Na Tesinom astalu
- Post n°26
Re: Na Tesinom astalu
ja mislim da ce diskurs poput bikovicevog uskoro biti donekle normalizovan. sto bi reko indi endarkment. mislim slusam ga i to je tasta tupost kao takva ali to da se tvrdi da su atmosferske promene laz je krajnji ishod ludila kojem prisustvujemo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°28
je l bikovićevo bilo ono kako je kmetovima bilo bolje jer je vlastelin brinuo o njima,
kad su postali slobodni više nisu znali šta će sa sobom?
kad su postali slobodni više nisu znali šta će sa sobom?
- Post n°30
ja sada uvek zamislim moju tastu kako to slusa i klima glavom i vise mi nije smesno.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°31
Djamolidine Abdoujaparov wrote:jebote sunce, ovo ako je bilo 2017. da zatvaramo zlatnog Krla i pre otvaranja, ovo je prejako
Jeste. Objavljeno je danas ali ga je pitao gde ce ici za ng, znaci, snimano je prosle godine.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°32
beatakeshi wrote:Čekaj, glasanje, demokratska procedura, pa Vili broji glasove ...
Da, da, demokratska procedura. Secamo se brojanja, pretnji i ucena na proslogodisnjem glasanju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°33
Lik je neopevani retard. Da sam patrijarh, zabranio bih i rijalitije i ovakve emisije.
- Post n°34
William Murderface wrote:cekajte, druze,mora prvo da se glasa...
Mada obećavam visok plasman.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°35
Jedan biser, uspeo je covek u dva sata da provrti skoro sve teorije zavere , nije ni jednu omasio
Koga zanima da cuje prepric svih knjiga dejvida ajka i ko zna sta jos, ili da se nasmeje fino, preporuka
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°37
Маскота Врањешевића?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°38
Ako se dobro secam, on je jedan od prvih muljatora sa zdravstvenim preparatima i suplementima za ishranu, radio je to jos 80ih.
- Guest
- Post n°39
Hubert de Montmirail wrote:Ako se dobro secam, on je jedan od prvih muljatora sa zdravstvenim preparatima i suplementima za ishranu, radio je to jos 80ih.
Crash protein 96, slim protein, muscle density protein... Reklamirao ih godinama u izdanjima ZS i LMS, Ponuđeno publici koja bi i sama da postane kao Zagor ili Veliki Blek, skupo bilo ali uzimali su ljudi.
- Post n°40
Али леб те јебем, који су то епски наслови емисија, бисер до бисер, намерио се јунак на јунака!
https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ
ПС види ту је и Чедомир Антић у новој епизоди.
Он или није гледао ко су претходни гости емисије, или можда заправо и сам уређује страну Историјске чињенице.
https://www.youtube.com/channel/UCLG5Qu54Q7gywaCeDs5etuQ
ПС види ту је и Чедомир Антић у новој епизоди.
Он или није гледао ко су претходни гости емисије, или можда заправо и сам уређује страну Историјске чињенице.
- Post n°41
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°42
Само треба да извуку из штека Сашу Јовановића (оног плавушана који је на ТВ довео Љубишу Трговчевића.
- Post n°43
gde se njega seti
_____
- Post n°44
Ja tek sad vidim ovaj , blago receno sukob titana, dusmamni bi rekli tri ipo sata svadjanja , rovovska borba , sa jedne strane jugoslav petrusic, sa druge pukovnik goran jevtovic.
Kosovo,ko je ciji spijun, ko je kriv, raspad jugoslavije, IZDAJA, hag, svetske zavere sve na jednom mestu uz neprekidno pickaranje
Kosovo,ko je ciji spijun, ko je kriv, raspad jugoslavije, IZDAJA, hag, svetske zavere sve na jednom mestu uz neprekidno pickaranje
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°45
ja bih voleo da vidim sasu milivojeva kod tese, covek koji simulatno pise za sns aferu, knjige o zutoj kuci i radi ko eskort u dubajiu
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°46
disident wrote:Ja tek sad vidim ovaj , blago receno sukob titana, dusmamni bi rekli tri ipo sata svadjanja , rovovska borba , sa jedne strane jugoslav petrusic, sa druge pukovnik goran jevtovic.
i kuknjava zasto je dozvoljeno da se otkrije Batajnica
ali vrh mi je Tesa kad pokusava da uskoci a niko ga ne jebe 2%
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°47
Samo da pohvalim Fićov avatar, koreni istinskog medijskog pluralizma
- Post n°48
beatakeshi wrote:Samo da pohvalim Fićov avatar, koreni istinskog medijskog pluralizma
ШГЈЗ, мени Фићоов аватар побољшава рефлексе... прст већ сам крене ка точкићу, до мозга ни не наврати.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°49
Kucamo na vrata zaboravljenih asova.ostap bender wrote:gde se njega seti
A Joca Milanović, voditelj Eko Speed MMM, sa neke niške televizije?
- Post n°50
Jel on posle hodao po užarenom ugljevlju?Sotir wrote:Само треба да извуку из штека Сашу Јовановића (оног плавушана који је на ТВ довео Љубишу Трговчевића.