Turul madár wrote:dežuloviću redovno poručuje da je ustaša i sl fore, a slobodan milošević je bio brana svetskom imperijalizmu.
dobro, to nisam video, ako je to piso, to je drugo.
Turul madár wrote:dežuloviću redovno poručuje da je ustaša i sl fore, a slobodan milošević je bio brana svetskom imperijalizmu.
Bluberi wrote:
Erős Pista wrote:
E, tako je meni izgledalo ovo Vlastelicino, a posle se pokazalo da je to samo jedan u moru slicnih dogadjaja i likova, uz npr Kecmana koji dobije NINa, pa posle opljune ziri koji mu ga dao i sve tako neki kao edgy i opasni likovi, a ustvari nedotesani, nevaspitani bilmezi koji ti se na kraju jos i ispovracaju po tepihu.
+1Erős Pista wrote:Nisam pratio ostalo, ali je ispao bas jadan oko Kesica. Kesara ga pozvo u emisiju, ovaj odbio, i sve bi to bilo okej da ovaj to posle nije muzo nedeljama na FBu, na foru, hehe, otkacili smo Kesica.
Podsetilo me na onaj prepotopski Rambov intervju gde kaze nesto na foru - alternativci su najgori ljudi. Moj komsija, normalan covek, kad ga pozovem u kucu, popije jednu dve rakije, kako je red, i sutra on mene pozove kod njega. A ovaj... alternativac, cim dodje, zagrli flasu i ne pusta je dok ne popije sve, posle ti se jos ispovraca na tepih...
E, tako je meni izgledalo ovo Vlastelicino, a posle se pokazalo da je to samo jedan u moru slicnih dogadjaja i likova, uz npr Kecmana koji dobije NINa, pa posle opljune ziri koji mu ga dao i sve tako neki kao edgy i opasni likovi, a ustvari nedotesani, nevaspitani bilmezi koji ti se na kraju jos i ispovracaju po tepihu.
Najkraće: Anti-liberalno-identitetska levica.zvezda je zivot wrote:i ja vise volim kesica nego rpttr. ali decko je rokenrol zvezda, nek je nezreo, moze mu se, nego mene interesuje onako ideoloski gde je busan, dal je naci i i to.
a neko mladji moze da odslusa taj podkast od 4 i po sata pa da izdvoji nesto inkriminisuce ako ima
zvezda je zivot wrote:i ja vise volim kesica nego rpttr. ali decko je rokenrol zvezda, nek je nezreo, moze mu se, nego mene interesuje onako ideoloski gde je busan, dal je naci i i to.
a neko mladji moze da odslusa taj podkast od 4 i po sata pa da izdvoji nesto inkriminisuce ako ima
Odbio je jer nisu hteli da plate.Јанош Винету wrote:+1Erős Pista wrote:Nisam pratio ostalo, ali je ispao bas jadan oko Kesica. Kesara ga pozvo u emisiju, ovaj odbio, i sve bi to bilo okej da ovaj to posle nije muzo nedeljama na FBu, na foru, hehe, otkacili smo Kesica.
Podsetilo me na onaj prepotopski Rambov intervju gde kaze nesto na foru - alternativci su najgori ljudi. Moj komsija, normalan covek, kad ga pozovem u kucu, popije jednu dve rakije, kako je red, i sutra on mene pozove kod njega. A ovaj... alternativac, cim dodje, zagrli flasu i ne pusta je dok ne popije sve, posle ti se jos ispovraca na tepih...
Исто је тако одбио Јутро Ће Променити Све, није дао дозволу да користе њихову музику.
То је део имиџа Властелице и Репетитора.
Notxor wrote:Erős Pista wrote:
Misliš Tabašević, pišeš Kecman.
Bluberi wrote:Odbio je jer nisu hteli da plate.Јанош Винету wrote:
+1
Исто је тако одбио Јутро Ће Променити Све, није дао дозволу да користе њихову музику.
То је део имиџа Властелице и Репетитора.
Turul madár wrote:odbiti kesića je sasvim u redu, to uopšte nije problem.
Nisam pratio ostalo, ali je ispao bas jadan oko Kesica. Kesara ga pozvo u emisiju, ovaj odbio, i sve bi to bilo okej da ovaj to posle nije muzo nedeljama na FBu, na foru, hehe, otkacili smo Kesica.
Notxor wrote:Da slušam ideologije, a ne muziku nikad ne bih slušao Ramonse ili Smitse, tako da ne bih dalje o tome.
Erős Pista wrote:E, tako je meni izgledalo ovo Vlastelicino, a posle se pokazalo da je to samo jedan u moru slicnih dogadjaja i likova, uz npr Kecmana koji dobije NINa, pa posle opljune ziri koji mu ga dao i sve tako neki kao edgy i opasni likovi, a ustvari nedotesani, nevaspitani bilmezi koji ti se na kraju jos i ispovracaju po tepihu.