Medijsko smetlište
- Guest
- Post n°852
Re: Medijsko smetlište
moram da priznam da mi je uživancija kad Chadda lepo seče kroz Ćirin bulšit, tačno se vidi kako su se Vučićevi tarzančići navikli da im niko sa kim razgovaraju ne protivreči.
Ć: donosili ste zakone kopiranjem evropskih
Č: koji zakon je kopiran?
Ć: ...
Ć: loše ste privatizovali
Č: šta je privatizovano u Đinđićevo vreme?
Ć: Luka Beograd
Č: Luka Beograd je privatizovana 1995
Ć: imali ste fikus ministre u vladi
Č: ko je bio u našoj vladi fikus ministar?
Ć: ... Čedo, misliš da se ja sećam ko je sve bio u vladama?
mislim, na sve ovo može da se odgovori Čedi, ali Ćira je navikao da smo u pljuvanju žutih toliko na sigurnom tlu da može da se kaže bilo šta kao da se podrazumeva. što kaže Dimitrije trending-on-nspm Vojnov dvanaest godina pre Vučića su vladali moroni, šta tu ima više da se priča.
Ć: donosili ste zakone kopiranjem evropskih
Č: koji zakon je kopiran?
Ć: loše ste privatizovali
Č: šta je privatizovano u Đinđićevo vreme?
Ć: Luka Beograd
Č: Luka Beograd je privatizovana 1995
Ć: imali ste fikus ministre u vladi
Č: ko je bio u našoj vladi fikus ministar?
Ć: ... Čedo, misliš da se ja sećam ko je sve bio u vladama?
mislim, na sve ovo može da se odgovori Čedi, ali Ćira je navikao da smo u pljuvanju žutih toliko na sigurnom tlu da može da se kaže bilo šta kao da se podrazumeva. što kaže Dimitrije trending-on-nspm Vojnov dvanaest godina pre Vučića su vladali moroni, šta tu ima više da se priča.
- Post n°853
+1
Razvalio ga Chadda (ne da me briga)
Razvalio ga Chadda (ne da me briga)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°855
ZNači, nisam kliknuo, samo sam video fotku i link (verovatno Alo!, i novosti i blic imaju linkove ka tim debilarijama) - fotka Slobe Samardžića i "vest" BIVŠI MINISTAR I PEVAČICA KRILI EMIGRANTE U STANOVIMA!
To je valjda odbrana Marine Abrammović preko pištolj novinarčića.
(Tako su mleli dobat deo opozicije pred one izbore i već se nekoliko prešaltalo na Vučića.)
Na nekadašnjem forum B92 letela je glava ako si zucnuo protiv Marine.
Ali, evo, i ona je dočekala da udba radi za nju. Namučila se, nagladovala se, napatila se, dočekala svetsko proznanje, predstavljala ans u bijenalu na veneciji i sada je ušla u sliakrsku lektiru i postala performerska Desanka.
Ako. trud se ipak isplati i kvalitet uvek na kraju ispliva.
To je valjda odbrana Marine Abrammović preko pištolj novinarčića.
(Tako su mleli dobat deo opozicije pred one izbore i već se nekoliko prešaltalo na Vučića.)
Na nekadašnjem forum B92 letela je glava ako si zucnuo protiv Marine.
Ali, evo, i ona je dočekala da udba radi za nju. Namučila se, nagladovala se, napatila se, dočekala svetsko proznanje, predstavljala ans u bijenalu na veneciji i sada je ušla u sliakrsku lektiru i postala performerska Desanka.
Ako. trud se ipak isplati i kvalitet uvek na kraju ispliva.
- Guest
- Post n°856
jel moze nekako da vrate andjusa a ovog pacenika da zatvore i sklone
- Post n°857
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°858
TV „Superstar“ u produkciji Telekoma Srbija predstavila je novi serijski program koji će gledaoce prikovati pored malih ekrana. Veliko interesovanje izazvala je serija “Pevačica”, za koju je reditelj Predrag - Gaga Antonijević otkrio da je inspirisana životom i tragičnim krajem Jelene Marjanović:
- Radimo “Pevačicu”, to je jedan tragičan događaj koji je okupirao celu naciju. To je serija koja će prvi put na našim terenima ući u taj žanr. Istraživaćemo jedno područje crne magije, vradžbina, vračara, belih i crnih magova. Pokušaćemo da odgonetnemo šta se desilo na nasipu. Biće jako veliki izazov i za seriju već imamo interesovanje u inostranstvu. Dovešćemo našeg istražitelja iz Amerike, moramo da uđemo u celu istragu. Mislim da je to tema koja će nastaviti da nas okupira i što smo dalje od događaja, dalje smo od istine. Bavićemo se istragom, to je najvažnije. Imaće tu dosta dokumentarnog osećaja, dominantna tema će biti magija. Dosta ljudi sa estrade će učestvovati.
S druge strane, Gaga je istakao i da se bliži snimanje nastavka “Državnog službenika”.
