Senke nad Balkanom
- Post n°251
Re: Senke nad Balkanom
slikar i komunista, znači dupla budala
- Post n°252
Evo opet, veliki Cajkovski, drn-zvrc. Potpuno besmislen dijalog.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°253
William Murderface wrote:Koji je smisao scene u kojoj Kicic prica Nemcu o Tacitu, a oko njih sise? Puna je serija dramaturski potpuno nepotreni scena.
Не постоје драматуршки непотребне сисе, питај било ког продуцента.
Dijalozi u kojima nista ne saznajemo, niti unapredjuju radnju niti likove.
Шае ово, читао си превише критика из тастатура англофонскијех? Ако њих питаш, не постоји трећи разлог за било коју реченицу у тексту - свака мора да буде део мотора за гурање радње или изградњу ликова, иначе је за брисање. Они то тако уче.
Има и дијалога који служе чистом угођају. Што не значи да не могу да буду глупи, бесмислени, непотребни итд, но не нужно из разлога које наводиш.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°254
Kičić nevjerovatan, ne znam je li ozbilje onako glumi ili se sprda.
- Post n°255
Ma glupi su, naravno. Ali ne samo da su glupi, nego i ne sluze nicemu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°256
William Murderface wrote:Evo opet, veliki Cajkovski, drn-zvrc. Potpuno besmislen dijalog.
Hoce da ga prikazu kao govnara koji se svima cepi da bi uzeo novac...
Elem, Musatafa Golubic nije bas bio neki komunista on je to vise radio iz osvete za Solunski proces i sve sto se kasnije desavalo sa vateranima...tako da dupla budala stoji
- Post n°257
fikret selimbašić wrote:Kičić nevjerovatan, ne znam je li ozbilje onako glumi ili se sprda.
Ti si novi u ovom svemiru?
Inače bih sve vas koji to gledate poslao na društveno koristan rad, neki jesenji poljoprivedni radovi.
Kičić i Tacit - posle zašto su nas vanzemaljci zatrli.
- Guest
- Post n°258
beatakeshi wrote:fikret selimbašić wrote:Kičić nevjerovatan, ne znam je li ozbilje onako glumi ili se sprda.
Ti si novi u ovom svemiru?
Inače bih sve vas koji to gledate poslao na društveno koristan rad, neki jesenji poljoprivedni radovi.
Kičić i Tacit - posle zašto su nas vanzemaljci zatrli.
Nisam, znam ja Kičića, pitam za sve što je odglumio. Uvijek mi izgleda kao da namjerno pretjeruje i loše glumi.
- Post n°259
on tako narucuje i film u video klubu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Korisnik
- Post n°260
Mnogo sporo se ovo razvija za mene. Navikao sam serije da gledam tempom dan za danom ili nekoliko epizoda u jednom.
Koliko su epizoda planirali?
Koliko su epizoda planirali?
- Post n°261
Valjda 12, u prvoj sezoni.
Jezivo je spora serija. Al aj sto je spora, nego zapravo ne ide nigde, ne zna koju pricu prica. Tj to nije sporost, nego stajanje u mestu.
Nabacuju se istorijske pikanterije, longinova koplja, sise, Nemci, Rusi, ustase, sve da bi se pokrila cinjenica da price zapravo i nema.
Jezivo je spora serija. Al aj sto je spora, nego zapravo ne ide nigde, ne zna koju pricu prica. Tj to nije sporost, nego stajanje u mestu.
Nabacuju se istorijske pikanterije, longinova koplja, sise, Nemci, Rusi, ustase, sve da bi se pokrila cinjenica da price zapravo i nema.
_____
- Guest
- Post n°262
Ko Blejd raner novi. Te jebi hologram, te sipaj viski psu za koga ne znaš da li je pravi, te prikaži replikantsku gerilu, priče i motiva nigde.
- Post n°263
Ово је дакле већ трећи пут овог викенда да натрчавам на аналогију са оним вицом кад је миш јебо жирафу.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°264
To. Samo hiljadu puta jadnije.
Et blp
Et blp
_____
- Post n°265
Kurir otkrio,
MUSTAFA GOLUBIĆ IZ SENKI NAD BALKANOM JE NAJVEĆI SRPSKI ZLOČINAC: Po Staljinovom naređenju digao u vazduh 2.000 SMEDEREVACA! EVO KAKO JE TO URADIO!
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2936077/mustafa-golubic-iz-senki-nad-balkanom-je-najveci-srpski-zlocinac-po-staljinovom-naredjenju-digao-u-vazduh-2-000-smederevaca-evo-kako-je-to-uradio
MUSTAFA GOLUBIĆ IZ SENKI NAD BALKANOM JE NAJVEĆI SRPSKI ZLOČINAC: Po Staljinovom naređenju digao u vazduh 2.000 SMEDEREVACA! EVO KAKO JE TO URADIO!
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2936077/mustafa-golubic-iz-senki-nad-balkanom-je-najveci-srpski-zlocinac-po-staljinovom-naredjenju-digao-u-vazduh-2-000-smederevaca-evo-kako-je-to-uradio
- Post n°266
joj. sotire, molim te...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°267
Kurirova glupost. Dobro se zna da je Staljin naredio da se nacisti ne diraju.
To se Ljota u rodnom Smederevu zapatio da pusi kod tvrdjave pa bacio pikavac a zemlja bese puna nafte...
To se Ljota u rodnom Smederevu zapatio da pusi kod tvrdjave pa bacio pikavac a zemlja bese puna nafte...
- Post n°268
kurir wrote:Sva je prilika, sudeći prema arhivama koje su otvorene poslednjih decenija, da su ratni materijal u smederevskoj tvrđavi u vazduh digli Staljinovi agenti Mustafa Golubić i Mate Vidaković.
Kurir briljira
- Guest
- Post n°269
...po Staljinovom naređenju ubio oko 2.000 Smederevaca...
...eksplozija municije i benzina uskaldištenih u srednjevekovnoj tvrđavi, odnela je preko 4.000 života...
2, 4 ... svejedno
- Post n°270
Niza rasa, polusvet
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°271
ja cu da zabranim tasti i ostalim inokosnim organima moje sire familije da citaju ove stvari da se ne nerviram nedeljom o rucku.
_____
- Post n°272
ostap bender wrote:joj. sotire, molim te...
Шта ја?
- Post n°273
Lebe mekani, Nedeljnik objavluje rikepove za ovo cudo. Kakav transfer. Pokazuje se da serija ne moze ni da se preprica.
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/senke-nad-balkanom-pala-treca-glava/
http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/senke-nad-balkanom-pala-treca-glava/
_____
- Post n°274
Ово је однело шњур у нашој игри за лоше преприче. Само имена замениш занимањима или звањима и нико не зна о чему се ради. Ако се уопште ради.
Тркопиш или дркопиш?
Тркопиш или дркопиш?
_____
- Post n°275
Naleteo sam na deo od pet minuta serije dok sam bio u sobi poslepodne, i jasno je da je giga moravac taj kaludjer o kome ste pricali. Sta dobijem kao nagradu?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete