No Country wrote:Беш му матер, није ни тај егзодус баш увек лош по Србију.
dokazano još devedesetih
No Country wrote:Беш му матер, није ни тај егзодус баш увек лош по Србију.
(VIDEO) ČLAN SAVEZA SA SRBIJU UDARIO NA SOPSTVENI NAROD Lepomir divljao po ulicama, pa poručio Beograđanima: "Vi ste pi*ke!"
Lepomir Bakić, bivši policajac i učesnik rijalitija, koga je Boško Obradović već odredio za direktor BIA kad Đilasovci dođu na vlast, što će se teško realizovati s obzirom na broj njegovih pristalica i nepostojanje bilo kakvog programa, iznova je pokazao kolika je količina bahatosti, bezobrazluka i vanzakonskog ponašanja onih koji bi da u u Srbiji ruše vlast.
Član SzS koji pokazuje svoju golu zadnjicu na društvenim mrežama, sinoć je pokazao šta stvarno misli o Beograđanima, ali i doveo u životnu opasnost brojne učesnike u saobraćaju, po veoma problematičnim vremenskim prilikama za vožnju.
On je, naime, snimao i direktno na svoje društvene mreže emitovao snimak kako vozi po gradu pod snegom, a potom poručio svima koji voze sa zimskim gumama da su pi*ke, jer on vozi sa letnjim!
Tako je Lepomir, koji sanja o BIA, napravio dva teška saobraćajna prekršaja, korišćenje mobilnog telefona u vožnji i vožnja po snegu sa neodgovarajućim gumama, za koje bi trebalo da odgovara!
Kako sam kaze u ovom klipu dokazani covek, sampion, trener, covek kroz koga je proslo sve zivo, ampula,tableta, inekcija, ceo periodni sistem, ekspert za steroide, zenskaros, specijalac, kapetan policije, izbacivac, covek sa drugarima sa druge strane zakona, alfa muzjakWilliam Murderface wrote:Ko je taj?
Sotir wrote:Дисидентеее!
Какво је то забушавање у виртуелном простору?
Драган Петровић отворио свој канал, има расвету и позадину коју Филип никад неће да има, а ни Теша је није имао.
Спремно је улетео да замени Тешу.
Још само да пређе Филипа по броју прегледа и на коњу је.
Simeon
Пре 5 дана
Nabavi stolicu i za drugog gosta
Dragan Petrović
Пре 4 дана
Simeon Bila je druga fotelja za Nikolu Dobrijevica, ali sticajem okolnosti niza od onih na kojima smo sedeli Zarkovic i ja, zapravo nesto je zapelo pa nije mogla da se podigne u uobičajenu ravan. Izvinjavam se zbog toga Nikoli, trudicemo se sa ekipom u studiju da sve bude sto bolje.
1+William Murderface wrote:Tesa zvuci kao znacajno zrelija i ozbiljnija osoba nego ranije. Bar na osnovu prvih desetak minuta intervjua.
Pustio od drugog sata zbog poremećaja pažnje i već osmi put se dere "Ma boli me quraz!".William Murderface wrote:Tesa zvuci kao znacajno zrelija i ozbiljnija osoba nego ranije. Bar na osnovu prvih desetak minuta intervjua.
disident wrote:A u intervju prica kako danas ljudima traje u sekundima i minutima, i da onda menjaju tv kanal il jutjub , kako se menja forma podkasta na zapadu i sve je kraca
Kaze i da imaju stastiku koja dokazuje da ljudi gledaju i njihove 3satne emisije, a i vrv ljudi slusaju dok rade nesto u pozadini, ja pustim nesto dok cistim radnju,perem sudove,setam, pa dokle stignem
Homage Ноћној мори.Filipenko wrote:
Simeon
Пре 5 дана
Nabavi stolicu i za drugog gosta
KinderLad wrote:Ja kapiram da su se stekle dve stvari - prvo, verovatno nije sasvim bez pritiska (dobronamernog ili nedobronamernog), a drugo ako je ta;no to da mu je devojka tamo dobila posao. Dobra odluka. Missim, ja u Kini ne bih ziveo nikad. Voleo bih da vidim na par mesece kako to sve izgleda, to da. Ali, za nekog njegovih pogleda i svega ostalog - dobra mu je odluka, nema sumnje. Na stranu sto ce mu se i ovaj B. info projekat svejedno taljigati pa dokle stigne.
Mr. Moonlight wrote:ja sam gledao njegove emisije oko 15 minuta ukupno (što je oko 15 minuta duže nego što sam gledao filipenkove) i meni nikada neće biti jasno zašto ima temu na forumu, da li iko to ozbiljno gleda
ok, onaj rrrrrrrrr je bio zanimljiv, umereno, ali ovo ostalo, ništa nisam prebacio duže od 60 sekundi
ne mogu, nemam živce za tako nešto