Izgleda da su raskinuli Goran Bogdan i Jovana Stojiljkovic a imali bi najlepsu decu na svetu, dosta neverovatan genetski materijal, stvarno.
Senke nad Balkanom
- Guest
- Post n°503
Re: Senke nad Balkanom
a ovo je topic o seriji
izvinite
zamislio sam dr Jovanu sa nekim izvajanim fašistom.
izvinite
zamislio sam dr Jovanu sa nekim izvajanim fašistom.
- Post n°504
ne znaš ko je goran bogdan? najveći frajer postjugoslovenskog glumišta
- Post n°506
vidi se da nisi dao 990 svojih dinara BjelogrlicuPapa Lazarou wrote:tko su ti ljudi? to ona antivakserka?
romansa ispred i iza kamere bila
- Post n°507
širiš dezinformacije
Najveću pažnju prve večeri festivala privukao je hrvatski glumac Goran Bogdan, zvezda filma "Otac", koji se na crvenom tepihu pojavio u društvu srpske glumice Jovane Stojiljković.
http://rs.n1info.com/Kultura/a573569/Poceo-48.-FEST.html
Najveću pažnju prve večeri festivala privukao je hrvatski glumac Goran Bogdan, zvezda filma "Otac", koji se na crvenom tepihu pojavio u društvu srpske glumice Jovane Stojiljković.
http://rs.n1info.com/Kultura/a573569/Poceo-48.-FEST.html
- Post n°509
Dobar je Bogdan. Nego jeste neko gledali srpsku seriju o istoriji košarke, Leon Lučev odigrao jako dobro udbaša s kamenjara. Neki dan objavio identitetsku ispovijest, Jugoslaven. Dirljivo.
Inače više ne mogu pomisliti na Senke, a da ne vidim Nrduleta kako mu otvaraju oči.
Inače više ne mogu pomisliti na Senke, a da ne vidim Nrduleta kako mu otvaraju oči.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°510
Božidar Zečević kritikovao prvu sezonu Senki nad Balkanom
— Jovan (@jovan984) June 30, 2020
Jedan od kadrova sa kraja druge sezone, koja slučajnost pic.twitter.com/wxkDQgAhxA
Sećam se da je nešto kritičko pisao o seriji, mada je nisam otpratio, ne znam ni da li je bilo ovo.
- Post n°511
primeceno je to, kad je bila aktuelna serija
_____
????
- Post n°512
Кто хочет понять отношение сербов к русским, посмотрите сериал "Тени над Балканами". Сам сериал - говно редкостное. Но, учитывая, что его сняли сербы, отношение к русским показано очень хорошо. Прямо, вот, чувствуется "братская любовь"
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°513
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije