Garijeva septička jama
- Post n°951
Re: Garijeva septička jama
Те мантије се продају овде у пекари.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°953
Ма исто као бурек само згоднији формат и не цури толико уља из њих. То оно као "нисам доручковао, само мазнуо понеку у пролазу".
Е сад да ли је "Златни клас" домаћи (или беше она пекара поред њих, нем' појма, то госпоја купује).
Е сад да ли је "Златни клас" домаћи (или беше она пекара поред њих, нем' појма, то госпоја купује).
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°954
a ne bi trebalo da je ista konfiguracija testa, to su onda neki fuseri. ima ovde jedan nas gari drzi malu pekaru, burek mu je npr los, ali te mantije prave mnogo bolje.
inace odlicne su smrznute mantije rekic iz np.
inace odlicne su smrznute mantije rekic iz np.
- Post n°955
Ма толико смо проредили са буреком да више не знам... У ствари, ја доручкујем десет пута годишње (некад сам само двапут), углавном кад госпоја напазари таквих ствари - због деце, јер не доручкује ни она. А онда остане, па ај' да се не баци.
Мен' то личи на бурек по угођају, ал' кад већ нема да се загризе него само комад лети у чељуст, шта има да га загледам.
Мен' то личи на бурек по угођају, ал' кад већ нема да се загризе него само комад лети у чељуст, шта има да га загледам.
_____
- Guest
- Post n°956
kriza je sa burekom ozbiljna, jer ljudi svasta prihvataju da jedu. u ns bukvalno ima tri dobra bureka.
- Post n°957
Samo da prebacim gif na ovu stranu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°959
Ceka se da forumotion ukloni ogranicenje velicine gifa
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°960
spektakl od strane, neko da slučajno otvori i krene da čita nema šanse da bi mogao da pogodi koji je topik
- Post n°961
politikaНезванични подаци НАСА показују да је Војводина у претходних недељу дана била подручје са највише пожара у Европи.
На мапи НАСА која се ажурира на свака три сата и која показује податке које прикупља неколико сателита, подручје Балкана се црвени од тачака које представљају пожаре, а посебно се издваја Србија, односно делови Војводине, јавља Танјуг.
Највише пожара идентификовано је у јужним деловима Баната и Бачке и западном делу Срема, преноси портал 021 и додаје да када се погледају подаци за протеклих 24 сата, као и седам дана за целу планету, види се да се овај део Балкана, односно Србије, црвени као Амазонија или источни делови Африке где већ месецима букте пожари.
Наводи се и да, када се детаљније погледа мапа, види се да сателити НАСА бележе да у бројним деловима света горе шуме и њиве, али да код нас горе само подручја под пољопривредним земљиштем.
Портал истиче као посебну занимљивост што у земљама у непосредном окружењу као што су Хрватска и Мађарска, али и у деловима Румуније, скоро и да нема случајева спаљивања њива или их има у далеко мањем обиму и подсећа да се последњих дана и возачи жале да је немогуће возити по путевима у Војводини због дима услед спаљивања њива.
- Guest
- Post n°962
hahaha pa najprimitivnija seljana evrope je septicka jama
fickooooo dodji da kazes da nije
fickooooo dodji da kazes da nije
- Post n°963
Ja nisam nikad video zapaljenu septicku jamu
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°964
^^ vest pisana kao o patagoniji, sa distance, hladno, iz stranih izvora i bez ikakvog lokalnog sadržaja ili konteksta.
- Guest
- Post n°965
Gargantua wrote:^^ vest pisana kao o patagoniji, sa distance, hladno, iz stranih izvora i bez ikakvog lokalnog sadržaja ili konteksta.
Pa kad nije ništa posebno pored: Амазонија или источни делови Африке где већ месецима букте пожари.
