Na Tesinom astalu
- Post n°251
Re: Na Tesinom astalu
Da nije ovog antivakserstva, sve bi to bilo komično. Ali sa antivakserstvom, nije ni najmanje komično.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°252
Naravno. Ljudima ne zelim bolest ali ovom Milenkovicu bih voleo da se vrati rak, zbog te njegove price o vakcinama - pa neka ga prelezi bez lekova, kao sto preporucuje drugima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°253
паће wrote:
ШГЈЗ, није само то. Узео сам да прочитам још два-три уратка, и ништа он ту не каже скроз погрешно, боље се служи истином (како би рекао Ф. Херберт). Тј све је то у неку руку тачно ама... кад погледаш шта је све изоставио, шта је мало нијансирао на своју страну... да, види се квалитет. Нешто као некадашњи Шешељ - реже анализом (чак и кад брља, брља квалитетно и оштро), ама пичвајз почиње кад почне да прича како би он то решио.
Јесте, он би хтео да Србија има своју елиту, онако како је праве Енглези. Некадашње војне школе су најближе томе од свега што смо имали, добро. Да ли би нам то за 10 година донело државну озбиљност какву има УК? Они су управо на путу да постану курац на бициклу - чему труд онда, ми смо то одавно, годинама пре њих.
Што реко мој друг Тиби, нема везе шта радиш, ако се с тим зајебаваш довољно дуго истераћеш негде неки квалитет. Шта овај ради и на коју рупу му тај квалитет цури...
Zanimljiv je on, zato ga povremeno i poslušam. Razume kako funkcioniše srpska realpoltika, tumači Vučićeve medije kako treba, prepoznaje političke finte itd. Nije glup, načitan je, politkolog po obrazovanju. Samo ga jebe taj fašizam. Ja taj izraz ne koristim olako. No Country(gde je on?) treba da odsluša njega, da bi razumeo kako zvuči jedan 100% autentični i zaokruženi srpski faš.
Odslušaj ovu kad jednom budeš imao vremena.
- Guest
- Post n°254
William Murderface wrote:
Elem, ovo je hit! Buljugić je sa dr Jovanom osnovao neki pokret Dostojni Srbije.
Enjoy!
dobro jutro
https://vasudeva.forumburundi.com/t164p450-vakcine-institucije-i-poverenje#292798
eto njih jos malo u telima u kojima se odlucuje, jedva cekam kad krene demokratski da se izglasava ko je lekar i kako se leci nece biti ni potrebni dr-i medicine sa megatrendova.
- Post n°255
E, pa video sam taj tvoj post, ali iz njega se nije moglo saznati da je istaknuti član pokreta i naci-Buljugić, Holocaust denier. Tako da, dobro jutro i tebi
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°256
izvinjajem se, mislio sam da sam tada kacio i ovaj njihov promotivni snimak, a nisam
- Post n°257
Летећи Полип wrote:паће wrote:
ШГЈЗ, није само то. Узео сам да прочитам још два-три уратка, и ништа он ту не каже скроз погрешно, боље се служи истином (како би рекао Ф. Херберт). Тј све је то у неку руку тачно ама... кад погледаш шта је све изоставио, шта је мало нијансирао на своју страну... да, види се квалитет. Нешто као некадашњи Шешељ - реже анализом (чак и кад брља, брља квалитетно и оштро), ама пичвајз почиње кад почне да прича како би он то решио.
Јесте, он би хтео да Србија има своју елиту, онако како је праве Енглези. Некадашње војне школе су најближе томе од свега што смо имали, добро. Да ли би нам то за 10 година донело државну озбиљност какву има УК? Они су управо на путу да постану курац на бициклу - чему труд онда, ми смо то одавно, годинама пре њих.
Што реко мој друг Тиби, нема везе шта радиш, ако се с тим зајебаваш довољно дуго истераћеш негде неки квалитет. Шта овај ради и на коју рупу му тај квалитет цури...
Zanimljiv je on, zato ga povremeno i poslušam. Razume kako funkcioniše srpska realpoltika, tumači Vučićeve medije kako treba, prepoznaje političke finte itd. Nije glup, načitan je, politkolog po obrazovanju. Samo ga jebe taj fašizam. Ja taj izraz ne koristim olako. No Country(gde je on?) treba da odsluša njega, da bi razumeo kako zvuči jedan 100% autentični i zaokruženi srpski faš.
Odslušaj ovu kad jednom budeš imao vremena.
Čoveku se jedna stvar mora priznati - ima natprosečan smisao za humor, bez zezanja
- Guest
- Post n°259
evo nesto jako za disidenta i polipa
https://srpskainfo.com/hibridni-rat-3/
https://srpskainfo.com/hibridni-rat-3/
Zato su oružane snage miroljubivih država glavna nada čovječanstva
- Post n°261
Nikad necu oprostiti sebi sto nisam zapisao u kojoj knjizi ima opis neke cetnicke borbe sa partizanima i valjda nemcima gde cetnici imaju katapult. Potpuno tolkinovski deo, vilenjaci vs orci
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°262
Komandant letećeg katapult korpusa kod Tolkina je izgledao skoro kao kod Draže. Zapadni standardi i vrednosti, jebiga.
- Post n°263
Mislim da je u nekom članku o četničkom naoružanju. Navodno je bacao ručne bombe koje bi eksplodirale tik iznad zemlje. Pitao sam autora da objasni kako su ih aktivirali da tako puknu, a ne kod njih, naravno da nije znao.disident wrote:Nikad necu oprostiti sebi sto nisam zapisao u kojoj knjizi ima opis neke cetnicke borbe sa partizanima i valjda nemcima gde cetnici imaju katapult. Potpuno tolkinovski deo, vilenjaci vs orci
Bilo je još bajki u tom članku, tipa automati koje su pravili, zatim neprimetno odnošenje spomenika iz centra grada da bi pravili bombe od njega, itd.
Samardžić u punoj formi...
- Post n°264
Jeste , kroy maglu se secam da je bilo i o nekim cetnickim poljskim radionicama oruzija itd. okacio je delic tog clanka kod sebe kao status. Svaka cast
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°266
http://cetnicka-rijec.blogspot.rs/2012/12/blog-post_6.html?m=1
Po rečima kolege koji se razume u pucanje, one budževine sa slika teško da su radile kako je opisano. Onaj prvi „automat“pogotovo.
Po rečima kolege koji se razume u pucanje, one budževine sa slika teško da su radile kako je opisano. Onaj prvi „automat“pogotovo.
- Guest
- Post n°267
Teško da je išta od ovoga bilo upotrebljivo. Jedino što mi izgleda funkcionalno je ovaj automat br.1, a i to nije automat već budževina Mauzer karabina kojoj je prije svakog opaljenja potrebno repetiranje.
Ovi ostali ako su i pucali, vjerovatno se desilo samo jedno opaljenje.
Ovi ostali ako su i pucali, vjerovatno se desilo samo jedno opaljenje.
- Post n°268
Ма то су од оштећених комада покушавали да скрпе нешто употребљиво.
Има још примера на сликама, нпр. "шмајсером" са дрвеним кундаком, итд.
Тај део није споран и очекиван је, али онда се појави Милослав који наприча бајке о томе...
Има још примера на сликама, нпр. "шмајсером" са дрвеним кундаком, итд.
Тај део није споран и очекиван је, али онда се појави Милослав који наприча бајке о томе...
- Guest
- Post n°269
Kao osnovce su nas vodili u muzeje i spomen domove širom BiH, nagledao sam se sličnih partizanskih budževina. Veća im je propagandna vrijednost bila od upotrebne.
Malo on topic:
Ovde je interesantno prvih dvadesetak minuta dok priča suđenju za pokušaj državnog udara u CG, svjedoku saradniku Sinđeliću, obavještajcu i analitičaru Petrušiću i nekom sličnom što se predstavlja kao pukovnik policije koji je službovao na Kosovu. Ostatak intervjua ponavlja ono što je u prethodnim gostovanjima na tv i u dvije knjige već rekao o Zemuncima, Legiji, ubistvu Đinđića i akciji Sablja.
Malo on topic:
Ovde je interesantno prvih dvadesetak minuta dok priča suđenju za pokušaj državnog udara u CG, svjedoku saradniku Sinđeliću, obavještajcu i analitičaru Petrušiću i nekom sličnom što se predstavlja kao pukovnik policije koji je službovao na Kosovu. Ostatak intervjua ponavlja ono što je u prethodnim gostovanjima na tv i u dvije knjige već rekao o Zemuncima, Legiji, ubistvu Đinđića i akciji Sablja.
- Guest
- Post n°270
Komunistima je najviše gubitaka naneo katapult, koji je ođednom izbacivao po oko 50 bombi, podešenih tako da eksplodiraju u vazduhu i uništavaju živu silu u širokom krugu. I ovaj katapult bio je proizvod četničkih radionica oružja.
naso sam jebote sunce
paceee
- Post n°271
xie saike wrote:
Komunistima je najviše gubitaka naneo katapult, koji je ođednom izbacivao po oko 50 bombi, podešenih tako da eksplodiraju u vazduhu i uništavaju živu silu u širokom krugu. I ovaj katapult bio je proizvod četničkih radionica oružja.
naso sam jebote sunce
paceee
Ено ти цео списак па уживај... то се редовно догађало кад је текст ишао прво телексом (који наравно није имао фонтове и кодне стране него ону ударну главу са словима), у танјуговом распореду. Кад су дошли рачунари онда се тај текст хватао у фајл али је и даље ишао у танјуговом распореду, новинари ће то боље знати, ал' се писао некакав скрипт за пребацивање са танјуга на латиницу или ћирилицу, па је испадало шта је испадало. Цигарете "Цлашиц", фолксваген пашат... свако двоструко с је постајало ш, цц -> ч, цх -> ћ, зз -> ж и наравно дј -> ђ. Нико није правио списак изузетака за дј, јер се веровало да их у целом српскохрватском има свега 13 (што се побија врло лако, довољно је д + (и)јекавски, па имаш и децу и дјецу и ђецу), на чему сваки такав скрипт скрља буџу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°273
Nova epizoda. Da li je Đujić bio agent Cije, ko su zapravo bile partizanke, zašto četnici nikada nisu imali brade, koji je bio razlog da komunisti tokom WW2 ubiju više srpskih civila nego ustaše...
- Post n°274
ja njega sada prvi put slusam. ovaj covek je psihijatrijski slucaj.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°275
Ko i miroljub, lud ali ne i glup da ne zna sta donose pare. Zanimljivo je kad se pogleda, da je vecina tih ludaka(ludilo im stvarno ne sporim) nasla najrazlicitije nacine da svoje lludilo unovci, uglavnom na neki jadan prevarantski nacin
_____
Pristalica krvne osvete