na bilo šta poznato od južnoameričkog fudbala (sad serem, kolumbijci su oduvek bili takvi) plus igraju bez glavnog igrača i ovi im ne mogu ništa.
šteta što ovako lep turnir ide ka usranom raspletu. mislim jebena FIFA kako može da dopusti da su na jednoj grani finala brazil belgija urugvaj i francuska a na drugoj ovaj skrndelj koji gledamo.
@zvezda
ne znam, mogu samo da kazem da za go nije kriv. mislim kriv je ako je stavio tripijea na stativu da mu smeta ako bas tu neko bude sutnuo.
moj utisak takodje. nikakav problem nemam sa romskim narodima da igraju romski fudbal ali kada englezi krenu da se ponasaju i igraju kao najgori romodrom, onda mi je to zdravo ćao. penal je došao kao posledica fishinga sa kojim su krenuli čim je počelo drugo, ne kazem da midzet ugljesa nije napravio faul ali je prosto ispao glup. pritom ovi kolumbijci niđe veze ni sa čime, više liče na neku indijansku afričku repku sa voljnim momentom nego na bilo šta poznato od južnoameričkog fudbala (sad serem, kolumbijci su oduvek bili takvi) plus igraju bez glavnog igrača i ovi im ne mogu ništa.
šteta što ovako lep turnir ide ka usranom raspletu. mislim jebena FIFA kako može da dopusti da su na jednoj grani finala brazil belgija urugvaj i francuska a na drugoj ovaj skrndelj koji gledamo.
@zvezda
ne znam, mogu samo da kazem da za go nije kriv. mislim kriv je ako je stavio tripijea na stativu da mu smeta ako bas tu neko bude sutnuo.
_____
#FreeFacu
- Post n°141
verovatno, da ne kazem da se sigurno razume vise u fudbal - ako je to kriterijum koji se trazi - ali ga ja svakako ne cenim vise od losa zbog toga.zvezda je zivot wrote:inace za novakovica je bukvalno svaki gol na ovom prvenstvu plod neoprostive amaterske greske odbrane. ne znam da li je u pravu posto se ne razumem u fudbal. u svakom slucaju vise ga cenim nego losa i joea.
mada ih ne pratim i ne kacim otkako su me iznervirali sa varijantom 'nije bio faul na mitrovicu, tako su i mandza hvatali pa nista'.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°142
Odvratni pegavi incestni nusprodukti sa ovcojebarnickih ostrva prodjose, tragedija za fudbal.
- Post n°143
Xexoxical Endarchy wrote:verovatno, da ne kazem da se sigurno razume vise u fudbal - ako je to kriterijum koji se trazi - ali ga ja svakako ne cenim vise od losa zbog toga.zvezda je zivot wrote:inace za novakovica je bukvalno svaki gol na ovom prvenstvu plod neoprostive amaterske greske odbrane. ne znam da li je u pravu posto se ne razumem u fudbal. u svakom slucaju vise ga cenim nego losa i joea.
mada, ih ne pratim i ne kacim otkako su me iznervirali sa varijantom 'nije bio faul na mitrovicu'.
mene to opasno iznenadilo, ko da ne znaju svoje trziste. los se izvinio sutradan. kao u fazonu, pogledao sam i izvinjavam se. joe je ostao pri svom. a onda posle penala protivu danske, los se zahvaljuje danijelu subasicu hvala danijele ti si jedini razlog sto smo pobedili - a joe u fazonu pa dobro, nije jedini...
novakovic preporucio neku knjigu o penalima. gledacu da je procitam u ovim danima pauze da spremno docekam penal-serije u cetvrtfinalu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°144
Kondo šta si navalio s tim crnim dresovima? Odlično izgledaju. Ako izgleda kao klerofašizam, ne mora značiti da je klerofašizam. Da ne pominjem da je klerofašizam historijski znao biti vrlo koristan za fudbalski uspjeh.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°145
Filipenko wrote:Odvratni pegavi incestni nusprodukti sa ovcojebarnickih ostrva prodjose, tragedija za fudbal.
