Ali pohvaljujem umetnicki dojam lazni druze.
Komšiluk
- Post n°76
Re: Komšiluk
Treba znati sta traziti.
- Post n°78
Iznenada, obuze me tuga
A zbog etikete laznog druga
Oj, Zupere, kad zatreba, javi
Dokazacu da sam drugar pravi!
Zajedno mi citacemo Viki
Krimskog mosta radovat se sliki
Veselit se onoj smesnoj zgodi
Ruski pas kad disa u vodi
Za mene sad mozda slabo maris
Ali znaj, ja bicu tvoj tavaris!
Umetnicki popravicu dojam
O Tuliju ja steci cu pojam
Zajedno mi citacemo Viki
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°79
ps dajte (jos) nesto damjanovicu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°81
Vidite kako ja pomazem da ljudi daju sve najbolje od sebe.
- Post n°82
disident wrote:tv arta se secam samo kroz maglu kao jako mali. Pazi taj kreativni slobodni i kriticni momenat ima i sada kod tese, nekad samo na momente nekad duze, uz jbg dosta ovo mamuti narod najstariji, pa me zato zanima da saznam nesto vise, odskace od drugih deretica koji su svi kao iste pokvarene ploce
- па јебеш ли шта?
- слонови, мамути... највише мамути.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°83
Zuper wrote:Vi se smejete ali ne znate da je Rim krenuo u veliki razvoj i ekspanziju nakon usvajanja tzv. Servskog ustava koji je dao sve one oblike Republici kasnije(poput definisanja prava glasa) i sirenja Rima na 7 brda..
Taj ustav je doneo kralj Servije Tulije koji je bio poreklom Etrurac
Sve je jasno
Uzgred, mislim da je bas za vreme Srbina Tulije definisano prvi put sta su proleteri.
zamisli mog šoka kad sam ukapirao da si potrošio svoje vreme da odslušaš/pročitaš i zapamtiš budalaštine iz takvog opusa
- Post n°84
lirika bore djordjevica na steroidima
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°85
postajes brutalanWilliam Murderface wrote:Iznenada, obuze me tuga
Zajedno mi citacemo Viki
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°86
Zajedno mi citacemo Viki
Krimskog mosta radovat se slikiVeselit se onoj smesnoj zgodiRuski pas kad disa u vodi
- Post n°87
Zuper wrote:Vi se smejete ali ne znate da je Rim krenuo u veliki razvoj i ekspanziju nakon usvajanja tzv. Servskog ustava koji je dao sve one oblike Republici kasnije(poput definisanja prava glasa) i sirenja Rima na 7 brda..
Taj ustav je doneo kralj Servije Tulije koji je bio poreklom Etrurac
Sve je jasno
Uzgred, mislim da je bas za vreme Srbina Tulije definisano prvi put sta su proleteri.
ti si neki burundjanski pokusaj dragosa kalajica.
nije tulije prosirio rim na 7 brda, nego je prosirio tadasnji rim na kvirinal, viminal i eskvilin. od 7 rimskih kraljeva, cini mi se da su trojica bila etrurskog porekla. najbitnije: nikakvi proleteri ili ustavi nisu tada postojali. tulije uvidja da su neophodne reforme radi ekspanzije, pa u vojsku ukljucuje i nize slojeve drustvene, tj. one koji ce docnije postati plebsi, sto je prvi korak u njijovoj politickoj afirmaciji.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°88
disident wrote:
ps dajte (jos) nesto damjanovicu
Nonstop visi u Biblioteci grada Beograda i mislim da je u vezi sa jednom bibliotekarkom, onom malom što uvek izgleda nadrkano.
- Post n°89
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°90
Kondo wrote:niš je zakon za sofiju a o ostatku da ne govorimo. bugarska je kosmička prevara, napreduju isto što i mi napredujemo, zemlja nije imala rat i ništa od naših govana i opet 100 evrića razlike u njihovu korist, samo. priča od ortaka (inače znamenitog srpskog pesnika) koji našao uhljeb u metrou kad je trebalo da se otvara u niš i uopšte u srbiji. poslali nemci nekog blgarina da obučava staf. i u pauzi se malo švrće po gradu i gleda kako narod živi. i na kraju dođe kod ovog mog i kaže: "bratko, ništa mi nije jasno. bio milošević, bio rat, bile izbeglice, bilo NATO bombardovanje, bilo kosovo. i izađem u grad u niš, sve puno. kafane pune, živi se. ništa ja ovo ne razbiram. i posle svega ovde je bolje nego kod nas. objasni mi kako to može?"
isto sam cuo od austrijanaca, slovenaca i nemaca kad sam ih vodio u kazandzijsko sokace. de bolji nis od sofije, to je neozbiljno. prvo je plata veca u sofiji tipa duplo, drugo grad je mnogo zivlji. dobro, nis sad kao malo deluje da je zivnuo zbog aerodroma, prodju neki stranci kroz grad, oseti se to, ali ne moze da se poredi sa sofijom.
_____
- Post n°91
da skratim pricu, ovo je srbija danas i to je to:
_____
- Post n°92
Santino wrote:da skratim pricu, ovo je srbija danas i to je to:
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°93
gledajuci netremice ovu sliku slusati albinonijev adagio na repeat i popiti litar grejane rakije najgoreg kvaliteta. u jednom trenutku se dolazi do istine kao takve o srbiji (serbien an sich u kantovskom smislu).
_____
- Post n°96
_____
- Guest
- Post n°97
Sad ovde ide priča nekog IT mediora sa platom od 1.300 evra, ili uspešnog mladog pravnika ili advertajzera, kako ovi ljudi snose deo odgovornosti za takvo stanje stvari lol