Medijsko smetlište
- Post n°277
Re: Medijsko smetlište
Ko ce sve te srpske postimperijalne vladare da pamti.
Ali sustina je ista.
Ali sustina je ista.
- Guest
- Post n°278
moze i na septicku jamu, ali ok je i smetliste
Mnogo je čudan momenat kad Minja Miletić čita najavu u kojoj se otprilike kaže da novi vlasnik Dnevnika nije hteo da da izjavu o kupovini ovog lista.
— Vladimir Kostic (@kosta_1986) September 12, 2018
Taj novi vlasnik je zapravo Minjina sestra.
- Post n°279
https://naslovi.net/2018-09-13/beta/mali-za-srbiju-nastupa-zlatno-doba/22232956
Slika na stranici:
Slika na stranici:
- Post n°280
Maliwave
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°281
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°283
SEKS U PRIRODI MU JE UNIŠTIO ŽIVOT: Prevario sam devojku posle žurke i otišao kod doktora! Dobio sam POLNU BOLEST, ali to nije jedini UŽAS!
- Post n°284
Igor Žeželj novi vlasnik Kurira...
— MUHAREM SRBLJANOVIĆ (@SlobaGeorgiev) October 5, 2018
Simbolički
Na peti oktobar:)
To ovaj?
DERBI je gledao i Vlade Divac, možda i poslednji put.
- Ne pada mi na pamet da više dolazim na košarkaške utakmice - rekao je Divac pre nego što je ušao u verbalni duel s direktorom Zvezde Igorom Žeželjem, koga je optužio da je učestvovao u tuči. - Krivi su i Partizan i Zvezda, vidite ovog gospodina. Udario si čoveka!
- Tebe su podmetnuli da to kažeš - odgovorio je Žeželj.
- Ajde Indijanac, beži... - skočio je pritisak Divcu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°285
Ako je sve tako, Georgiev kao da je šutirao na gol, a lopta otišla u aut. Žeželj je ona deesovskaciganska struja, baštinik 5ooktobarskih zasluga, nema tu ni trunčice apsurda.
- Post n°286
Koje su ono bese kazne za sirenje panike laznim vestima?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°288
https://informer.rs/stripformer/863
- Guest
- Post n°290
https://www.blic.rs/vesti/hronika/brutalno-pretukao-coveka-jer-je-bio-spor-na-kasi-pilotu-zbog-batinanja-u-stepi-i-to/0z809nn
Evo ovo je ne samo medijsko smetilište, već i, objektivno, smerlište oko medija.
Najpre, po ko zna koji put, "izvori iz istrage blisku Blicu". Blic, kao pogrebna preduzeća što je plaćala Hitnoj pomoći, sada plaća organima reda i istražnim organima za poverljive i intimne podatke.
Na primer - slika tumora 0d 25 kila nedavno izvađenog i prikazanog a slika na Blicu obelećena blic blic blic, ekskluziva. bato!
:povrać:
E sad da se vratim na ovaj link - ako je uopšte prikazan, nemam dovoljno postova - znači, bivpi MUPovac, bizgov i duzdovan i siledžija unakazi starca pred sopstvenim unukom.
Oduvek je bio takav, očigledno, drska lažljiva pravdanja govore za sebe.
To smo mi. Hajde budi sad patriota.
A oazi sad i objektivno smetlište okolo - ljudi gledaju čoveka u nescesti i samo BLENU. Od prodavačice do slučajnih svedoka i prolaznika - samo blentave izjave. Svi stoje i gledaju i ni makac.
I ovom bizgovu "preti 8 godina", hej, a žrtva slučajno prećivela s teškim posledicama. I nudili mu nanogicu uz priznnaje krivice!
Evo ovo je ne samo medijsko smetilište, već i, objektivno, smerlište oko medija.
Najpre, po ko zna koji put, "izvori iz istrage blisku Blicu". Blic, kao pogrebna preduzeća što je plaćala Hitnoj pomoći, sada plaća organima reda i istražnim organima za poverljive i intimne podatke.
Na primer - slika tumora 0d 25 kila nedavno izvađenog i prikazanog a slika na Blicu obelećena blic blic blic, ekskluziva. bato!
:povrać:
E sad da se vratim na ovaj link - ako je uopšte prikazan, nemam dovoljno postova - znači, bivpi MUPovac, bizgov i duzdovan i siledžija unakazi starca pred sopstvenim unukom.
Oduvek je bio takav, očigledno, drska lažljiva pravdanja govore za sebe.
To smo mi. Hajde budi sad patriota.
A oazi sad i objektivno smetlište okolo - ljudi gledaju čoveka u nescesti i samo BLENU. Od prodavačice do slučajnih svedoka i prolaznika - samo blentave izjave. Svi stoje i gledaju i ni makac.
I ovom bizgovu "preti 8 godina", hej, a žrtva slučajno prećivela s teškim posledicama. I nudili mu nanogicu uz priznnaje krivice!
- Guest
- Post n°292
i kakvih crnih 8 godina, pre 10ak godina je lik zbog manjeg cukanja automobilima udario tako urednika kanala 9 u ns, i covek je od pada umro nekoliko dana kasnije, ovaj na kraju jedva dobio 5 godina za ubistvo.
- Guest
- Post n°295
A što se tiče besplatnih akcija, nisam ih prodaval, neke sam dobio ali se ne sećam koje, međutim u međuvremenu sam promenio 3 banke i toliko telućih računa i ne vidim lovu na računu.
- Guest
- Post n°296
Prelević je ozlojeđen što su ga makli prebrzo, ali to mu je spaslo život. Čova voli rakiju i roštilj i mladi sir i nole ga dupe.
- Post n°297
kud_genijalci wrote:A što se tiče besplatnih akcija, nisam ih prodaval, neke sam dobio ali se ne sećam koje, međutim u međuvremenu sam promenio 3 banke i toliko telućih računa i ne vidim lovu na računu.
pare su ti na računu u poštanskoj štedionici
samo na šalteru daš ličnu kartu, i ako nisi ništa podizao, imaćeš oko 3000rsd
- Post n°298
https://www.srbijadanas.com/vip/zadruga/bozji-znak-kija-kockar-se-ukazala-na-nebu-internet-se-usijao-fanovi-u-bolesnom-transu-foto-2018-10-20
_____
Belaj Boy
- Post n°299
meni to na nebu više liči na isusa
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°300
Ма она је, само је пустила браду због конспирације, ама провалили је вентилатори лепезе фанови обожаваоци.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...