po meni dobra naucna analiza engleske veze s fudbalom
Brits love soccer cause the 10,000 pro players they have in their country are the only part of their male population not afflicted with red cheeks, bones with the consistency of beef stew, and broth instead of blood. it’s aspirational
— Lakers/Warriors/Yankees/Mets/FaZe (@ByYourLogic) June 18, 2018
England has a lot of Ohioan power. by that I mean, you hear them speak and think they’re the weakest, weird fucks on earth. then it’s time for their boring sport/imperialism and all the systematic child abuse they endured explodes, revealing their true powers of evil
— Lakers/Warriors/Yankees/Mets/FaZe (@ByYourLogic) July 3, 2018
_____
ova zemlja to je to
- Post n°146
Hrvatska i Engleska moraju spasiti SP. Da prođu nadrogirani Rusi i švedski balvani, to bi bilo blaćenje imena ovog svetog turnira.
_____
- Post n°148
Mislim s ove strane ždrijeba. U finalu što bog da.Hubert de Montmirail wrote:Belgija pre
_____
- Post n°149
otto katz wrote:Kondo šta si navalio s tim crnim dresovima? Odlično izgledaju. Ako izgleda kao klerofašizam, ne mora značiti da je klerofašizam. Da ne pominjem da je klerofašizam historijski znao biti vrlo koristan za fudbalski uspjeh.
eto vidis da se slazemo u svemu. i da su lepi!
_____
#FreeFacu
- Post n°150
jebiga zvezdo to sa uzasnim stojanovicem nije hipsteraj nego stvarno stanje stvari u toj sportskoj redakciji. ostali momci su prosto limitirani, negde su cak i svesni da nisu raketna tehnika sportskog prenosa i bez obzira na povremene ispade koje cine, njima je tesko zameriti sve ono sto ide na racun stojanovica koji sasvim sigurno veruje da je bas on john motson licno srpskog sportskog prenosa. recimo mijailjevic nije toliko los komentator u smislu razumevanja igre pre svega ali ima uzasnu boju glasa, znaci neizlecivo iritantno, narocito u kombinaciji sa lozenjem koje vodi u povisilice i snizilice glasa. stojanovic je odabrao ovu profesiju tako sto plavuse odu na megatrend i zavrse neku finansijsku administraciju da bi u mocnoj firmi mogle da imaju lepu kancelariju. njemu ovo sluzi da bude u centru paznje, da putuje svetom i upoznaje po nekog selebritija koji mu zapadne. a u sustini je uzasno netalentovan, neprirodan, osecaj za igru nema, fudbal totalno ne kapira (i veliko je pitanje koliko je pratio pre nego sto je odlucio da postane komentator), ima nabiflane podatke koje koristi jako lose, bez prirodne korelacije sa dogadjajima na terenu sem one najbanalnije (koliko je golova dao 1 centarhalf u istoriji WC, koga to zanima), kada navija kao sinoc to radi za pogresnu stranu i ne ume da sakrije da ne bode oci. uzasan lik, strahovito netalentovan a uporan i nametljiv. aleksandar vucic TV prenosa. uostalom pogledaj njegov kuvana noga izraz u reklami za meridian bet ili koga vec reklamira, sve je jasno, on je po profesiji netalentovan glumac, prosto je uzeo tu ulogu koju sada igra.
a kada je on pravio poziciju (prenosi LS na B92), on je imao konkurenciju u vidu daleko talentovanijeg boskovica koji je nazalost rano odlucio da se penzionise iz te kaljuge a nama ostavio ovog retarda koga cemo slusati do smrti.
mislim ne smeta mi sto mislis da je OK, to je zato sto ne pratis fudbal, to je nesto sto ces vremenom da razvijes.
a kada je on pravio poziciju (prenosi LS na B92), on je imao konkurenciju u vidu daleko talentovanijeg boskovica koji je nazalost rano odlucio da se penzionise iz te kaljuge a nama ostavio ovog retarda koga cemo slusati do smrti.
mislim ne smeta mi sto mislis da je OK, to je zato sto ne pratis fudbal, to je nesto sto ces vremenom da razvijes.
_____
#FreeFacu