Garijeva septička jama
- Guest
- Post n°526
Re: Garijeva septička jama
jos su na sve to poslednjih dva meseca bukvalno sve sto je preostalo maksimalno zbrzali. sto bi rekli what could possibly go wrong
- Post n°527
takoe brt, zeni keru i milicioneru nikad ne treba verovatiKondo wrote:jaka muda, na pravnom profesori odvajkada jebu studentkinje, ne šalju SMS
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°528
Mozete biti spokojni u vezi Promenade. 1 jasna poruka je poslata
Dobra vest je da na nivou NS postoji jedinstven stav da se ne dozvoli rad takvog objekta ukoliko nedostaci ne budu otklonjeni. Vodu koja se ispumpava u kanalizaciju će TC ubuduće plaćati gradu. Uostalom, vidljivo odsustvo ljudi trenutno odgovornih za NS na otvaranju jasan je znak https://t.co/XgKmcQMwlt
— Nenad Čanak (@XXLTulip) November 15, 2018
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°529
hahaha smrdljivo smece iz lsv je ugovorilo reket, jer su ovi instalirali 4 pumpe za trajno ispumpavanje vode u gradsku kanalizaciju ciji postojeci kapacitet tamo za to nije dovoljan, posebno kada budu vece padavine i sl. govna zvalava su zato i pustala u javnost ne bi li utvrdili za sebe koliko ce da naplate bahatom investitoru.
- Post n°530
pozari u trznim centrima montaznim su za picke
propustena je istorijska prilika da ns bude prvi grad iz istocnog bloka u kojem su ljudi se udavili u fuseraju od trznog centra
propustena je istorijska prilika da ns bude prvi grad iz istocnog bloka u kojem su ljudi se udavili u fuseraju od trznog centra
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°531
ja tipujem na pozar neki pre nago na davljenje. uostalom ko jebe mater svakom ko ode u to govno, a posebno svim javnim sluzbenicima koji su sve dozvolili za tepsiju ribe za koliko ih mozes kupiti. smece.
- Post n°532
Nije mi stiglo 6 računa ovaj mesec, poštar nije doneo. Pitam u pošti, službenicu na šalteru (nije zadužena za to) "A, to je normalno, rasulo je sa poštarima."
A Slučajni Srbin u meni klikće od zadovoljstva. K'o kad kkfk Zvezda bankrotira.
A Slučajni Srbin u meni klikće od zadovoljstva. K'o kad kkfk Zvezda bankrotira.
- Post n°533
Meni i gomili drugih u ulazu tri meseca nezadovoljni komšija stizao da pokrade račune za profesionalno upravljanje i investiciono održavanje. Ovog meseca uspeo da ga pokupim, obračunato sve unazad, bez kamate, kapiram da znaju o čemu se radi jer ih je lik uredno više puta na oglasnoj tabli obavestio da niko neće preuzimati uplatnice dok ne urade nekoliko po njegovom sudu kritičnih popravki kao gest dobre volje. Upravnik je regularni, ne prinudni.
- Guest
- Post n°534
I nisi ga uhvatio za gušu, pribio uza zid, priklešetio ga laktom o grkljan i čuknuo mu glavu o zid nekoliko puta i rekao:wrote:Meni i gomili drugih u ulazu tri meseca nezadovoljni komšija stizao da pokrade račune za profesionalno upravljanje i investiciono održavanje. Ovog meseca uspeo da ga pokupim, obračunato sve unazad, bez kamate, kapiram da znaju o čemu se radi jer ih je lik uredno više puta na oglasnoj tabli obavestio da niko neće preuzimati uplatnice dok ne urade nekoliko po njegovom sudu kritičnih popravki kao gest dobre volje. Upravnik je regularni, ne prinudni.
- Znaš li ti ko sam ja? Ja sam lud. Ako te ubijem ne idem u zatvor. Nemoj da me zajebavaš! Ako te još jednom vidim da mažnjavaš račune ima da te ubijem i neću ni da robijam!
Ti mora da si žensko.
- Post n°535
Komšija je dementan, krade nam i otirače.
- Guest
- Post n°536
bole me dupe da li ce mi ptice israti metalno sranje od auta, ali debili ne misle tako
http://www.whitewolfpack.com/2017/12/rich-people-have-installed-anti-bird.html
http://www.whitewolfpack.com/2017/12/rich-people-have-installed-anti-bird.html
- Post n°537
Sad kad se nakote insekti pa predju i u auto
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°538
Сад кад птице крену да слећу директ на кола.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°539
uzasnuti ostaju u cvrstoj koaliciji sa radikalskim zlocincima i fanovima zlocinca mladica
http://www.autonomija.info/lsv-uzasnuta-zbog-promocije-ratka-mladica-na-tv-hepi.html
http://www.autonomija.info/lsv-uzasnuta-zbog-promocije-ratka-mladica-na-tv-hepi.html
- Guest
- Post n°540
http://rs.n1info.com/a437330/Vesti/BIRN-Veselinovic-i-Radoicic-vlasnici-firme-koja-je-radila-na-Koridoru-11.html
Milan Radoičić u telefonskom razgovoru za BIRN odbio je da komentariše na koji način je došao do udela u ovoj kompaniji: "Pa vi mislite stvarno da ja sad imam vremena da se bavim, uz svo dužno poštovanje prema vama, da ja vama novinarima objašnjavam kako sam ja to dobio. Ja u institucijama Srbije ne obavljam nijednu dužnost bilo kakvu političku ili funkcionalnu da bih ja imao prema vama nekakvu obavezu da to objašnjavam".
Na konstataciju da je zvanično postao političar izborom na mesto potpredsednika Srpske liste, Radoičić je odgovorio da je to tačno, ali da ona "nije registrovana u sistemu Srbije".
- Post n°541
Hvala interpolu.
Čekam Zupera sa nekom prigodnom numerom.
- Guest
- Post n°542
ja stalno pricam ljudima nista ovde ne kupovati, ni ekser obican
- Post n°543
xie saike wrote:ja stalno pricam ljudima nista ovde ne kupovati, ni ekser obican
Ja kupujem eksere ovde i nikad nisam imao problem sa njima (mislim, bas eksere, od metala)
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°545
zaposlen u knjizari obozava knjizevnost, prava septicka jama, zaposlila ga stranka verovatno
- Guest
- Post n°547
ne bre, lik obozava knjizevnost i radi u knjizari
nije montaza vec septicka jama
nije montaza vec septicka jama
- Post n°549
Posao mu je da prodaje knjige a ne da ih cita
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°550
pa jes, u tim danasnjim knjizarama kupac ti kaze ti ukucas u komp i voila.