WW2 revizionizam
- Post n°451
Re: WW2 revizionizam
Meni je mnogo neprijatnije ono kad ljudi grizu viljušku kad unose hranu u usta.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°453
ficfiric wrote:Creepy Uncle wrote:Recimo da bih pre slušao sat vremena struganja viljuške o tanjir.
Evo
Ma дај, ко би то све слушао... него кажи у ком минуту постаје занимљиво.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°454
http://www.politika.rs/scc/clanak/428636/Mali-Hitler-iz-prvomajskog-sokaka
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°455
Jadna "Politika". Za nju ni ČAntić neće da piše, doduše iz nekih drugih razloga.
- Post n°456
Taman kad pomisliš da je Cvetković probio dno, on nastavi još jače. Otkrio je forografiju u arhivu, moš misliti. I govori o izgradnji Titovog kulta ličnosti, za koji je zaboravio da pomene da je bio prilično skromniji od kraljevskog.
- Post n°457
Ах, на 33:30, Бабац наводи тачно се зна ко наслеђује круну, није то неки избор за мис и остало.
Још да га пита човек како су крунисани Петар, Александар и доведен Петар 2.
Још да га пита човек како су крунисани Петар, Александар и доведен Петар 2.
- Post n°458
Taman tako. Jedan dosao nakon orkestriranja masovnog ubistva Obrenovica, drugi nije krunisan, treci dosao na vlast vojnim pucem i takodje nikada nije krunisan.
- Post n°459
Него Филипе, како се ово уклапа у вввв2 ревизионизам кад је најмање о томе причао?
Заправо ни о чему није ни причао, како сам каже за већину ствари се не разуме у то. Осим да је главна лоза Карађорђевића била увек у праву, а остали не.
Заправо ни о чему није ни причао, како сам каже за већину ствари се не разуме у то. Осим да је главна лоза Карађорђевића била увек у праву, а остали не.
- Post n°460
Zar mislis da sam ja to gledao?
Video sam naslov i okacio ovde. Sam video cu mozda gledati, mozda ne, zavisno od toga da li cu imati vremena ili potrebe da to gledam.
P.S. vec knez Aleksandar Karadjordjevic nije bio prvi, vec drugi sin Karadjordja, tako da...
Video sam naslov i okacio ovde. Sam video cu mozda gledati, mozda ne, zavisno od toga da li cu imati vremena ili potrebe da to gledam.
P.S. vec knez Aleksandar Karadjordjevic nije bio prvi, vec drugi sin Karadjordja, tako da...
- Guest
- Post n°461
Ето, знао сам.Filipenko wrote:Zar mislis da sam ja to gledao?
Хебена блогосфера, масовно умножавање шодера, где чак ни једни друге не гледају/ не читају, али зато све више и више “производе”.
- Post n°462
To su tvoji ideoloski istomisljenici, ti i treba da ih gledas. Meni je i ime dosta, za spisak...
- Post n°463
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°465
Blajburški foto-album
http://www.nspm.rs/hronika/pod-pokroviteljstvom-hrvatskog-sabora-u-blajburgu-pocelo-odavanje-poste-pripadnicima-ustaskih-formacija-ubijenih-na-tom-podrucju.html
Ali tu je i Radnička fronta
http://www.nspm.rs/hronika/pod-pokroviteljstvom-hrvatskog-sabora-u-blajburgu-pocelo-odavanje-poste-pripadnicima-ustaskih-formacija-ubijenih-na-tom-podrucju.html
Ali tu je i Radnička fronta
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°466
izvolte pa se koljite
https://www.jutarnji.hr/magazin/miljenko-jergovic-istina-o-zlocinu-i-osveti-iz-1941-koja-bi-izazvala-gnjev-svih-strana-u-ratu/8697074/
https://www.jutarnji.hr/magazin/miljenko-jergovic-istina-o-zlocinu-i-osveti-iz-1941-koja-bi-izazvala-gnjev-svih-strana-u-ratu/8697074/
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°467
Kasniš, klalo se već oko ovog teksta Otto kačio prije dva mjeseca.
