Na Tesinom astalu
- Post n°451
Re: Na Tesinom astalu
Pukovnik Goran Jevtovic se registrovao na fb pa prenosi utiske. Gde je smisljen kompjuter, zasto su Turci vladali pet vekova, da li otvaranje naloga na fb-u moze da se zavrsi vadjenjem vasih organa, saznajte u prvih 20-ak minuta klipa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°453
https://www.facebook.com/v.cholovic/videos/10216526177124235/
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°456
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°457
Vezba nepriznavanje Kosova
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°458
Danas imamo tužnu vest za sve prijatelje i pratioce naše produkcije. Teša je doživeo ozbiljnu nezgodu kada su se na članove naše ekipe obrušile stene prečnika otprilike 30-60 centimetara.
— Balkan INFO (@tvbalkaninfo) August 8, 2018
Link do sajta sa najnovijim informacijama: https://t.co/kDrs9oKWJc pic.twitter.com/QgYuovAS0C
Dolazimo sa dobrim vestima. Teša je završio sa svim pregledima i na sreću nema preloma kostiju. Samo ima veću posekotinu, uz nagnječenje tkiva.
— Balkan INFO (@tvbalkaninfo) August 8, 2018
Hvala svima koji su bili uz Tešu! On sada ide na zasluženi odmor da se oporavi, a BALKAN INFO nastavlja još jače uz vašu podršku! pic.twitter.com/It4WG0T280
Razocaran sam, isao je u bolnicu a ne kod onog lika sto ga Miroljub preporucuje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°459
Treba da okacis kako su prenosili vest na sajtu, iz sata u sat
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°460
pbp je na linku u prvom tvitu
Vest ima i komentare
Vest ima i komentare
Zoran Mojsilovic
08.08.2018 u 17:03
Javite ako je potreban dobrovoljni davalac krvi za operaciju…
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°461
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°463
to je cuveni jugoslav petrusic munlajte
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°464
Летећи Полип wrote:ficfiric wrote:Vucic ima dosta svojih ljudi na tom delu scene, koji se predstavljaju kao patriotska opozicija. Najaktivniji je onaj lik sa tikovima, Dragan Petrovic sto je za dvadeset dana razjebao stranku u pokusaju, Sinise Kovacevica.
Ne verujem da je on Vučićev insajder. Korisni idiot sigurno, ali u ovom trenutku, to se može reći za većinu opozicione javnosti. Srpska patriotska scena (mimo Vučića) se u suštini svela na takve - toksične egoiste, ponekad upitne uračunljivosti, koje ni Vučić, ni Rusi neće. Brdar, Milenković, Petrović...
Hehe, evo opet ovog Petrovica, izgleda da je opet pucovao.
Spektakl na 14:00
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°465
Trebala bi odvojena tema za srpski kolektiv #justsaying
ТВ Српски Колектив – Саопштење за јавност
Поштовани гледаоци, обавештавам Вас да је заказани интервју са Џоном Боснићем отказан. Разлози су многобројни и овом прилико ћу навести неке од њих:
1. Није испоштовао уговорени термин снимања, нити се благовремено јавио да ће закаснити.
2. Након мог позива, и објашњења да то није професионално и да он као новинар, први треба да зна шта значи сарадња са медијима, он је одлучио да крене ка студију СК али морам нагласити да је све време понављао, како је он доста тражен, да има пуно позива у току дана, и да не може да стигне на све стране.
3. У даљој комуникацији, говори ми је да је код мене за 20 минута, након 45 минута, јавља ми се да је ту за 15 минута али да доводи неке људе са собом који желе да причају о „Ц“ маркету. Изненађен, одакле му уопште замисао да доводи непознате људе код мене на гостовање , и то без мог ранијег одобрења, ја сам му том приликом скренуо пажњу да је стигло доста питања гледалаца, и да би требали да обрадимо теме, које су у овом моменту много битније за јавност Србије. Он је на то одговорио, да ће кратко одговорити на питања гледалаца али да су му ови људи битнији. Схвативши са каквим човеком имам посла, хтедох већ тада да му кажем, да нема потребе да долази, али с обзиром да је већ био на неколико минута од студија, решио сам да га сачекам.
4. Даље се дешавају заиста невероватне ствари, човек је успео да се изгуби, не знам како, одлутао је на потпуно други део насеља и ако сам му прецизно написао адресу на којој се налази студио. Покушавао сам да му помогнем, али комуникација са њим је постала не могућа.
5. И на крају, да вас не бих замарао са свим детаљима, било их је пуно, моменат када сам прекинуо сваку комуникацију са њим и када сам одлучио да нећу снимати интервју са дотичним, била је његова реченица. Цитирам: „Драган, дајем ти бесплатан савет, изнајми студио у центру града“. Ту је био крај!
Уместо да се извиниш због кашњења, због твог непристојног и непрофесионалног односа према медијској кући Српски Колектив, ти си свилени нашао да делиш „бесплатне“ савете о томе, како у времену свеопштег сиромаштва, треба водити један независан медиј у Србији. Срам те било материјални снобе!
С обзиром да дотични господин није испунио моралне и људске критеријуме за гостовање на ТВ Српски Колектив, из тог разлога је снимање отказано. Ето поштовани гледаоци, желим да знате какви све људи чине медијску сцену Србије.
Драган Филиповић,
Београд, 09.08.2018.
ТВ Српски Колектив – Саопштење за јавност
Поштовани гледаоци, обавештавам Вас да је заказани интервју са Џоном Боснићем отказан. Разлози су многобројни и овом прилико ћу навести неке од њих:
1. Није испоштовао уговорени термин снимања, нити се благовремено јавио да ће закаснити.
2. Након мог позива, и објашњења да то није професионално и да он као новинар, први треба да зна шта значи сарадња са медијима, он је одлучио да крене ка студију СК али морам нагласити да је све време понављао, како је он доста тражен, да има пуно позива у току дана, и да не може да стигне на све стране.
3. У даљој комуникацији, говори ми је да је код мене за 20 минута, након 45 минута, јавља ми се да је ту за 15 минута али да доводи неке људе са собом који желе да причају о „Ц“ маркету. Изненађен, одакле му уопште замисао да доводи непознате људе код мене на гостовање , и то без мог ранијег одобрења, ја сам му том приликом скренуо пажњу да је стигло доста питања гледалаца, и да би требали да обрадимо теме, које су у овом моменту много битније за јавност Србије. Он је на то одговорио, да ће кратко одговорити на питања гледалаца али да су му ови људи битнији. Схвативши са каквим човеком имам посла, хтедох већ тада да му кажем, да нема потребе да долази, али с обзиром да је већ био на неколико минута од студија, решио сам да га сачекам.
4. Даље се дешавају заиста невероватне ствари, човек је успео да се изгуби, не знам како, одлутао је на потпуно други део насеља и ако сам му прецизно написао адресу на којој се налази студио. Покушавао сам да му помогнем, али комуникација са њим је постала не могућа.
5. И на крају, да вас не бих замарао са свим детаљима, било их је пуно, моменат када сам прекинуо сваку комуникацију са њим и када сам одлучио да нећу снимати интервју са дотичним, била је његова реченица. Цитирам: „Драган, дајем ти бесплатан савет, изнајми студио у центру града“. Ту је био крај!
Уместо да се извиниш због кашњења, због твог непристојног и непрофесионалног односа према медијској кући Српски Колектив, ти си свилени нашао да делиш „бесплатне“ савете о томе, како у времену свеопштег сиромаштва, треба водити један независан медиј у Србији. Срам те било материјални снобе!
С обзиром да дотични господин није испунио моралне и људске критеријуме за гостовање на ТВ Српски Колектив, из тог разлога је снимање отказано. Ето поштовани гледаоци, желим да знате какви све људи чине медијску сцену Србије.
Драган Филиповић,
Београд, 09.08.2018.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°466
Pa dobar mu je savet dao Bosna. Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°467
Joj, komedija su
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°469
ficfiric wrote:Летећи Полип wrote:
Ne verujem da je on Vučićev insajder. Korisni idiot sigurno, ali u ovom trenutku, to se može reći za većinu opozicione javnosti. Srpska patriotska scena (mimo Vučića) se u suštini svela na takve - toksične egoiste, ponekad upitne uračunljivosti, koje ni Vučić, ni Rusi neće. Brdar, Milenković, Petrović...
Hehe, evo opet ovog Petrovica, izgleda da je opet pucovao.
Spektakl na 14:00
Malo je reci spektakl...
"Cekajte, cekajte...da razjasnimo...e moj Petrovicu, e moj imenjace...nesrecnik jedan, klosar jedan najobicniji...djubre od coveka..."
- Post n°470
vajs bi da ukine tešu
https://www.vice.com/rs/article/j5nb3g/koga-bi-u-srbiji-mogli-da-uklone-sa-drustvenih-mreza-kao-aleksa-dzounsa
https://www.vice.com/rs/article/j5nb3g/koga-bi-u-srbiji-mogli-da-uklone-sa-drustvenih-mreza-kao-aleksa-dzounsa
- Post n°472
Za ove likove iz TV SK je Teša bog produkcije.
Ovaj virtuelni studio su napravili kao da je za patuljke, a pod rasvetom su zeleni, zvuk isto loš.
Ali najbolji mi je Petrušić koji je prekjuče bio kod njih, a danas sa Tešom u akciji. I to sve po nekoliko sati. Ima li čovek život van alt jutjub kanala?
Ovaj virtuelni studio su napravili kao da je za patuljke, a pod rasvetom su zeleni, zvuk isto loš.
Ali najbolji mi je Petrušić koji je prekjuče bio kod njih, a danas sa Tešom u akciji. I to sve po nekoliko sati. Ima li čovek život van alt jutjub kanala?
- Post n°473
Filipenko wrote:"Cekajte, cekajte...da razjasnimo...e moj Petrovicu, e moj imenjace...nesrecnik jedan, klosar jedan najobicniji...djubre od coveka..."
Odusevljen sam kojom brzinom nastaju i raspadaju se ove organizacije i svaki put je ovaj Petrovic akter u picvajzu. Ako nije izmenjao dvadeset pokreta u zadnje dve godine, tu me seci. Dok Petrusic nadje vremena da svrati do kuce, Petrovic je vec usao i razjebao neki pokret
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°475
ficfiric wrote:Filipenko wrote:"Cekajte, cekajte...da razjasnimo...e moj Petrovicu, e moj imenjace...nesrecnik jedan, klosar jedan najobicniji...djubre od coveka..."
Odusevljen sam kojom brzinom nastaju i raspadaju se ove organizacije i svaki put je ovaj Petrovic akter u picvajzu. Ako nije izmenjao dvadeset pokreta u zadnje dve godine, tu me seci. Dok Petrusic nadje vremena da svrati do kuce, Petrovic je vec usao i razjebao neki pokret
Peta kolona u svakoj čorbi.