Čeh bi prepoznaootto katz wrote:Prepozno bi te ja kud si se moto.
Kesić u ril tajmu
- Post n°101
Re: Kesić u ril tajmu
- Post n°102
....
znam jedne koji su ismevali fajront republiku, a gostovali u 24 minuta.FB wrote:Ivan Benčik Ali bili ste u Fajront republici
Repetitor Ivan Benčik nebo i zemlja ta emisija i ovo. a tek pre toga na metropolisu, to je bilo čak i strava. ali tu naglasak nije bio na propagandi i vestima, skroz drugi koncept bio.
FB wrote:Repetitor Saša bravo, Otpor je odličan primer zašto ovakve stvari ne treba podržavati. Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. Primera je mnogo, konkretno poslednja emisija, prilog o cg izborima, ali ni tu se vrv nećemo složiti pa nema razloga ni da ulazimo.
RTS je državna televizija, mi je plaćamo. Malo je drugačije kad plaća organizacija koja služi za kreiranje proameričkog mišljenja i ima istorijat smena režima u latinskoj americi. To nisu legitimne radnje niti oni prate interese ovog društva, kao i u slučaju Otpora kako se pokazalo.
Repetitor Saša žao nam je da i dalje to nekome zvuči toliko neverovatno, ali bez da idemo u konkretne primere, dovoljno reći da finansira NED, produžena ruka stejt dipartmenta za promociju amričke politike u inostranstvu.
https://en.wikipedia.org/wiki/National_Endowment_for_Democracy
- Post n°103
fwiw, NED finansira i kurde...
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°104
Izliv dizel hipsterizma u mozak.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°105
Još nam samo nedostaje segment omladine koji neće dozvoljavati da se govori protiv tajkuna i cela oligarhija će biti pokrivena.
- Post n°106
Ali te tajkune MI PLACAAAAMOOOO!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°107
Zasto malo ne pricamo o hrvatskim tajkunima ili albanskim? Zasto uvek mi treba da budemo najgori?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°108
ficfiric wrote:Zasto malo ne pricamo o hrvatskim tajkunima ili albanskim? Zasto uvek mi treba da budemo najgori?
Што ми? Не ми, него тајкуни.
Ови домаћи ме, осећам, више коштају него комшијски.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°109
Tek sad pogledah proslonedeljnog Kesica i cela emisija je odlicna, ali je ubedljivo najbolji segment o vakcinama. Tacno gadja sve najbitniji ukljucujuci i to kako vlast gura najludje antivaksere da bi smanjila pritisak zbog cinjenice da nije u stanju da nabavi vakcine.
_____
- Post n°110
Bukvalno nije legalno da se ovako lep bude kao ova Lana Bastasic. Mora neka posebna dozvola da se dobija za to, ne moze ovako.
_____
????
- Post n°111
crnka, a?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°112
eo ti celo, ima i divan seljacki naglaski, nije normalno toliko lep se bude stvarno
_____
????
- Post n°113
Ае Шуваре, не било ти заповеђено, бар ређа имена пиши на српском. Сад док ја себи утувим у главу да није Баштасић...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°114
Inace kad covek vidi ova vristeca daddy issues, mora da se zapita dal je Bastasic nekad dolazio kuci i igro se sa decom ili je samo prebrojavao mrtve po ceo dan
_____
????
- Post n°115
Da izvine Bazdulj, ali razvaljuje Kesara
_____
- Post n°116
Da budem iskren, lagao bih ako bih rekao da nemam iste brige kao i Šeki. Ako budem mogao da biram svetu tekućinu, ipak ću odabrati nešto konvencionalnije.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°117
Кинеска вакцина је ризичнија, умртвљени вируси могу нагло да оживе.
Такође човек може да развије резистенцију и на вирусни вектор.
мРНА вакцине могу да се понављају више пута без последица, сваке године може да се врши ревакцинација.
Русима се не верује јер нису објавили никаква истраживања нити научне радове, очекују да им се верује на реч.
Такође човек може да развије резистенцију и на вирусни вектор.
мРНА вакцине могу да се понављају више пута без последица, сваке године може да се врши ревакцинација.
Русима се не верује јер нису објавили никаква истраживања нити научне радове, очекују да им се верује на реч.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°118
Što je s emisijom, koliko traje ova pauza?
- Post n°119
e imam 1 pitanje a ne znam gde da pitam pa reko ovde. el postoji neki konkretan razlog sto se mrzi vlastelica repetitor? hocu reci sem toga sto navija za zvezdu, nije posetio oktobarski salon i ne ide kod kesica?
video sam da ga uspeh petrovic mrzi, znam i da ga ovde ne volite pa da pitam ako sam nesto propustio
video sam da ga uspeh petrovic mrzi, znam i da ga ovde ne volite pa da pitam ako sam nesto propustio
_____
ova zemlja to je to
- Post n°120
Ко не воли Властелицу не треба да живи:
Мој неки даљи познаник им је снимао овај спот:
Мој неки даљи познаник им је снимао овај спот:
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°122
dobro, vidim da ga se tako smatra, al sta konkretno?, to pitam.
uspeh petrovic prica kako je ovaj sad otkrio navijace jer hoce da se uvuce cetnicima, a decko je s tribine doso u rokenrol sto ponavlja u svakom intervjuu vec 15 godina. valjda je problem sto je zvezda a ne partizan.
ovde vidim da mu se zamera antiamerikanizam, ali i to je opste mesto bokijeve generacije i nema veze s cetnicima. misim i ja sam amerikanofob i, ne znam, disident je itd.
uspeh petrovic prica kako je ovaj sad otkrio navijace jer hoce da se uvuce cetnicima, a decko je s tribine doso u rokenrol sto ponavlja u svakom intervjuu vec 15 godina. valjda je problem sto je zvezda a ne partizan.
ovde vidim da mu se zamera antiamerikanizam, ali i to je opste mesto bokijeve generacije i nema veze s cetnicima. misim i ja sam amerikanofob i, ne znam, disident je itd.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°123
sačekaj 24. mart pa mu pogledaj fb
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°124
Uspeh isto pravi, peva (?) muziku samo ga niko ne sluša, a Repetitor je najbolja grupa koja se pojavila poslednjih 10-ak godina.
U stvari, toliko su dobri IMHO, da sam kupio njihov poslednji album u flac formatu.
Možda je neki ideološki sukob ali koga briga.
U stvari, toliko su dobri IMHO, da sam kupio njihov poslednji album u flac formatu.
Možda je neki ideološki sukob ali koga briga.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°125
nije ideološki sukob nego je lik klasični beogradski četnički dizel levičar, nacionalkomunista ili štagod. dežuloviću redovno poručuje da je ustaša i sl fore, a slobodan milošević je bio brana svetskom imperijalizmu. klasična mantra debila iz nekog kontejnera novobeogradskog.