- Post n°468
A jebate baš sam četnik početnik ponavljač....
Đe? Vođe ili neđe drugo?
Đe? Vođe ili neđe drugo?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°469
Ne znam tačno đe, mada je najvjerovatnije ovde. Na ovom dijelu foruma.
- Post n°470
otto se javio, na NOB za ponavljace je. zahvaljujem.
inace nije bilo klanja jer je uskok mahao zahrđalom kašikom a onda su zvali ludaru.
inace nije bilo klanja jer je uskok mahao zahrđalom kašikom a onda su zvali ludaru.
_____
#FreeFacu
- Post n°471
Uzrok, koliko god bio evidentan, moralno ne iskupljuje i ne opravdava posljedicu.
Ne. Moralno - ne iskupljuje. Medjutim, ovo nije knjiga iz etike ili socijalne psihologije.
- Guest
- Post n°472
Niko ne prati tviter fajt?
I spin-off:
Reality was the exact opposite. Nazis had little problems controlling Serbia due to widespread pro-Chetnik sentiments. Bosnia and Croatia were the heart of anti-Hitler resistance. It is therefore ironic that Serbian far-right-which was collaborationist-levels charges at Bosnia
— Reuf Bajrovic (@ReufBajrovic) June 8, 2019
I spin-off:
Oslobođena teritorija Jugoslavije 1943. Većinom dijelovi BiH i Hrvatske. Ovo malo istočnije zeleno što vidite, to vam je Srbija. Tamo nacisti mirno šeću. pic.twitter.com/0ZgNz7AXgJ
— Danijal Hadžović (@DaniHadzovic) June 9, 2019
- Guest
- Post n°473
Reuf je na krstaškom pohodu. Ubeđivao je ljude da je SZS predvodio napade na albanske pekare.
- Post n°474
bosanski chadda
koliko mogu da pohvatam nije mu samo glavna teza da su srbi bili chetnici a ne partizani nego i da su partizani falsifikovali podatke o ucescu muslimana u partizanima tako da je prihvacen ovaj vladajuci narativ da su preko drine vise od 2/3 cinili srbi a da su ovi bili vecinom u neprijateljskim snagama. navodno je nova knjiga marka attile hoarea "muslimani u NOB-u" povukla reifa, emira suljagica (prevodioca) i tu ekipu u kampanju za reviziju istorije WW2 u bosni.
koliko mogu da pohvatam nije mu samo glavna teza da su srbi bili chetnici a ne partizani nego i da su partizani falsifikovali podatke o ucescu muslimana u partizanima tako da je prihvacen ovaj vladajuci narativ da su preko drine vise od 2/3 cinili srbi a da su ovi bili vecinom u neprijateljskim snagama. navodno je nova knjiga marka attile hoarea "muslimani u NOB-u" povukla reifa, emira suljagica (prevodioca) i tu ekipu u kampanju za reviziju istorije WW2 u bosni.
_____
#FreeFacu
- Post n°475
Septembar 1943 je vec pala Italija i vec se nazirao kraj, tu su i SS Sandzarci prelazili u partizanen, ali ko je u septembru 1941 imao muda...
Da, Srbi sa obe strane Drine...
Sto se tice komunista, prvi ustanci su podignuti u Srbiji(7. jul) i CG(13. jul), Bosna je posle Slovenije krenula sto se tice komunista.
Mislim da su komunisti u Hercegovini zajedno sa cetnicima krenuli jos u junu, pre pocetka Barbarose...
Da, Srbi sa obe strane Drine...
Sto se tice komunista, prvi ustanci su podignuti u Srbiji(7. jul) i CG(13. jul), Bosna je posle Slovenije krenula sto se tice komunista.
Mislim da su komunisti u Hercegovini zajedno sa cetnicima krenuli jos u junu, pre pocetka Barbarose...