- Post n°966
kod mene u kraju ima neke mantije (oklagija) koje su bukvalno kao da zamotas cevap u to neko testo.
ja sam sucker za burek s mesom ali mi je u poslednje vreme cak i maksa (crvena zvezda) popustio, a utisak mi se posebno odronio kada sam letos u kavali otkrio onu tzv bugacu sa mesom. kod nas na ostrvu ima samo sa sirom ili slatka sa kremom, a posto to ranije nisam jeo mislio sam da je to standard. kad me ono mesna izula iz gaća, takav burek s mesom nikada nisam jeo u srbiji. manje testa a vise fenomenalnog fila. pritom neko bizarno mesto koje prodaje samu bugacu i espreso (dobro i ajran), ovo sluze na drvenoj dasci savrseno iseceno na kockice...
ja sam sucker za burek s mesom ali mi je u poslednje vreme cak i maksa (crvena zvezda) popustio, a utisak mi se posebno odronio kada sam letos u kavali otkrio onu tzv bugacu sa mesom. kod nas na ostrvu ima samo sa sirom ili slatka sa kremom, a posto to ranije nisam jeo mislio sam da je to standard. kad me ono mesna izula iz gaća, takav burek s mesom nikada nisam jeo u srbiji. manje testa a vise fenomenalnog fila. pritom neko bizarno mesto koje prodaje samu bugacu i espreso (dobro i ajran), ovo sluze na drvenoj dasci savrseno iseceno na kockice...
Last edited by Kondo on Mon Oct 28, 2019 8:24 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°967
pa sta da pisu sa nekim emocijama kada lokalnu primitivnu bagru boli dupe i pale sami sebe
- Guest
- Post n°968
Kondo wrote:kod mene u kraju ima neke mantije (oklagija) koje su bukvalno kao da zamotas cevap u to neko testo.
ja sam sucker za burek s mesom ali mi je u poslednje vreme cak i maksa (crvena zvezda) popustio, a utisak mi se posebno odronio kada sam letos u kavali otkrio onu tzv bugacu sa mesom. kod nas na ostrvu ima samo sa sirom ili slatka sa kremom, a posto to ranije nisam jeo mislio sam da je to standard. kad me ono mesna izula iz gaća, takav burek s mesom nikada nisam jeo u srbiji. manje testa a vise fenomenalnog fila. pritom neko bizarno mesto koje prodaje samu bugacu i espreso (dobro i ajran)....
e ono erodanous sto se moze naci u lidlu kao grcko, a zapravo se pravi u nemackoj, imaju odlicne te smrznute pite, meso, krem, sir.
- Guest
- Post n°969
svojevremeno mi je hvaljen neki burek u Dalmatinskoj ulici, valjda Makedonac neki pravi. e sad, to nije baš bilo prekjuče, ne znam da li još postoji. zna neko?
- Post n°970
postoji ali ja sam verovatno jedini koji nikada nije jeo tamo. ili se ne secam, da ga jbm.
brate gari nemam ja rernu ovde, sve sto se pece moram da kupujem gotovo ili da raspaljujem sac sto mi se realno ne radi za 200 grama bureka... mislim ljudi su frendli i mogu da odnesem kod komsinice ali me to smara. i nemamo LIDL, mada su letos najavili da ce otvoriti.
brate gari nemam ja rernu ovde, sve sto se pece moram da kupujem gotovo ili da raspaljujem sac sto mi se realno ne radi za 200 grama bureka... mislim ljudi su frendli i mogu da odnesem kod komsinice ali me to smara. i nemamo LIDL, mada su letos najavili da ce otvoriti.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°972
aaaa glup sam
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°973
Djamolidine Abdoujaparov wrote:svojevremeno mi je hvaljen neki burek u Dalmatinskoj ulici, valjda Makedonac neki pravi. e sad, to nije baš bilo prekjuče, ne znam da li još postoji. zna neko?
ljupče
nisam jeo sto godina tamo ali postoji, koliko "znam".
- Post n°974
da da tamo je, i dalje ume da bude red napolju.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°975
to sto je negde red vise mi nista ne znaci, red je i ispred picerije karibik, a i ispred onih staarourbanih esenesdzinica hleb i kifle