EU - what's next?
- Post n°677
Re: EU - what's next?
Quincy Endicott wrote:Glupavi slepci.
Самуилови?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°679
Nije mi jasno šta li su oni umislili?
- Guest
- Post n°681
2:30 do 3:45
Merkelica zove, Makron ne da.
Može i dvadesetak sekundi ranije da se krene sa gledanjem.
Merkelica zove, Makron ne da.
Može i dvadesetak sekundi ranije da se krene sa gledanjem.
Last edited by fikret selimbašić on Wed May 22, 2019 8:51 pm; edited 2 times in total
- Post n°683
Ne razumem sta vam je. Pa oni znaju kako su izbunarili tu svinjariju sa Severnom Makedonijom i sta su sve unutar zemlje radili, koga potkupljivali, kome pretili da to ostvare. Najbolje da ce sada da puste bure baruta da udje unutar EU. Totalno mi nije jasno sta se zgrazavate, osim ako niste medju onima koji piju price o divnoj, stabilnoj i progresivnoj Severnoj Makedoniji. Pride i Albaniji, gde se bacaju molotovljevi kokteli na rezidencije premijera i gde je zemlja na ivici gradjanskog rata. Jedno je tapsanje raznih Zaeva, Rama i Vucica po ramenima i izigravanje njihovih prijatelja u medijskim spektaklima, ovo su neke druge stvari.
- Post n°684
Dakle, sta imamo:
-Apsolutna dominacija desnice po Evropi.
-U 3 od 4 najvece clanice, jos uvek u EU, pobedili protivnici EU(Francuska(RN-Le Pen); Italija(Salvini-Lega); UK(Brexit-Faraz))
-U nekim zemljama je doslo do prelivanja na desnici sa ENF ka ECR kao u Holandiji ali to sustinki nista ne menja.
-U Svedskoj anti-imigrantska SD se "kolje" za drugo mesto inace clanica ECR.
-Levica je katastrofalno prosla, jos im zelembaci uzeli glasove(morace da pocnu da grle drveca a da se manu Marksa, svi kod Djokovica na vezbe)
-Apsolutna dominacija desnice po Evropi.
-U 3 od 4 najvece clanice, jos uvek u EU, pobedili protivnici EU(Francuska(RN-Le Pen); Italija(Salvini-Lega); UK(Brexit-Faraz))
-U nekim zemljama je doslo do prelivanja na desnici sa ENF ka ECR kao u Holandiji ali to sustinki nista ne menja.
-U Svedskoj anti-imigrantska SD se "kolje" za drugo mesto inace clanica ECR.
-Levica je katastrofalno prosla, jos im zelembaci uzeli glasove(morace da pocnu da grle drveca a da se manu Marksa, svi kod Djokovica na vezbe)
- Post n°685
Apsolutna dominacija desnice po Evropi.
Dominacija je kad osvojis vecinu. I to solidnu vecinu. A vecinu u EP, i to debelu vecinu, ce imati pro-EU stranke.
- Post n°686
EU izbori su uvek anomalični spram regularnih nacionalnih izbora, uvek se više glasa za anti-EU stranke i za zelene. Takođe, imaj u vidu da su stranke koje nose socijaldemokratiju u EU (SPD, Lab i PS) suočene sa objektivnim sranjima - Lab sa Brexitom, SPD sa koaliranjem sa CDU i PS sa Hollandovim nasleđem. Desnica nije najviše profitirala sa tom švedskom/finskom buranijom koja postoji već više od deceniju i učestvuje u EU parlamentu, već sa Salvinijijem i, na duže staze, sa Vox-om u Španiji.
- Post n°687
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°688
Ko je terao SPD da ide u koaliciju sa ogavnom Merkel iako su vec izgubili puno glasaca na prethodnim izborima zbog te koalicije?
- Post n°690
Mislim da je odgovor na to pitanje komplikovan i da ga treba tražiti u političkoj filozofiji nekih prošlih vremena. Mislim da vođstvo SPD vidi Veliku koaliciju kao nešto što je stvarno u državnom interesu, i da ne vide da to njihovi glasači odbacuju (i stoga glasaju za Zelene). CDU je naravno tu mnogo namazaniji.
- Post n°691
Centristicka tupost.
.
.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°692
Imali su pollove da bi u slučaju ponovljenih izbora imali još manje. Mada stvarno mislim da postoji nešto dublje, nekakva filozofija stabilokratije.
- Guest
- Post n°693
Evo da se i ja našalim malo, he he. Nisam do sada ali red je bar jednom.
IZBORI ZA EVROPSKI PARLAMENT DOVELI DO PADA KURCA.
- Post n°694
Ostace mu vise vremena da se igra sa Kitom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°695
DacicCreepy Uncle wrote:Evo da se i ja našalim malo, he he. Nisam do sada ali red je bar jednom.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°696
Šta sam ja prezupčio, kakvi izbori...čitam istovremeno dve vesti kao Zorica Brunclik dve knjige pa mi se sve spojilo
- Post n°697
Jbg, zajebao te B92
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°698
Анали, а? Тск тск... па још најкраћи. Оно јес да презиме у ствари значи кратак, ал' опет.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°700
ZNATE LI DA U ITALIJI ONI FASISTI CASA POUND SILNE GLASOVE UZELI NA RACUN LJUBAVI PREMA ZIVOTINJAMA TIPA LEVIJATAN
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk