Garijeva septička jama
- Post n°501
Re: Garijeva septička jama
Ne bih se ja vise zaletao sa tim epitetima
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°502
Ne mogu da gledam ove dilerske njuške. Šta kažu, u najkraćem?
- Post n°503
da. dajte nama sa malim ekranima i malo strpljenja neke dajdzestove u txt foematu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°504
bazkilington im se javio pod imenom i prezimenom i najponiznije se izvinjava i podrzava njihov rad, ugasio je profil i nema lazne, oni prihvataju njegovo izvinjenje jer su ljudi i jer misle da je iskren, ali ih je slagao da nema lazne, znaju sve, nek i to ugasi, a neke pojedince poimenice su nabrojali uz antifa novi sad koji ce da dobiju privatnu tuzbu za uvredu da su fasisti , vec je pricao sa advokaticom kako je to nedopustivo i uzasno reci za coveka da je kriminalac i fasista a on nema nijedno delo i dosije .
ukratko tnjiter 0 levijatan 1
ukratko tnjiter 0 levijatan 1
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°505
Uh, jbt, kakav šljam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°506
Stvarno je ugasio profil. Znači imamo fašističku parapoliciju sad koja raspisuje poternice i postupa po njima? Šta kaže Rodoljub Šabić?
- Post n°507
rodoljub šabić kaže da su momci iz levijatana malo 'nako, al' spasavaju kuce i mace, pa jbg,
kako država ne funkcioniše neko i to mora da radi a mi smo 'antifašistička'(sic!) bagra koja
svoj angažman čak ni ne naplaćuje.
kako država ne funkcioniše neko i to mora da radi a mi smo 'antifašistička'(sic!) bagra koja
svoj angažman čak ni ne naplaćuje.
- Post n°508
Ne bih isao tako daleko, covek koji ima para u srbiji za onakav auto kakav smo videli u vajs filmu i zelju da se obracuna sa tnjiterasima ce to da uradi puckanjem prsta.
a i ne bih isao tako daleko da ne zavrsim i ja na nekoj od njih :v
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°509
znaci, ispravite me ako sam pogresno skapirao sta ovi rade
ovi pod maskom ocuvanja zivotinjskih vrsta od divljaka idu okolo i ljude postrojavaju online? cinkare vlastima?
sa tim se ne treba zajebavati, treba im fazon poslati ozbiljnu poruku. tipa glavu konjsku
ovi pod maskom ocuvanja zivotinjskih vrsta od divljaka idu okolo i ljude postrojavaju online? cinkare vlastima?
sa tim se ne treba zajebavati, treba im fazon poslati ozbiljnu poruku. tipa glavu konjsku
- Guest
- Post n°510
disident wrote:Ne bih isao tako daleko, covek koji ima para u srbiji za onakav auto kakav smo videli u vajs filmu i zelju da se obracuna sa tnjiterasima ce to da uradi puckanjem prsta.
Of kors. Ali imaju organizaciju, ideologiju, program, javnu podršku, očigledno i leđa u policiji, javne mete. Ono si što radiš.
Last edited by Creepy Uncle on Wed Nov 14, 2018 12:30 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°511
Javnost ih voli, to je problem.Mr.Pink wrote:znaci, ispravite me ako sam pogresno skapirao sta ovi rade
- Post n°512
voleli su i hitlera
a hitler isto zivotinje
a hitler isto zivotinje
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°513
i ozbiljno bi im upakovao glavu konjsku i poslao u sediste. jesu li registrovani negde? kobasice bih zadrzao dabome
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°514
frnj se odavno aktivirao, doduše ne znam u kojoj jugend formaciji
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°515
Kondo wrote:frnj se odavno aktivirao, doduše ne znam u kojoj jugend formaciji
kao i vucic i ostali politicari, da konacno pojebe nesto, dobije neku funkciju, bude neko
on ti je u tnjiter brigadi
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°516
od ostalih vesti iz septicke jame
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/razmisljam-ima-li-nesto-izmedju-tvojih-gacica-i-tvoje-koze-studentkinji-iz-kragujevca/dr6mqph
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/razmisljam-ima-li-nesto-izmedju-tvojih-gacica-i-tvoje-koze-studentkinji-iz-kragujevca/dr6mqph
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°517
jaka muda, na pravnom profesori odvajkada jebu studentkinje, ne šalju SMS
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°518
Kondo wrote:jaka muda, na pravnom profesori odvajkada jebu studentkinje, ne šalju SMS
Vladimir Vuletic je slao
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°519
Ovo je prava prilika za vigilantea, jednog ili grupu istih.
Koliko od ovih sami drže ljubice kod kuće? Hrane li ptice u pumama, donose li semenke u kućice?
Koliko su ptica slomljenih krila polečili i onda pustili da odlete uz suze i stezanje srca? Ljubitelji životinja ovako ne čine.
Koliko od ovih sami drže ljubice kod kuće? Hrane li ptice u pumama, donose li semenke u kućice?
Koliko su ptica slomljenih krila polečili i onda pustili da odlete uz suze i stezanje srca? Ljubitelji životinja ovako ne čine.
- Guest
- Post n°520
Tržni centar Promenada, koji se našao u središtu afere zbog propusta prilikom izgradnje i potencijalnog ugrožavanja opšte bezbednosti, biće otvoren sutra bez upotrebne dozvole, koju joj nije izdala nadležna gradska uprava. Promenada će kupcima svoja vrata otvoriti prema zacrtanom roku, zahvaljujući dozvoli za probni rad, koju je izdala stručna komisija IBS-Instituta iz Novog Sada, koju je angažovao sam investitor.
Načelnik Gradske uprave za urbanizam i građevinske poslove Novog Sada Dejan Mihajlovićpotvrdio je u telefonskom razgovoru za VOICE da će tržni centar Promenada biti pušten u rad uprkos tome što za taj objekat nije izdata upotrebna dozvola. Kako kaže, uprava se nije ništa pitala.
„To je odluka njihove komisije za tehnički pregled objekta. Komisija je potpuno nezavisna i sastoji se od projektanata sa licencom. Šta je sledeći korak, to već morate investitora da pitate“, kratko je prokomentarisao Mihajlović i dodao da nije upoznat sa sastavom komisije.
srpska posla aka lokal u pripremi
Last edited by xie saike on Wed Nov 14, 2018 7:21 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°522
Creepy Uncle wrote:Što je najluđe, ovo je u potpunosti zakonit postupak.
ne zajebavaj lokal u pripremi moze da bude probni rad od par dana i sl.
- Guest
- Post n°523
Godinu dana, ako komisija koju si ti ovlastio proceni da postoje tehnički uslovi za početak rada. Pogledaj član 13.
https://www.paragraf.rs/propisi/pravilnik_o_sadrzini_i_nacinu_vrsenja_tehnickog_pregleda_objekta_sastavu_komisije_sadrzini_predloga_komisije_o_utvrdjivanju_podobnosti_objekta_za_upotrebu_osmatranju_tla_i_objekta.html
https://www.paragraf.rs/propisi/pravilnik_o_sadrzini_i_nacinu_vrsenja_tehnickog_pregleda_objekta_sastavu_komisije_sadrzini_predloga_komisije_o_utvrdjivanju_podobnosti_objekta_za_upotrebu_osmatranju_tla_i_objekta.html
- Guest
- Post n°524
ma znam da je maks rok godinu dana, ali wtf to nikada nije slucaj za ovakve objekte. em su napravili fusersko govno em ce da radi nelegalno. nemojte ici tamo molim vas najozbiljnije. tj zuper uskok i slicni neka idu slobodno, za njih me zabole paja.
no na pravoj smo temi za tako nesto
no na pravoj smo temi za tako nesto
- Guest
- Post n°525
Dobro, moramo da prođemo i fazu požara u fušerskim i nelegalnim TC, ne ide divlja tranzicija bez toga.