Na Tesinom astalu
- Post n°102
Re: Na Tesinom astalu
Arkady Ivanovich wrote:vratio se uganuт
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°103
Za vas koji pratite njegov kanal, da li je ikad bio neko ko bi se mogao smatrati normalnim sagovornikom?
Sve mi se više javlja karakterizacija ludaka najvećeg kalibra da je „taj je bio kod Teše“, pa dase ne ogrešim o nekog.
Sve mi se više javlja karakterizacija ludaka najvećeg kalibra da je „taj je bio kod Teše“, pa dase ne ogrešim o nekog.
- Post n°104
bio im je u gostima neki biciklista koji se voza po svetu, na primer
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°105
Bio Filip Svarm, Tegeltija, Jovo Bakic...
https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ/videos
https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ/videos
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°107
Ja cesto gledam, interesantno mi je, jer te goste nigde drugde ne mogu cuti
- Post n°108
Ceo Burundi gleda Tešinu emisiju. Ne da smo mi normalni.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°109
Rekoh davno da zameram drugoj strani sto nema nesto slicno. Ne kosta puno da se uperi u nekog kamera i da mu se da prilika da isprica sta zeli bez ogranicenja koja ima televizija.
Kad smo vec kod toga, Jovo Bakic je kod nekih Valjevaca mlatio dva i po sata
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°111
Ja ne gledam. Samo sam malo Miroljuba gledo.William Murderface wrote:Ceo Burundi gleda Tešinu emisiju. Ne da smo mi normalni.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°112
ficfiric wrote:Rekoh davno da zameram drugoj strani sto nema nesto slicno. Ne kosta puno da se uperi u nekog kamera i da mu se da prilika da isprica sta zeli bez ogranicenja koja ima televizija.
- Post n°113
et Otto
Tako se počinje.
Tako se počinje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°114
William Murderface wrote:Ceo Burundi gleda Tešinu emisiju. Ne da smo mi normalni.
Govori u svoje ime.
Nemam pametnija posla nego da gledam Jeremicevu budalu koji se prethodno divio gibanicarima i francuskom agentu Vojislavu Seselju...
- Guest
- Post n°115
Samo da napomenem da je dosta dobar Džo Bak i da nije dosadno 2 i kusur sati.
"Pink je duhovna trovačnica naroda... zbog toga je Željko Mitrović veliki zločinac i treba da mu sudi revolucionarna pravda"
zadnjih pola sata je drndanje oko east-west bridga
"Pink je duhovna trovačnica naroda... zbog toga je Željko Mitrović veliki zločinac i treba da mu sudi revolucionarna pravda"
zadnjih pola sata je drndanje oko east-west bridga
- Post n°116
Danas je valjda neko mudo iz tog East West Bridgea kod Gojgicke na RTV.
- Post n°117
Inace, ja uopste ne prizeljkujem revolucionarne sudove za tu olos. Za njih su pre ovakvi sudovi:
- Guest
- Post n°118
tesa tesanovic i to smece su tipican primer i rezervoar iz kojeg nastaju npr medicinski autoriteti poput jelene kalreuse i maje volk, pa ekonomski strucnjaci poput ducija simonovica i miroljuba petrovica itd. ti kanali mogu da postoje ali da obavezno stoji u cosku sprdnja - kanal zona sumraka, sala sega itd. da se to debelo i jasno naznaci. naravno i svako ko im odlazi a da nije i pre toga bio klasicna debilcina, pridruzuje se promociji nakaza i njihovog rada.
- Korisnik
- Post n°119
Šta je Duci u vezi ekonomije komentarisao? Ili misliš uopšteno ono što priča o kapitalizmu?
- Post n°120
a gari ne prati fabulu radnje, to je duci ne treba ga mesati sa haarpovcima i ostalima
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°121
ma tamo mahom gostuju ti eksperti za sve, to je sustina, likovi pojedinacni tj poimence manje su bitni. kao kad u nedeljnom popodnevu dodju pevacica glumac zivadinovic i nekog od stalnih slicnih tv bolida i drze predavanja o stvarima o kojima nemaju pojma, a nacija samo upija "znanje" jer bozemoj, rekli na televizoru.