- Druga sezona je uzbudljivija od prve. O DB-u se nikada nije javno snimalo, a tajno se uvek govorilo. Radujemo se svi i pre svega obećavamo dobru zabavu.
Nova serija “Košare” biće ekranizacija bitke na Košarama i verni prikaz prvih dana teške borbe za otadžbinu.
- Taj projekat će uskoro videti svetlost dana i produkcioni nivo će biti rame uz rame sa evropskim i svetskim produkcijama - rekao je Nemanja Mićić, pa se obratio i reditelj Balša Đogo:
- Naš film i serija će govoriti o dečacima iz 53. graničnog bataljona. Ta grupa od 130 dečaka je podnela najveći teret bitke na Košarama i mi smo se usredsredili da to budu naši junaci. Radi se o veoma osetljivoj temi, čeka nas veliki posao.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°860
To je bila fantastična bitka. Šteta što su žuti sve njene plodove upropastili kad su onomad pitali MSP za mišljenje.
- Guest
- Post n°861
sjajna bitka, otprilike ko kad je hitler slao decake u odbranu berlina
eno danas mi stize poruka od udruzenja boraca velikosrbijanskih ratova 90ih, dobili su paket od ukupno 15kg hrane pa ce deo moci da dobiju samo clanovi koji imaju dokaz da su socijalni slucajevi
eno danas mi stize poruka od udruzenja boraca velikosrbijanskih ratova 90ih, dobili su paket od ukupno 15kg hrane pa ce deo moci da dobiju samo clanovi koji imaju dokaz da su socijalni slucajevi
- Post n°862
Obavezno da se napravi i jedna crkva u kojoj sveti sava igra na oborenom f-117
- Guest
- Post n°863
hoce to moci da se miksa sa onim bombarderom kojeg drzi u rukama
- Post n°864
balša đogo je pametnije stvari u životu radio npr kada je šamarao onog klošara jovana jelovca pred svedocima u cvetiću, po šamarčina za svakih 100 evra duga a ovaj viče nemoj nije u redu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°865
kondo kako je moguce da u beogradu onaj osvedoceni prevarant loka i dalje vara ljude, kao sto je onu jadnu vunturisevic izlevatio? njega inace neki pominju kao b92 prevaranta, zasto?
- Post n°866
otkud znam, kad sam ja (nezavisno od b92) imao posla sa njim, dobili smo ga na sudu a nas bivsi partner ga je prebio ko vola u kupusu na ulici posle toga. ali kod njega nema nauka zato sto radi sa finim svetom kao sto je bojana a posao mu se zasniva na prevari i potpisivanju ugovora sa malim slovima ili blanko papira.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°867
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3325451/dokazi-o-jasenovcu-su-na-ovoj-tajnoj-lokaciji-istinu-je-sakrio-licno-tito-evo-kako-su-krili-istinu-o-nemilosrdnom-ubijanju-srba-rankovic-smenjen-jer-je-saznao-za-prevaru
Tito u maniru Dzejms Bonda sakrio dokaz o stradanju Srba u Jasenovcu uz pomoc jednog Hrvata, gde drugo nego u Vatikan
U clanku okacena slika monumentalnog spomenika iz spomen parka Jasenovac podignutog u doba SFRJ
Tito u maniru Dzejms Bonda sakrio dokaz o stradanju Srba u Jasenovcu uz pomoc jednog Hrvata, gde drugo nego u Vatikan
U clanku okacena slika monumentalnog spomenika iz spomen parka Jasenovac podignutog u doba SFRJ
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°868
Оно што је најгоре од свега што у последњих 30 година толико причају о злочинима у Јасеновцу, а скоро да ништа (осим допуне од око 10% имена поименичног списка) нису урадили. Никаква истраживања на терену, ни у Хрватској ни у Републици Српској после 90их. Савремена техника је напредовала и релативно брзо и лако би могли да анализирају цео простор где су могле да буду гробнице. И данас би могли да нађу форензичке остатке.
Али говнари само трубе како Тито није ништа радио и само је сакривао злочин.
Али говнари само трубе како Тито није ништа радио и само је сакривао злочин.
- Guest
- Post n°869
http://istorija20veka.rs/wp-content/uploads/2019/01/2019_1_05_cve_93-120.pdf
- Post n°870
Знам Драгана и његов рад. Ти подаци су добијени на основу базе МЖГ, односно проширеног пописа жртава рата који сам горе спомињао.
- Guest
- Post n°871
šta pije gospoda?
Jedan dan nisam tu i odmah ovako...
— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) October 8, 2019
(ŠOK 18+ FOTO) pic.twitter.com/QDbnAASXeU
- Guest
- Post n°872
bogovi
Ne znam kako više ovo da nazovem. pic.twitter.com/DUvY6SDbsV
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 9, 2019
- Guest
- Post n°874
Siniša i Nebojša, noge njegove
ili je plan da ih sruše, pa onda bukvalno da lome noge precedniku?
- Post n°875
Mozda neravaju da ih sruse pravo na njegove noge.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije