Na Tesinom astalu
- Post n°76
Re: Na Tesinom astalu
Tvrdnja da je nadobudna jugozapadna migrantsko-katunska pošast izmislila skije je toliko glupa, da je čak i 1 Duci Simonović morao da se ogradi sa: "Da se razumemo, ja to ne znam, nego mi je tako rekao on koji navodno proučava temu..." pa vidite i sami koliko tu istine ima, tj. nema.
- Post n°77
Inace, nisam znao da je u Japanu onako losa situacija - 1 tuga. Steta sto nema Yoyogija.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°78
Jeremija kod clana svoje stranke daje intervju - on kao evropskeptik, on kao dobro poznati protivnik srljanja u evropu, on koji nije nuzno za evropsku uniju, on kao osoba kojoj evropska unija nije prioritet gostuje kod clana svoje stranke i odgovara na, stice se utisak, unapred dogovorena pitanja, obzirom da voditelju stranackog programa fali ta zar...
- Post n°79
Covek pokusava da bude Kostunijca posle Kostunice. Jeremic Nj.E. Vuk
- Post n°81
INTERVJU: Marko Bulat - Verujem da je Zemlja ravna ploča, teorija evolucije je laž! (30.01.2018)
1.648 приказа
92
114
ДЕЛИ
[size=18]BALKAN INFO - Zvanični kanal
Објављено је 30.01.2018.
ПРАТИТЕ 73 ХИЉ.
Subscribe Subscribed Unsubscribe
Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Marko Bulat, jedan od najboljih i najpoznatijih srpskih pevača. Tokom svoje karijere dobio je titulu kralja splavova, a nakon 18 godina je skoro napustio tu scenu. Glavni razlog su bile studije na Akademiji Srpske pravoslavne crkve za konzervaciju i restauraciju na smeru freskoslikarstvo. Marko Bulat je poznat kao veliki patriota i kao čovek izuzetno posvećen religiji. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.
Intervju je snimljen 24.01.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu.
[/size]
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°82
"Ti ljudi koji rovare ljudski rod... ti ILIMUNATI"
19:34
19:34
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°84
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°85
1:26:14
Lažni Teša: A da li smo ustvari predmet napada Vatikana?
Bulat: Ja sam u tom odgovoru potvrdan!
Lažni Teša: A da li smo ustvari predmet napada Vatikana?
Bulat: Ja sam u tom odgovoru potvrdan!
_____
- Post n°87
imam ja drugara koji je u jednom periodu svog zivota, tokom razvoda, poludeo u mozak (a nisu mu stepenice isle do zadnjeg sprata ni ranije), pa poceo da gleda neke 'dokumentarce' o desetoj planeti i nekim vanzemaljskim dzinovima anunakijima. samo on to nije znao da izgovori pa ih je zvao dzinovi anakini.
ja: anakini? kao anakin skajvoker?
on: TI MISLIS DA JE TO SLUCAJNO!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°88
ostap bender wrote:imam ja drugara koji je u jednom periodu svog zivota, tokom razvoda, poludeo u mozak (a nisu mu stepenice isle do zadnjeg sprata ni ranije), pa poceo da gleda neke 'dokumentarce' o desetoj planeti i nekim vanzemaljskim dzinovima anunakijima. samo on to nije znao da izgovori pa ih je zvao dzinovi anakini.
Cuvena planeta Nibiru koja samo sto nije ovog milenijuma proletela pored nas i Anunakiji o kojima su nam govorili staaaari Sumeri, sto periodicno pohode nasu planetu za resurse dok se njihova ne vrati ponovo u tmine solarnog sistema.
BTW hipoteza o desetoj planeti je u sustini potvrdjena merenjima, samo sto je jos nismo videli, ali zaista postoji nesto van dometa nasih teleskopa u dalekoj tmini Suncevog sistema sto svojom gravitacijom utice na asteroide i komete u spoljnom pojasu. Samo sto trebamo da to i vidimo, sto je zapravo vraski tesko zbog sunceve svetlosti koja tamo ne dopire i gomile medjuzvezdane materije na ivicama sistema...
- Post n°89
dobar je bulatara, prebeg sa splavova ciganske teritorije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°90
ostap bender wrote:imam ja drugara koji je u jednom periodu svog zivota, tokom razvoda, poludeo u mozak (a nisu mu stepenice isle do zadnjeg sprata ni ranije), pa poceo da gleda neke 'dokumentarce' o desetoj planeti i nekim vanzemaljskim dzinovima anunakijima. samo on to nije znao da izgovori pa ih je zvao dzinovi anakini.
_____
- Post n°91
jos strasnije je bilo sto je to izgovorio cuceci na TA peci i klatareci rukama ko kralj majmuna.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°92
Danas mu opet bio dr Dragan Petrovic i pita ga Tesa:
"Kako komentarisete generalno mogucu buducu reakciju crkve na buducu Vucicevu izdaju Kosova?"
"Kako komentarisete generalno mogucu buducu reakciju crkve na buducu Vucicevu izdaju Kosova?"
- Post n°94
_____
- Post n°95
Filipenko wrote:Danas mu opet bio dr Dragan Petrovic i pita ga Tesa:
ukinuce nam vucic internet zbog ovakvih
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°96
živa
ja u gani vodim 2 akademije gde ima igraca ko ovaj boaći koliko hoćete
za 500 - 1000 evra pre nego što dođe u ruke menadžera
"pliz fader help us vi lajkd fudbol vi lajk plejin in serbien"
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°97
Kondo wrote:živa
jedan od najtuznijih postova na fb u poslednjih par godina
Yaw Antwi
15 June 2017 ·
CAN SOMEBODY HELP ME TO GET A FOOTBALL CLUB?
- Guest
- Post n°98
iz sezone posle koje sam se odrekao domaceg banditsko lopovskog sporta definitivno, kada je crno govno posle ukralo kup onako bahato.
https://youtu.be/pvEXRZsp0dM?t=2m58s
https://youtu.be/pvEXRZsp0dM?t=2m58s
- Post n°99
Arkady Ivanovich wrote:Yaw Antwi
CAN SOMEBODY HELP ME TO GET A FOOTBALL CLUB?
Jul 1, 2015 FK Indjija Serbia Indjija Free agent Free agent
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°100
Stari dobri dani