Hubert de Montmirail wrote:mislim, nije ni on idealan ali ja ne znam za boljeg
Pa to
Hubert de Montmirail wrote:mislim, nije ni on idealan ali ja ne znam za boljeg
otto katz wrote:To nikada više neće biti. To su bivša romantična vremena. Ekipa iz 4. svijeta koja napravi prodor će biti taktički izdrilovana kao Iran i fizički spremna kao Japan.Kondo wrote:samo da prenesem svoje neslaganje sa ovom logikom da se na kraju turnira mora procediti krem svetskog fudbala. ispadanje spanije, portugala, nemacke i ardjentine su pozitivne tekovine prvenstva. meni ovde bas nedostaje neka jaca wild card ekipa fudbalskog cetvrtog sveta kakvih je bilo na prvenstvu, iran, japan, najdzirija, maroko, koja bi mogla da igra na krilima anarhije i sumanute motivacije. potencijalno jedini takav tim je kolumbija i navijacu za njih veceras uz sav rizik sta to znaci u mogucem polufinalu protiv rvacke. najblize tome je urugvaj od favorita.
samo da dodam jos jednom da smo mi najgore budale kada ovakav skrndelj od tima kakva je svicarska, koja nit smrdi nit mirise nismo nakantali da nas vecno pamte. ovako cemo mi njih.
A Švica je prilično dobra mjera neuspjeha Srbije.
ruku na srce, za Engleze bi bilo nemoguće navijati da nisu luzeri.KinderLad wrote:Ja samo za luzerske repke navijam
Djamolidine Abdoujaparov wrote:ruku na srce, za Engleze bi bilo nemoguće navijati da nisu luzeri.KinderLad wrote:Ja samo za luzerske repke navijam
Kondo wrote:Dva utiska, prvo ono sto znamo, da je Aca Stojanovic najgori od cele RTS ekipe komentatora
otto katz wrote:Dobija Engleska penale 100%.
Ama probao sam ih izbaksuzirati. Šta si mislio, da sam vidovita Džemila?fikret selimbašić wrote:otto katz wrote:Pickford će do kraja biti heroj.
Svaka čast.
Hubert de Montmirail wrote:jbg, nemaju 10-ku, fali im Wilshere