Na Tesinom astalu
- Post n°876
Re: Na Tesinom astalu
Ne slušaj elitiste. Guncati su simpatično šumadijsko seoce.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°877
daj slike pečenjare
da stvar bude bizarnija ima guncati kod barajeva i guncati kod knića. predlažem da ove prve zovemo buncati radi lakšeg razaznavanja.
apropo elitizma ja sam odrastao u siromasnom delu vozdovca, onom sto od vojvode stepe nizbrdo gleda na jerković. u ljube šercera. tako da nemojte da mi samo pričate da ne znam kako izgledaju takvi delovi grada.
da stvar bude bizarnija ima guncati kod barajeva i guncati kod knića. predlažem da ove prve zovemo buncati radi lakšeg razaznavanja.
apropo elitizma ja sam odrastao u siromasnom delu vozdovca, onom sto od vojvode stepe nizbrdo gleda na jerković. u ljube šercera. tako da nemojte da mi samo pričate da ne znam kako izgledaju takvi delovi grada.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°878
_____
~~~~~
- Post n°879
Или је лакше грађани истог.Creepy Uncle wrote:Jebali te Guncati.
Гунцатлије? Гунцатљани? Гунцатоиди?
- Post n°880
Guncaćani
_____
~~~~~
- Post n°881
Mr.Pink wrote:bukvalno ste mi zgadili mesto u koje nisam nikada krocio
Googlejte slobodno, nema Yoyogija
https://www.google.rs/maps/@44.601789,20.3999508,3a,61.6y,144.53h,84.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTLLbcHNdGFsR_JmpuD6ZQg!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°882
Kondo wrote:ja sam odrastao u siromasnom delu vozdovca, onom sto od vojvode stepe nizbrdo gleda na jerković. u ljube šercera.
- Post n°883
Летећи Полип wrote:Guncaćani
Споменик да нам дигну. Оволико нису били по медијима још откако је Ђоко Вјештица богорадио да им се среди та аутобуска линија или тако нешто, ту ми се био попео. Ал' сам тад једино и чуо за то место, и после га још спазио на мапи, и ево сад.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°884
ficfiric wrote:Mr.Pink wrote:bukvalno ste mi zgadili mesto u koje nisam nikada krocio
Googlejte slobodno, nema Yoyogija
https://www.google.rs/maps/@44.601789,20.3999508,3a,61.6y,144.53h,84.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTLLbcHNdGFsR_JmpuD6ZQg!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
A da. Glavna ulica nosi Krcunovo ime.
_____
~~~~~
- Post n°886
Možda jer je rođen u Draževcu, koji je relativno blizu.
- Post n°887
Creepy Uncle wrote:mi posedujemo dva parking mesta, jedno ispred zgrade i drugo na Slaviji...
Kako vam je investitor papirološki rešio to mesto ispred zgrade, onaj standardni fazon sa zakupom na 99 godina?
- Guest
- Post n°889
Mesto nije na gradskoj zemlji nego na jezičku betona koji pripada zgradi i u njenom je volumenu, pa je jednostavno upisana svojina nad tim parčetom betona. Mogu da živim tu ako hoću, da stavim šator i pečem jagnje ispred, da stavim ogradu i unutra gajim kokoši.
- Post n°890
Dobro, onda je to praktično garažno mesto... a nisam insinuirao da je zemlja gradska, nego imaš taj popularni fazon da se farbom kreirani (a katastarski nepostojeći) deo zajedničke parcele dugoročno iznajmljuje npr. za pola cene mesta u posebnoj garaži (koje je uknjiženo, za razliku od dela zajedničke parcele), pošteni investitori be maxing out potencijale parcele. Generalno, ta praksa je dobar lakmus za pronalaženje radnih organizacija zrelih za jedan nadasve pošteni audit.
- Guest
- Post n°891
Znam za tu foru. Parcela na kojoj je zgrada je...neobicna, nepravilnih uglova, i ovo je prakticno ugao na kome se nije moglo graditi, pa je tu betonski produzetak, fakticki lezi na temelju zgrade.
- Post n°894
Günzattingen.
Moraću ovde da ponovim svoj skorašnji rant, najkreativnije i nadasve najoriginalnije podlaštvo sa parking mestima u novogradnji izvela je državna firma, naravno infamous Građevinska direkcija Srbije, koja je u tzv. Zemunskim kapijama parking mesta za slobodno parkiranje između zgrada uknjižila kao nivo nula podzemne garaže i odmah po predaji stanova zabila stubiće na ključić, ostavivši naselje od 1700 stanova sa nekoliko desetina slobodnih parking mesta (igrom slučaja su originalni projektanti neka mesta nacrtali izvan dela placa ispod kog je pomenuta preogromna garaža).
Moraću ovde da ponovim svoj skorašnji rant, najkreativnije i nadasve najoriginalnije podlaštvo sa parking mestima u novogradnji izvela je državna firma, naravno infamous Građevinska direkcija Srbije, koja je u tzv. Zemunskim kapijama parking mesta za slobodno parkiranje između zgrada uknjižila kao nivo nula podzemne garaže i odmah po predaji stanova zabila stubiće na ključić, ostavivši naselje od 1700 stanova sa nekoliko desetina slobodnih parking mesta (igrom slučaja su originalni projektanti neka mesta nacrtali izvan dela placa ispod kog je pomenuta preogromna garaža).
- Post n°895
Goontsutty.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°896
plachkica wrote:i te babe u udžericama, kvare potrebu za urbanizacijom jednog velegrada, a i nisu za grad,
ni babe ni udžerice.heloven na ppp-u to baš lepo zna da objasni.
I onda dođe obaška namenski da je poklopi.
- Post n°898
Guncati su dobili ime u srednjem veku kad su dolazili rudari Sasi pa je narod guncancanski od onog gutentag adaptirao kako mu odgovara tipa grejfurt
- Post n°899
Држимо се историјски поузданих извора, молим:
_____
- Post n°900
od jednog burundija se ipak i očekivalo da ima ovakve propuste u obrazovanju. zato i hoće da ruše udžerice.