- Guest
- Post n°122
Filipenko wrote:Danas je valjda neko mudo iz tog East West Bridgea kod Gojgicke na RTV.
jovan kovačić, o brnabićki i pozivu za bilderberg
- Post n°123
joca kovačić, špijunsko masonsko govno koje više ni samo ne zna za koga radi, trpač one isto špijunke stele iz holandske ambasade, vlasnik licence za lanac wok2walk u srbiji. ne ne ne.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°124
trilateralaaaaaAAAAAAA pa koja farsa jbte
vratite doktora petrovica molim vas
vratite doktora petrovica molim vas
_____
#FreeFacu
- Post n°125
[size=30]Jovan Kovačić
[/size]
Izvršni direktor kompanije GCA Global Communications Associates Ltd, Predsednik East West Bridge organizacije, član Izvršnog komiteta Trilateralne komisije i Predsednik Srpske Grupe Trilateralne komisije. Imao je veliku čast da bude domaćin 38. Sednice evropske Trilateralne komisije u Beogradu od 31. oktobra to 2. novembra, 2014. godine.
Jovan je rođen 20. februara 1953. u Beogradu. Školovao se u britanskim, srpskim i američkim školama i magistrirao komunikaciju i organizaciju medija u Americi. Glavne oblasti njegove stručnosti obuhvataju agencijsko i TV novinarstvo, medije, komunikacije i upravljanja, kao i političku analitiku.
Bio je prevodilac pokojnog Jugoslovenskog predsednika Tita. Posle Titove smrti radi u Jugoslovenskoj novinskoj agenciji Tanjug i ubrzo postaje ratni dopisnik širom sveta radeći za CNN, ABC, NPR, BBC i druge veće medijske kuće. Svoju novinarsku karijeru završio je kao dopisnik Reuters-a za bivšu Jugoslaviju pokrivajući rat od Slovenije 1991. do 1998. na Kosovu. Osim toga pokrivao je diplomatske pregovore o bivšoj Jugoslaviji u Ženevi 1993. i Dejtonski sporazum 1995.
Jovan je završio novinarsku karijeru prelaskom u Kancelariju Visokog Predstavnika u Bosni (OHR) 1998. Bio je politički savetnik zadužen za jedan od najosjetljivijih aspekata rada IC– rekonstrukciju, pregovore i obezbeđivanje sigurnog povratka nekoliko hiljada izbeglicai raseljenih osoba u Bosni i obezbeđivanju stotine miliona dolara za njihovo zbrinjavanje. Bio je takođe zadužen za restrukturiranje RS nacionalnih TV stanica u javni RTV servis.
Jovan počinje da radi za OSCE 2001. u Beogradu kao Savetnik za razvoj medija, zadužen za usmeravanje i razvoj glavnih medija. U periodu od dve godine stvara i sprovodi strategiju transformisanja državne TV, RTS u savremeni RTV servis.
Tri godine kasnije, Jovan osniva svoju kompaniju, SPG, Strategic Partnerships Group koja je pomogla mnogim stranim firmama da nađu svoj put i skrase se u turbulentnim vodama srpske ekonomske tranzicije. SPG kasnije ulazi u sastav GCA Global Communications Associates ltd , osmišljene da pomogne srpskim kompanijama i političkim subjektima uspostavljanje boljih poslovnih odnosa s Evro-Atlantskim strukturama i obrnuto. 2006. postaje konsultant Vlade Republike Srpske i Predsednika RS, Milorada Dodika. GCA je pridruženi partner Hill & Knowlton, vodeće PR/PA agencije u svetu i Quinn Gillespie Associates, jedne od vodećih lobističkih kompanija u Vašingtonu, USA.
U maju 2010, u ime East West Bridge-a, čiji je su-osnivač, Jovan prisustvuje plenarnoj sednici Trilateralne komisije u Dablinu. Bio je to prvi takav prestižan poziv od strane Trilaterale za organizacije iz Republike Srbije. On ponovo prisustvuje kao stalni gost sednicama u Bukureštu, Wašington DC-iju, Hagu, Tokiju i Helsinkiju. Prošle godine, Jovan dobija zadatak od Trilateralne komisije da formira Nacionalnu grupu Trilateralne komisije u Srbiji do 2013. godine. To je i učinio, tako da je ona zvanično inaugurisana u Trilateralnu komisiju na njenoj Plenarnoj sednici u Berlinu, marta 2013. Jovan je takođe član Kruga Četrdeset, prestižne organizacije najistaknutijih ličnosti iz američkog političkog, poslovnog, vojnog i bezbednosnog i naučnog života, pravosuđa, zakonodavstva i medija. Jovan je aktivno uključen u više stručnih udruženja u Srbiji. Nekadašnji plivač svetskog ranga i jugoslavenski prvak, Jovan je strastveni promoter Srpskog sporta.
_____
#FreeFacu